Citat:
Asa as vrea si eu sa fac ce-mi place dar... lumea vorbeste ca nu ai avut de aia, de cealalta. Eu as vrea sa nu am huse la scaune dar o sa se uite toti ca la extraterestri. Ca si al meu am fost la o nunta si incepuse sa comenteze - ca el stie ca la nunta tre sa fie huse, baloane, aranjamente florale, marturii - si daca nu sunt nunta e naspa. Lumea nu se gandeste ca poate asa vrei tu mai simplu, sau ca poate la alta nunta ti-ai agatat tocul intr-o husa prea lunga si ai cazut. Ei daca nu ai ce se poarta deja incep cu criticile si e destul de nasol sa auzi comentarii la nunta ta sau dupa. Sa nu mai spun de neamurile care isi dau cu pararea.
carcotasi vor fi indiferent ce vei face, pt ca din atatia oameni e extrem de greu sa ii multumesti pe toti. eu fac exact cum am chef si nu ma uit ca, vai, badea vasile nush ce vrea si nush ce ruda va comenta dc nu voi avea nush ce la nunta. eu nu imbrac scaunele pt ca nu am chef si la nuntile la care au avut huse pe scaune imi faceam mii de nervi cu ele. deci fara, chiar dc se poarta sau va comenta lumea ca vezi Doamne s-a zgarcit sa imbrace scaunele.