Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 02:43

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 304 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Pregatiri 2008
MesajScris: 11 Noi 2007, 14:06 
Nou Venit

In ceea ce priveste baututile, mie mi-au impus sa iau de la ei vinul (care e destul de scump), restul bauturilor pot sa le aduc eu, precum si sampania, piscoturile, tortul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2007, 16:50 
Veteran

noi avem nunta pe 26 iulie
avem sala - contract avans
dj- contract avans
biserica - am vorbit cu preotul trebuie sa mergem in decembrie sa ne treaca pe lista
marturii am materia prima, trebuie sa le fac atunci
avem o parte din aranjarea salii
am vorbit de o parte a bauturii
saptamana asta vom lua verighete
nu avem nasi:( , cautam foto-video la preturi rezonabile (am gasit la 40, 30 milioane)
Restul sper sa gasesc la targul de nunti prin februarie-martie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2007, 17:55 
Nou Venit

Citat:
In ceea ce priveste baututile, mie mi-au impus sa iau de la ei vinul (care e destul de scump), restul bauturilor pot sa le aduc eu, precum si sampania, piscoturile, tortul.
la tine tortul nu intra in menu?la mine la unul din restaurante spuneau ca si tortul e inclus ,ca au posibilitatea sa mi-l faca asa cum vreau eu....ma cam indoiesc dar o sa vad!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2007, 17:57 
Nou Venit

Citat:
dj- contract avans
biserica - am vorbit cu preotul trebuie sa mergem in decembrie sa ne treaca pe lista
nu avem nasi:( , cautam foto-video la preturi rezonabile (am gasit la 40, 30 milioane)
e asa de scump fotograful?numai el sau si cameramanul?trebuie sa ma informez neaparat de unul bun ca am vazut la unele nunti niste poze vai de capul meu!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2007, 22:52 
Nou Venit

Citat:
Iata un subiect special pentru viitoarele mirese de 2008.
Aici e locul pentru toate discutiile despre evolutia pregatirilor pentru ziua cea mare.
Ce ati "bifat" pana acum si ce mai aveti inca de facut?... Ce "surprize" ati avut pe parcurs si vreti sa "avertizati" pe toata lumea?...
fetelor acum ca am ales restaurantul imi vin o mie de intrebari referitor la contractul de inchiriere !poate voi stiti la ce anume sa fiu atenta atunci cand inchei contractul pentru nunta!ce sa stipulez in contract? sa nu mareasaca preturile? cati ospatari sa fie? ce sa contina menu-ul? daca imi asigura bufetul de la inceputul petrecerii?ce taxe mai impun?ca am citit aici pe site cica trebuie sa dai taxa de tirbuson:mellow:in fine , voi foste miresici va rog ajutati-ma!va pup dulcic!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2007, 22:53 
Nou Venit

Citat:
Iata un subiect special pentru viitoarele mirese de 2008.
Aici e locul pentru toate discutiile despre evolutia pregatirilor pentru ziua cea mare.
Ce ati "bifat" pana acum si ce mai aveti inca de facut?... Ce "surprize" ati avut pe parcurs si vreti sa "avertizati" pe toata lumea?...
fetelor acum ca am ales restaurantul imi vin o mie de intrebari referitor la contractul de inchiriere !poate voi stiti la ce anume sa fiu atenta atunci cand inchei contractul pentru nunta!ce sa stipulez in contract? sa nu mareasaca preturile? cati ospatari sa fie? ce sa contina menu-ul? daca imi asigura bufetul de la inceputul petrecerii?ce taxe mai impun?ca am citit aici pe site cica trebuie sa dai taxa de tirbuson:mellow:in fine , voi foste miresici va rog ajutati-ma!va pup dulcic!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Noi 2007, 23:42 
Nou Venit

Nunta mea este pe 14 iunie 2008 si am rezolvat urmatoarele:
-am gasit sala si am dat acontul
-am rezolvat cu formatia de nunta si am incheiat contractul
-am gasit fotograful
si cam atat
mai trebuie sa gasesc cameramanul cat de curand. Si cam tat pentru aceasta perioada.
Si eu trebuie sa duc bauturile la restaurant, fructele si tortul (ca nu intra in meniu).
Am gasit si nasii, cavalerul de onoare si domnisoarele de onoare.
Husele si jugraveala din local sunt de culoare portocalie, asa ca portocaliul va fi culoarea nuntii mele. Imi voi face singura marturiile.
Imbracamintea pentru nunta si accesoriile le voi achizitiona prin martie, aprilie.
Nasa se va ocupa de lumanari, buchete si o parte din cumpararea cocardelor.
Deocamdata atat.(})

