Ultima vizită a fost: Acum este 03 Mai 2025, 14:34

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 340 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cati invitati aveti la nunta?
MesajScris: 07 Iul 2006, 02:00 
Senior

fetelor..eu una nu stiu absolut nimic in legatura cu cati invitati vom avea..insa ce stiu sigur e ca si eu si iubi vrem sa ne distram alaturi de rude si prieteni f apropiati. Nu vrem acei batranei pe care nici nu-i cunoastem ma rog poate suntem pretentiosi..dar daca vrem sa evitam pupatul cu toata lumea..sau acele zambete false..trebuie sa invitam pe cine vrem si cunoastem perfect. si mai e o chestie..daca va incerca cineva sa ne bage pe gat invitatii..atunci sigur iese scandal..pt ca pana la urma e nunta noastra si facem ce vrem.

apropo de acele nunti imense (2000,6000) cred ca e o nebunie mare..insa e de crezut..pt ca mai stiam o faza ca intr-o zona a ardealului mirii au vreo 7 perechi de nasi..deci daca sunt 7 perechi de nasi..imaginativa ca si ei la randul lor au avut vreo 7 care trebuiesc invitati..si uitati asa se aduna toti... misto nu? (X) :gun:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 02:04 
Diva

Citat:

:D :D :D ii pupi de-ti vine a rade :D :D si nu fiindca vrei tu...dar cand vine cate unul la tine sa te felicite si se intinde sa te pupe, zau ca nu poti sa-l ignori si sa pleci mai departe :mellow: sau vreo tanti care "te stie de cand erai atatica"... :D :D :D iti vine sa mori cand te gandesti!!! dar ai sa zambesti cat poti de frumos (fiindca ai sa fii atat de fericita) si ai sa-i pupi pe toti si nici n-o sa-ti dai seama :ok:

deci cred ca in momentele alea nu o sa ma gandesc ca mi se duce machiajul sau mai stiu eu ce...cred ca totusi o sa-i pup asa, din aer...:) doar ca stiu eu cativa barbati care o sa ma pupe asa, ca niste ventuze...de-o sa-mi fie mai mare groaza...

bine, nu o sa fac un caz din asta...sa fie cea mai mica problema...

apropo, gina_d, cum te simti acum? s-a schimbat ceva?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 12:48 
Diva

Citat:

apropo, gina_d, cum te simti acum? s-a schimbat ceva?

ma simt foarte bine... nu s-a schimbat nimic... nu intre noi, cel putin... e mai greu cu semnatul documentelor si prezentarea cu noul nume... din reflex il spun pe cel vechi :D :D :D...
aaaaa, si sunt mult mai relaxata acum ca nunta a trecut si nu mai trebuie sa alerg dupa diverse :D...
dar noi suntem la fel... :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 12:52 
Diva

Citat:
fetelor..eu una nu stiu absolut nimic in legatura cu cati invitati vom avea..insa ce stiu sigur e ca si eu si iubi vrem sa ne distram alaturi de rude si prieteni f apropiati. Nu vrem acei batranei pe care nici nu-i cunoastem ma rog poate suntem pretentiosi..dar daca vrem sa evitam pupatul cu toata lumea..sau acele zambete false..trebuie sa invitam pe cine vrem si cunoastem perfect. si mai e o chestie..daca va incerca cineva sa ne bage pe gat invitatii..atunci sigur iese scandal..pt ca pana la urma e nunta noastra si facem ce vrem.

asa e, ai dreptate... toti invitatii din partea mea au fost prieteni, rude apropiate si colegi de serviciu... nu ei au fost problema (normal ca-i cunosteam pe toti, ca ai mei nu au venit cu "obligatii" :p)... ci invitatii din partea lui... mai exact rudele lui, pe care eu nu le cunosteam... tu chiar ii cunosti pe toti? :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 14:25 
Veteran

Citat:

ci invitatii din partea lui... mai exact rudele lui, pe care eu nu le cunosteam... :wacko:

asta e valabil peste tot, pt ca nu ai cum sa-i cunosti toate rudele decat la nunta sau la vre-un botez, si nici atunci nu sunt toti.
:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2006, 13:56 
Diva

Citat:

asta e valabil peste tot, pt ca nu ai cum sa-i cunosti toate rudele decat la nunta sau la vre-un botez, si nici atunci nu sunt toti.

asa e...uite eu una ma duc cu iubi la nasi duminica ..sa mai vorbim sa vedem ce trebuie sa cumparam una alta...sa ii punem in tema...si mai trebuie sa dam pe acolo niste invitatii...ca are si pe unde stau nasii niste rude...el are rude pe care nici el nu le stie daramite eu....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2006, 14:41 
Diva

