Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 05:38

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 278 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cine plateste, Ce plateste!?
MesajScris: 20 Iun 2006, 14:26 
Senior

PAI TOTUL A DECURS FOARTE BINE DE LA INCEPUT . PARINTI S-AU INTALNIT SI AU HOATARAT SA IMPARTA CHELTUIALA JUMI-JUMA.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iun 2006, 18:19 
Veteran

si eu fac nunta doar cu banii nostri.E de inteles de altfel.Stam impreuna de 3 ani am cumparat impreuna casa....si nu mai zic ce...asa ca si nunta tot pe banii nostri va fi facuta.Si totusi e foarte interesant,nu am cerut la nimeni nici un varf de ac dar toti au pretentii la nunta mea si care mai de care imi vine cu idei.Dar vai de capul lor de moi enerva eu :devil:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iun 2006, 00:50 
Diva

Citat:
Chiar daca noi platim totul se mai trezesc, in special socrii, sa isi dea cu parerea si se pare ca doar pe mine ma deranjeaza, pe viitorul meu sot aproape deloc! Vi se pare in regula? Sau exagerez eu?

stai linistita ca aasa se intampla. la noi au renuntat sa se mai bage...am stiut cum sa-i facem sa nu mai vina cu ideii impuse...ascultam de sfaturile lor, dar daca nu ni se par ok, facem ca noi.
asa este peste tot. vor sa se implice si ei ca doar li se casatoresc copiii.
eu de exemplu m-am certat cu mama cand m-am dus sa-mi ia masurile pt rochie. si este mama mea....asa ca...RABDARE!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iun 2006, 00:52 
Diva

Citat:
Noi am hotarat de la inceput sa platim singuri toata nunta avand la baza un singur motiv: cine plateste are si pretentii. Si nu am vrut ca nimeni sa imi impuna ceva legat de nunta mea.

NOI N FACEM NUNTA CU BANII NOSTRI, PLUS UN IMPRUMUT PE CARE URMEAZA SA-L FACEM. DACA II PUNEAM LA CHELTUIELI FACEAU NUNTA CUM VROIAU EI...ASA CA MAI BINE NE CHINUIM NOI...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 18:15 
Veteran

Citat:
Da de gene false ce zici? Eu imi fac probleme ca genele mele arata obosite rau spre dimineata daca-s date cu rimel. Ma gandeam ca genele false nu se fac urate...Da arata prea artificial?

fetelor cum adica gene obosite de dim?????a de dim ai cearcane ai ochii umflati, fata umflata, dar de gene obosite eu pana acum nu am auzit.
daca iti pui gene false vezi ca inainte sa te obisnuiesti cu ele, sau ce alte lucruri or mai fi ca la capitolu asta nu ma pricep.dar mai bine te dai cu rimelu ala jumate alb jumate negru.face ala niste gene mama mama.mi-am facut eu odata (mi-a dat o colega sa ma dau casa vada ce efect au si efectul e super.
dar gene obosite(X)(X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 18:18 
Veteran

Citat:

pai...genele se vopsesc negre iar sprancenele culoarea parului:flowers:

si daca mai pot fi cu ceva de ajutor,cuiva cu mare placere

cum adica daca esti bloda iti vopsesti sprancenele in galben? sau daca esti roscata si sprancenele tale sunt maron/negre tu le faci roscate?(X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 18:20 
Veteran

Citat:
Chiar daca noi platim totul se mai trezesc, in special socrii, sa isi dea cu parerea si se pare ca doar pe mine ma deranjeaza, pe viitorul meu sot aproape deloc! Vi se pare in regula? Sau exagerez eu?

pai normal ca pe el nu-l deranjeaza aproape deloc, pt ca sunt parintii tai.:) si chiar daca ai da numai tu banii, sau ar participa toti, in toate cazurile au ceva de spus, acum depinde de tine ce faci mai departe si ce iti convine si ce nu;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 18:27 
Veteran

noi am inceput sa strangem bani de acum un an si jumatate.alergaturi, etc le facem noi, ca nu are cine sa umble pt noi, mama ne mai ajuta cand poate cum poate, iar in final am inteles ca o sa ne ajute al meu socru, dar desigur ca nici eu nici mama nu ne lasam mai prejos si o sa venim si noi cu buget(ca sa spun asa).important e ca al meu socru nu mi-a impus ce sa fac si in general cea zis am fost si eu de acord, exceptie facand cateva cazuri cand a spus ceva si eu am zis ca nu,pt ca nu se face asa.dar am spus-o pe un tot diplomat si a acceptat si noi mergem mai departe:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 19:33 
Diva

Citat:

cum adica daca esti bloda iti vopsesti sprancenele in galben? sau daca esti roscata si sprancenele tale sunt maron/negre tu le faci roscate?(X)(X)(X)

mamamaamamamammaaaaaaaaaaaa ce e cu toata nebunia asta aici>??

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 23:13 
Diva

Citat:

oameni buni, despre ce se vorbeste aici?
rimel sau bani?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 14:28 
Veteran

Citat:

pai daca cineva a spus ca asa cum ai parul ai si genele(sau invers) normal ca sunt in dilema, poate nu am inteles eu bine:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 14:30 
Veteran

Citat:

oameni buni, despre ce se vorbeste aici?
rimel sau bani?

pai de bani....dar citind ce scria pe aici am dat peste anumite afirmatii si am reactionat.(poate nu le-am inteles bine):(

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 278 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]