Ultima vizită a fost: Acum este 30 Aug 2026, 23:16

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 304 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Pregatiri 2008
MesajScris: 23 Ian 2008, 16:05 
Nou Venit

noi avem nunta pe 4 octombrie, am rezolvat cu restaurantul, fotogragul si dj........acum vrem sa mergem sa vb la biserica, e prea devreme?:neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2008, 16:11 
Nou Venit

:napplause:mult prea devreme, eu am nunta pe 23 feb si nici nu am fotograf.
o sa va plictisiti pana atunci, nici nu o sa stiti ca aveti nunta daca nu va stresati putin inainte si le faceti pe toate din timp

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2008, 16:33 
Nou Venit

ne-a fost frica sa lasam totul pe ultima suta de metri si doar din motivul k nu o sa mai gasim........ce vrem...
si sa stii k asa e.....fotograful nostru era ocupat pana in luna august iar de sala nici nu mai vb.noi ne-am hotaran in iunie anul trecut si am vrut la cel mai scump restaurant, si ce crezi? aveau ocupat pana in septembrie anul asta, deci am fost cu un an si ceva mai inainte
eu spun astea pentru cei care vor tot ce e mai bun la nunta lor........va pup..si spor la pregatiri, miresici......
:heart::heart::heart:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2008, 12:37 
Diva

Citat:
nu...sunt muuuulti:blink: dar, dc e familie mare;)

familie nu prea invitam - doar prieteni si colegi de servici, plus prietenii apropiati ai parintilor

si cand ma gandesc ca eu visam o nunta pe plaja cu vreo 10 prieteni si desculta...(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Ian 2008, 15:56 
Nou Venit

asta voi stiti eu m-am dus din ianuarie pt iulie si era aproape plin la sfat am patit la fel e distanta doar de 45 minute intre una si alta nu stiu daca ma descurc in plus cum facem cu pozele din parc imi pare rau ca nu ne-am dus mai devreme acum nu mai avem ce sa facem iar de amanat nici nu ma gandesc.Asta e vedem noi cum ne organizam sa iasa bine:ncouple:niciodata nu e prea devreme dar prea tarziu poate fi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2008, 13:31 
Diva

Citat:
asta voi stiti eu m-am dus din ianuarie pt iulie si era aproape plin la sfat am patit la fel e distanta doar de 45 minute intre una si alta nu stiu daca ma descurc in plus cum facem cu pozele din parc imi pare rau ca nu ne-am dus mai devreme acum nu mai avem ce sa facem iar de amanat nici nu ma gandesc.Asta e vedem noi cum ne organizam sa iasa bine:ncouple:niciodata nu e prea devreme dar prea tarziu poate fi

noi vom face pozele in parc dupa cununia religioasa - avem cam o ora intre biserica si momentul cand vrem sa intram in sala

intre primarie si biserica avem cam 30 de minute

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2008, 13:46 
Diva

Citat:

noi vom face pozele in parc dupa cununia religioasa - avem cam o ora intre biserica si momentul cand vrem sa intram in sala

intre primarie si biserica avem cam 30 de minute

noi am facut pozele la cetate.Au iesit foarte bine.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2008, 13:48 
Diva

Citat:

noi am facut pozele la cetate.Au iesit foarte bine.....

si noi le vom face in zona cetatii - dar in alba - acolo avem nunta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2008, 13:51 
Diva

Citat:

si noi le vom face in zona cetatii - dar in alba - acolo avem nunta

scuze.nu am fost atenta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2008, 13:54 
Diva

Citat:

scuze.nu am fost atenta.

nu e nici o problema.

mi-ar fi placut sa fie in mures pentru ca eu ma mut in alba, dar cei mai multi invitati (2/3) sunt din partea lui cristi. desi era asa de frumos la president

oricum, ca sa fie ceva si la mine acasa, am facut logodna la biserica aici - nu petrecere mare, doar parintii si nasii.:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2008, 14:12 
Diva

ce vroiam sa va intreb - mai ales pe cele care ati trecut prin asta

noi urmeaza sa impartim invitatiile. cum se face confirmarea?

asteptam sa ne sune invitatii? ii sunam noi? si daca da, cu cat timp inainte?