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2007, 00:50 
Nou Venit

Apropo de kestia cu "ce te lasa sa duci la restaurant"........
si noi ducem toate bauturile (iclusiv cafeaua), toate prajiturile,tortul, fructele de pe masa.
In mod normal in meniu erau incluse ocafea, osticla de jumate' de apa minerala si o sticla de jumate' de suc, dar le-am refuzat si ne-a mai scazut din pret la meniu.......
ne-am socotit si mai bine le ducem noi pe toate......:D
iar apropo de imbracaminte si accesorii:
iubitul meu si-a akizitionat deja costumul de ginerica :p , iar verighetle le-am luat deja...
voi pune o poza cu ele la sectiunea de verighete sa le vedeti si voi si sa va dati cu parerea.....
pentru moment am scris destul cred......"ca ce-i prea mult strica", nu? :blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2007, 00:53 
Nou Venit

Citat:
Nunta mea este pe 14 iunie 2008 si am rezolvat urmatoarele:
-am gasit sala si am dat acontul
-am rezolvat cu formatia de nunta si am incheiat contractul
-am gasit fotograful
si cam atat
mai trebuie sa gasesc cameramanul cat de curand. Si cam tat pentru aceasta perioada.
Si eu trebuie sa duc bauturile la restaurant, fructele si tortul (ca nu intra in meniu).
Am gasit si nasii, cavalerul de onoare si domnisoarele de onoare.
Husele si jugraveala din local sunt de culoare portocalie, asa ca portocaliul va fi culoarea nuntii mele. Imi voi face singura marturiile.
Imbracamintea pentru nunta si accesoriile le voi achizitiona prin martie, aprilie.
Nasa se va ocupa de lumanari, buchete si o parte din cumpararea cocardelor.
Deocamdata atat.(})

acum am vazut pe data ai nunta.......
si noi am vrut tot pe 14 iunie, dar nu puteau nasii......
:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2007, 19:17 
Nou Venit

ati rezolvat destule pentru moment!cat va costa pe voi personalul de la restaurant?
mie mi-au zis ca in jur de 5ooeuro!e bine?sau ma jupuiesc ashtia de bani!mi se pare mult!in fine...abia ashtept sa ma duc sambata la targul de nunti!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2007, 22:08 
Senior

si noi ne gandisem sa facem nunta in 2008...dar acum sicer..nu stiu
apropo de targ de nunti eu stiu k este prin ianuarie la romexpo..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2007, 22:11 
Nou Venit

Citat:
ati rezolvat destule pentru moment!cat va costa pe voi personalul de la restaurant?
mie mi-au zis ca in jur de 5ooeuro!e bine?sau ma jupuiesc ashtia de bani!mi se pare mult!in fine...abia ashtept sa ma duc sambata la targul de nunti!

...parerea mea e ca e cam mult...pe noi ne-a costat cam 10 mil personalul...si in total erau 14 persoane (chelneri+bucatarese)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2007, 22:17 
Nou Venit

Citat:
Apropo de kestia cu "ce te lasa sa duci la restaurant"........
si noi ducem toate bauturile (iclusiv cafeaua), toate prajiturile,tortul, fructele de pe masa.
In mod normal in meniu erau incluse ocafea, osticla de jumate' de apa minerala si o sticla de jumate' de suc, dar le-am refuzat si ne-a mai scazut din pret la meniu.......
ne-am socotit si mai bine le ducem noi pe toate......:D
iar apropo de imbracaminte si accesorii:
iubitul meu si-a akizitionat deja costumul de ginerica :p , iar verighetle le-am luat deja...
voi pune o poza cu ele la sectiunea de verighete sa le vedeti si voi si sa va dati cu parerea.....
pentru moment am scris destul cred......"ca ce-i prea mult strica", nu? :blink:

