Citat:
La noi nasii sunt din alt oras deci noi ne vom ocupa de tot! Nu stiu cum va fi dupa cununie, poate imi puteti povesti exact ec si cum decurge dupa slujba, ca unul din nasi e iranian altul neamt:nlol:deci nus tiu ce si cum vor sti mersul:nlol::nlol::nlol:dragii de ei:D
Mai am o intrebare, tinand cotn ca avem musafiri din afara orasului, cam pe la jumate sau si mai multi...cam pe la ce ora ar fi potrivit la restaurant? Ma gandesc ca poate ei ar veni str4ict la restaurant. nu? Si atunci nus tiu cum e mai bine sa iia ducem mai devreme sua mai tarziu ca sa nu calatoreasca totusi pe calduri infernale, nu?:unsure:
dupa slujba puteti sa mergeti sa faceti poze undeva frumos. noi ne-am plimbat prin parc.
in functie de ora la care aveti programata slujba si de distantele dintre biserica si restaurant va faceti si voi programul. (noi am avut biserica la 2 si restaurantul la 6) trebuie sa tineti cont si de oamenii care o sa mearga impreuna cu voi. nu puteti sa va suiti in masina si sa plecati pur si simplu. tb sa-i organizati pe masini. f important !!! trebuie sa impartiti responsabilitatile. cu cateva zile inainte de nunta faceti o sedinta

. vorbiti cu parintii, nasii, fratii, surorile sau orice persoana careia puteti sa-i dati ceva de facut, sa se ocupe de diverse lucruri in acea zi. practic pe voi nu trebuie sa va deranjeze nimeni atunci. de ex la mine parintii s-au ocupat cu transportul invitatilor (acasa - biserica - restaurant - afara localitatii, etc). la restaurant am avut "delegati" la fiecare masa care sa se ocupe de problemele care ar putea apare (servire, mancare, bautura, etc) iar centralizatorul a fost nasul

.
am avut si invitati din afara localitatii care au venit direct la restaurant. noi am primit din partea restaurantului o camera la hotelul lor (de fapt restaurantul e al hotelului

) si cei care au venit direct aici s-au schimbat in camera noastra. daca erau mai multi vroiam sa inchiriem o camera separata.
cam atat. sper sa te ajute. bafta!%%-