nu vreau nici sa tinem prea multe locuri si sa avem mese goale, dar nici sa ne trezim ca nu avem destule si sa trebuiasca pe loc sa improvizam ceva :ermm:

plus ca vreau sa incerc pe cat se poate sa fac aranjarea la mese asa incat toti sa stea cu cunoscuti. oare cu o saptamana inainte e prea tarziu sa facem aranjarea la mese?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2008, 14:52 
Diva

Citat:
ce vroiam sa va intreb - mai ales pe cele care ati trecut prin asta

noi urmeaza sa impartim invitatiile. cum se face confirmarea?

asteptam sa ne sune invitatii? ii sunam noi? si daca da, cu cat timp inainte?

nu vreau nici sa tinem prea multe locuri si sa avem mese goale, dar nici sa ne trezim ca nu avem destule si sa trebuiasca pe loc sa improvizam ceva :ermm:

plus ca vreau sa incerc pe cat se poate sa fac aranjarea la mese asa incat toti sa stea cu cunoscuti. oare cu o saptamana inainte e prea tarziu sa facem aranjarea la mese?

confirmarile se vor face in functie de pers.unii te vor suna, pe unii ii suni tu.unii te vor anunta inainte cu o zi ca nu vin, altii nu te vor anunta deloc.
Nu e tarziu sa aranjezi ininte cu o sapt mesele.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2008, 15:06 
Diva

Citat:

confirmarile se vor face in functie de pers.unii te vor suna, pe unii ii suni tu.unii te vor anunta inainte cu o zi ca nu vin, altii nu te vor anunta deloc.
Nu e tarziu sa aranjezi ininte cu o sapt mesele.

si oare ar fi util sa fac o masa in plus? mesele sunt de 8 persoane si daca vin oameni in plus sa avem o rezerva...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2008, 19:04 
Veteran

Citat:

si oare ar fi util sa fac o masa in plus? mesele sunt de 8 persoane si daca vin oameni in plus sa avem o rezerva...

nu vad rostul mesei in plus.
am vazut invitatii care se dau cu card de confirmare. noi n-am avut asa ceva, pt ca am vazut ca f putine persoane suna. de la rude au obtinut confirmarile parintii, iar de la prieteni / colegi am suant noi.
mie mi s-a cerut aranjamentul la restaurant cu 2 zile inainte.
deci ai destul timp in ultima sapt pt aranjament. din experienta intr-o seara se rezolva :D.
cei care nu au confirmat si nici nu au infirmat i-am trecut in aranjament. dar, in principiu, sunt putini.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2008, 19:23 
Diva

Citat:

nu vad rostul mesei in plus.
am vazut invitatii care se dau cu card de confirmare. noi n-am avut asa ceva, pt ca am vazut ca f putine persoane suna. de la rude au obtinut confirmarile parintii, iar de la prieteni / colegi am suant noi.
mie mi s-a cerut aranjamentul la restaurant cu 2 zile inainte.
deci ai destul timp in ultima sapt pt aranjament. din experienta intr-o seara se rezolva :D.
cei care nu au confirmat si nici nu au infirmat i-am trecut in aranjament. dar, in principiu, sunt putini.

multumesc

cred ca asa vom face si noi - la o singura nunta am fost unde au venit multi oameni (era la tara) si nu au mai fost locuri

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2008, 19:52 
Diva

nu e asa ca nu se mai poarta decoratiunile cu baloane?

mie nu imi prea plac - cred ca la intrare ar fi mai bine sa pun 2 "stalpi" cu flori in varf - nu stiu cum se cheama, sunt ca 2 picioare invelite in voal.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2008, 10:48 
Diva

Se poarta eu am vazut foarte multe sali ornate cu baloane si erau foarte frumoase, dar poti sa o ornezi si cu ce ai zis tu de foarte bine asa o sa fie ornata a mea de catre restaurant.Ornarea sali imi este inclusa in pretul meniului.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2008, 11:09 
Diva

Citat:
Se poarta eu am vazut foarte multe sali ornate cu baloane si erau foarte frumoase, dar poti sa o ornezi si cu ce ai zis tu de foarte bine asa o sa fie ornata a mea de catre restaurant.Ornarea sali imi este inclusa in pretul meniului.

sala o vor orna floraria si restaurantul - fiecare partea lui.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2008, 11:50 
Diva

la ce se folosesc pernitele pentru miri?(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2008, 15:26 
Diva

Din cate am auzit eu pernitele sunt folosite pentru punerea verighetelor in biserica.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 304 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]