Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 20:29

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 304 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Pregatiri 2008
MesajScris: 11 Feb 2008, 17:45 
Diva

Citat:
ce bine ca eu in meniu nu am sampania inclusa, atunci deci eu ce si cum.in ce sens ti-a umflat nota de plata la bauturi, nu aveai ceva fix

noi ne procuram singuri toata bautura - si bineinteles ca la intrare fiecare va primi paharul lui de sampanie, cu care va merge la masa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2008, 18:32 
Veteran

Citat:
ce bine ca eu in meniu nu am sampania inclusa, atunci deci eu ce si cum.in ce sens ti-a umflat nota de plata la bauturi, nu aveai ceva fix

noi a trebuit sa luam de la ei sampania si vinul. si chelnerii deschideau sticla de vin, turnau in pahar si plecau cu ea. dc se mai cerea vin veneau cu o sticla noua si o luau de la capat. mi-a zis si tata ca a trebuit sa mearga dupa chelner ca sa-l oblige sa lase sticla pe masa.):(
abia dupa nunta s-au vazut zeci de sticle de vin desfacute si pline care au fost trecute pe nota de plata :((
din pacate am aflat de toate astea dupa ce ne-am intors din saptamanile de miere (am plecat in dimineata de dupa nunta).
le-au facut scandal cei care s-au ocupat de plata, dar .... imi pare rau ca nu am fost eu acolo, ca nu le-as fi lasat nici un ban in plus la nota. ):(
oricum a trecut, dar tot ma supar cand imi aduc aminte.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2008, 18:36 
Diva

Citat:

noi a trebuit sa luam de la ei sampania si vinul. si chelnerii deschideau sticla de vin, turnau in pahar si plecau cu ea. dc se mai cerea vin veneau cu o sticla noua si o luau de la capat. mi-a zis si tata ca a trebuit sa mearga dupa chelner ca sa-l oblige sa lase sticla pe masa.):(
abia dupa nunta s-au vazut zeci de sticle de vin desfacute si pline care au fost trecute pe nota de plata :((
din pacate am aflat de toate astea dupa ce ne-am intors din saptamanile de miere (am plecat in dimineata de dupa nunta).
le-au facut scandal cei care s-au ocupat de plata, dar .... imi pare rau ca nu am fost eu acolo, ca nu le-as fi lasat nici un ban in plus la nota. ):(
oricum a trecut, dar tot ma supar cand imi aduc aminte.

nu inteleg astfel de localuri - oricum castiga mult la o nunta, nu e necesar sa mai si fure.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 00:04 
Diva

ce nemernici!!!!!ce aiurea ca tre sa fi atent la propria nunta ca te trezesti cu eu mai stiu ce:zoombie::gun:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 11:13 
Diva

si eu am bautura inclusa in meniu, dar la mine vinul este la cana, deoarece la sticla nu imi place.o sa incerc sa fiu atenta ce si cum, din ce am auzit nu au fost probleme dar cine stie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 11:14 
Diva

dar daca mai pica si altceva mai conteaza.suntem in romania

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 11:15 
Diva

oricum si tu trebuie sa fii atenta,ca aduci de acasa sau ei de la ei tot trebuie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 11:55 
Diva

Citat:
oricum si tu trebuie sa fii atenta,ca aduci de acasa sau ei de la ei tot trebuie

noi am rugat un prieten apropiat sa se ocupe de supravegherea ospatarilor. si in plus, proprietarul localului ne e prieten si va fi invitat la nunta, asa ca sper sa fie totul bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 12:12 
Diva

nu te baza pe treaba aceasta ca va este prieten, nu ai vazut ca prietenul sa te fure.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 14:41 
Diva

Citat:
nu te baza pe treaba aceasta ca va este prieten, nu ai vazut ca prietenul sa te fure.

normal ca am vazut de toate- de asta si ziceam ca va fi o persoana sa supravegheze chelnerii si tot ce tine de bautura, mancare si servire in general.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 14:59 
Diva

cate probleme,era mai bine la mama acasa, si inca ceva sunt frumosi pantofi, iar mie mi-a placut o tiara foarte mult.poate mi-o comand,sa vina sora mea din franta, inapoi in anglia si apoi o sa vad.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 17:26 
Diva

Citat:
cate probleme,era mai bine la mama acasa, si inca ceva sunt frumosi pantofi, iar mie mi-a placut o tiara foarte mult.poate mi-o comand,sa vina sora mea din franta, inapoi in anglia si apoi o sa vad.