Dar totusi nu este un pic prea devreme pentru cumpararea imbracamintei de nunta? Ma gandeam ca daca se mai ingrasa sau slabeste trebuie sa faca modificari. Si mie mi-a placut foarte mult un model de rochie de mireasa si imi doream sa o cumpar, insa m-am gandit ca mia sunt cateva luni bune in care pot sa apara alte modele si poate as regreta decizia luata. Asa ca m-am decis sa o cumpar in aprilie, iar iubitul meu la fel. Noi nu ne-am luat nici verighetele, dar mai avem timp. Astept pozele tale ....;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2007, 15:38 
Veteran

Citat:
dj- contract avans

Am luat si verighetele:nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2007, 15:40 
Veteran

Citat:
e asa de scump fotograful?numai el sau si cameramanul?trebuie sa ma informez neaparat de unul bun ca am vazut la unele nunti niste poze vai de capul meu!

Fotograf + cameraman dar totusi sunt 40 milioane. Hai sa zic ca muncesc o luna sa faca pozele albumul dar eu nu castig 20 milioane pe luna.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2007, 16:00 
Veteran

Citat:

noi trebuie sa le dam 150 lei (noi)/persoana pentru ca ii tinem dupa ora 24.00 şi sunt cam 10 - 12 persoane.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2007, 18:07 
Nou Venit

Citat:

Dar totusi nu este un pic prea devreme pentru cumpararea imbracamintei de nunta? Ma gandeam ca daca se mai ingrasa sau slabeste trebuie sa faca modificari. Si mie mi-a placut foarte mult un model de rochie de mireasa si imi doream sa o cumpar, insa m-am gandit ca mia sunt cateva luni bune in care pot sa apara alte modele si poate as regreta decizia luata. Asa ca m-am decis sa o cumpar in aprilie, iar iubitul meu la fel. Noi nu ne-am luat nici verighetele, dar mai avem timp. Astept pozele tale ....;)

Momentan nu am reusit sa pun poze cu verighetele........nu reusesc nici cum sa-mi fac timp sa le fac niste poze ca lumea.....
a-s vrea sa fac niste poze ziua, dar nu am reusit pana acuma..sper ca in weekend sa reusesc....
In legatura cu costumul lui de mire.....a-s vrea eu sa se mai ingrase(e inalt si slab :D)nu m-ar deranja deloc daca a-r mai trebui modificat costumul :-`
sper ca nu sunt rea.....:p
rochie de mireasa si eu puteam sa imi iau de mult....dar mai astept pentru ca am aflat ca in februarie apar modelele pentru 2008 si astept:)
si mai vreau sa slabesc vreo 5-6 gk.....:p
astept sa mai scrii.....pareri si cum veloueaza preg voastre( numa' daca vrei)
:-*
:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2007, 18:07 
Nou Venit

Citat:

Momentan nu am reusit sa pun poze cu verighetele........nu reusesc nici cum sa-mi fac timp sa le fac niste poze ca lumea.....
a-s vrea sa fac niste poze ziua, dar nu am reusit pana acuma..sper ca in weekend sa reusesc....
In legatura cu costumul lui de mire.....a-s vrea eu sa se mai ingrase(e inalt si slab :D)nu m-ar deranja deloc daca a-r mai trebui modificat costumul :-`
rochie de mireasa si eu puteam sa imi iau de mult....dar mai astept pentru ca am aflat ca in februarie apar modelele pentru 2008 si astept:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2007, 20:35 
Nou Venit

Citat:

Stai linistita ca o sa mai scriu, ca doar intru pe forum in fiecare seara.
Ma documentez si eu din mesajele celorlalte miresici si experientele lor despre cum sa facem sa avem o nunta cat mai reusita.
Cu pregatirile sunt pe loc acum, astept sa mai treaca timpul ca sa incep la ce mai este de pregatit.
:ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2007, 20:44 
Nou Venit

Citat:

Am luat si verighetele:nblink:
pai arata-ne si noua!!!eu am inelul din aur alb si acum m-am sucit , nu mai vreau verighete din aur alb ca deja nu mai e la moda !si nici alea combinate nu-mi plac!am o ciuda:mellow:o sa-mi iau aur galben ca ala e sfant!oricum pana mi le iau ma mai razgandesc de vreo paispe mii de ori:):Dva pup fetili!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 304 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]