Citat:

asa e...uite eu una ma duc cu iubi la nasi duminica ..sa mai vorbim sa vedem ce trebuie sa cumparam una alta...sa ii punem in tema...si mai trebuie sa dam pe acolo niste invitatii...ca are si pe unde stau nasii niste rude...el are rude pe care nici el nu le stie daramite eu....

ei bine...la mine o sa vina numai cunoscuti...nu voi fi obligata sa ma pup cu cine stie cine...oameni pe care sa-i vad o data in viata!!:ermm:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2006, 17:42 
Diva

Citat:

ei bine...la mine o sa vina numai cunoscuti...nu voi fi obligata sa ma pup cu cine stie cine...oameni pe care sa-i vad o data in viata!!:ermm:

asa e ca pe urma te miri cand o s ate mai vezi cu oamenii astia..probabil pe la alte nunti...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2006, 18:59 
Diva

Citat:

eu o sa am o problema cu invitatii din partea socrului meu. nu-i cunosc deloc. o sa pup si o sa zambesc ca toanta. vai de mine..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2006, 21:59 
Diva

Citat:

ma simt foarte bine... nu s-a schimbat nimic... nu intre noi, cel putin... e mai greu cu semnatul documentelor si prezentarea cu noul nume... din reflex il spun pe cel vechi :D :D :D...
aaaaa, si sunt mult mai relaxata acum ca nunta a trecut si nu mai trebuie sa alerg dupa diverse :D...
dar noi suntem la fel... :love:

si nu simti, asa, un gol, acum ca nu mai e alegatura, ca nu mai trebuie sa te ocupi de nunta?
ma gandesc ca, dupa atatea luni de alergatura, de stres, dupa atata timp in care nunta e pe primul loc, o sa simt ca imi lipseste ceva...in plus, senzatia ca nu iti mai organizezi nunta, ca a trecut...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2006, 13:38 
Diva

Citat:

si nu simti, asa, un gol, acum ca nu mai e alegatura, ca nu mai trebuie sa te ocupi de nunta?
ma gandesc ca, dupa atatea luni de alergatura, de stres, dupa atata timp in care nunta e pe primul loc, o sa simt ca imi lipseste ceva...in plus, senzatia ca nu iti mai organizezi nunta, ca a trecut...

pai dupa toata tevatura, chiar aveam nevoie de odihna si relaxare... si am avut, in luna de miere... :p
in plus, eu inca simt ca alerg si ma agit, fiindca va am pe voi :love:... va urmaresc zilnic, va citesc mesajele si va privesc pozele ca si cum ar fi ale mele :love:... na, ca am zis-o, sunt nebuna! :D :D :D
p.s. nu vezi ca intru zilnic? nu ma pot dezlipi de forumul asta :~*... regret putin ca a trecut nunta, ca nu mai sunt chiar pe aceeasi lungime de unda cu voi... dar ma fac ca uit uneori... :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2006, 15:45 
Diva

Citat:
regret putin ca a trecut nunta, ca nu mai sunt chiar pe aceeasi lungime de unda cu voi... dar ma fac ca uit uneori... :love:

cu siguranta asa o sa ne simtim toate dupa nunta...mie, una, sigur o sa imi lipseasca agitatia asta dar cred ca o sa ne gasim dupa o vreme si alte subiecte de discutie...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2006, 17:11 
Senior

Citat:

asa e, ai dreptate... toti invitatii din partea mea au fost prieteni, rude apropiate si colegi de serviciu... nu ei au fost problema (normal ca-i cunosteam pe toti, ca ai mei nu au venit cu "obligatii" :p)... ci invitatii din partea lui... mai exact rudele lui, pe care eu nu le cunosteam... tu chiar ii cunosti pe toti? :wacko:

II cunosc toata familia, ce e drept din poze..pt ca inca nu ne-am intalnit,ei fiind in romania, noi aici. urmeaza sa-mi vad socrii peste doua saptamani pt prima oara.

Cum spuneam ii cunosc pe toti..pt ca nu sunt f multi..si faza e ca au si murit o parte din ei, din nefericire. de exemplu mama soacra e singura care mai traieste din familia ei, in rest au murit toti..si parintii ei..si fratii si surorile...insa sa nu vb de lucruri triste.

Prieteni f multi in Romania nu mai avem nici eu nici el, insa cei care au ramas, ai lui si reciproc a mea, ca mai am doar o f buna prietena, sunt super de treaba si vom face o gasca misto. Anyway...de adunat tot se vor aduna ceva invitati insa cum v-am mai spus..prefer sa-i cunosc cat de cat pe toti..sa stiu ce-i duce capul..sa nu ma trezesc ca fac vreo boacana ce nu ar conveni nimanui.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 340 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]