ma bucur ca iti plac - au ajuns sambata si sunt chiar mai draguti decat in poza si sunt chiar de calitate. in plus unele modele nici nu mi s-au parut foarte scumpe - in sensul ca si la noi gasesti pantofi la preturi asemanatoare.

si daca mai cauti pe alte site-uri gasesti o multime de modele - eu am dat doar cautare bridal shoes london

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 22:55 
Diva

Citat:
noi am rugat un prieten apropiat sa se ocupe de supravegherea ospatarilor. si in plus, proprietarul localului ne e prieten si va fi invitat la nunta, asa ca sper sa fie totul bine

ma gandeam acum pe cine am putea numi si noi ca cineva trebuie sa supravegheze:blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2008, 12:29 
Diva

Citat:

ma gandeam acum pe cine am putea numi si noi ca cineva trebuie sa supravegheze:blink:

la noi va fi "vornicul" - in ghilimele pentru ca nu va face munca de vornic, cu poezii si alte prostii, ci doar va supraveghea mersul lucrurilor - sa nu intarziem, sa aiba toti invitatii de toate, ...

anunturile de genul dansul mirilor, tortul si altele le va face djul si fara nici un fel de inflorituri

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2008, 12:53 
Diva

ieri am stabilit meniul - o sa ne coste 30 euro si include 4 feluri de mancare, apa, cafeaua si sampania.

vi se pare ok?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2008, 10:27 
Diva

mi-e una mi se pare ok, dar cam ce contine meniul?bauturile le aduceti voi, si cam cat var costa?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2008, 14:04 
Diva

Citat:
mi-e una mi se pare ok, dar cam ce contine meniul?bauturile le aduceti voi, si cam cat var costa?

aperitive multe - si alese de noi, fara mezeluri
ciorba
felul 2 - cordon bleu cu garnitura
cina - friptura asortata cu garnitura
salata asortata
oricate cafele
apa minerala
un pahar de sampanie la intrare
alune si saratele

bauturile nu stiu cat vor costa - acuma incepem sa ne ocupam si de ele

in plus, vom aduce prajiturele asortate pe fiecare masa (ceva mai speciale, nu dobos si albinita) si tortul miresei. toate prajiturile la un loc, cu cele de acasa, de la primarie, tortul nostru, ale nasilor, praji de pe masa si tortuletele care le dam la plecare invitatilor - cam 30 milioane lei vechi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2008, 14:12 
Diva

nu te costa mult prajiturile si tortul dar la voi sa de ciorba?de sarmalele am mai auzit dar de ciorba ba.tortul cum ti-l faci?
nu ti-l fa clasicul tort cu etaj.am vazut intr-o poza la restaurant la mine ceva de genul in romb, iar mijloc avea o fanta artizanala care lumina, si din care curgea apa iar legatura dintre tortule era facuta din dantela de ciocolata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2008, 14:18 
Diva

Citat:
nu te costa mult prajiturile si tortul dar la voi sa de ciorba?de sarmalele am mai auzit dar de ciorba ba.tortul cum ti-l faci?
nu ti-l fa clasicul tort cu etaj.am vazut intr-o poza la restaurant la mine ceva de genul in romb, iar mijloc avea o fanta artizanala care lumina, si din care curgea apa iar legatura dintre tortule era facuta din dantela de ciocolata.

sarmale nu se dau niciodata - ciorba intotdeauna. o ciorba alba.

eu intotdeauna am visat un tort din acela ca in filme, cu multe etaje si foarte inalt, cu spatiu intre etaje (picioruse de cristal).

daca stau sa ma gandesc nu cred ca o sa fac alegeri foarte originale - de mult de tot am in minte unele lucruri pe care le vreau la nunta mea. imi asum riscul ca nunta sa fie putin clasica, dar sa fiu eu multumita dupa aceea ca a fost asa cum o visez eu de cand eram mica - incepand de la rochia, freza si buchetul meu si pana la tort si dansul nostru. (va rog prin clasic sa nu intelegeti traditional - clasic e la mine in sensul ca in filmele de dragoste mai vechi)

nu ca nu as aprecia noutatile si elementele spectaculoase cand merg la nunti ca invitata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2008, 14:33 
Diva

nu avem de ce sa te condamnam, tu asa visezi de mica sa ai nunta si bine faci ca nu incerci sa iti schimbi visurile,.brovo tie.si eu respect clasicul dar pe ici pe colo mai vreau si altceva ce nu am mai vazut pe la nunti

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 304 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]