Citat:
Stii ca la o nunta, de regula, in urma darului strans se termina nunta pe plus, nu pe minus. Ce intentionati sa faceti cu banii ramasi? Vreo investitie buna? Ii alaturati altor economii, depuneti un avans pentru casa, masina, ceva? Sunteti inca in tatonari? Spuneti-ne si noua...
Scuze ca intervin cu un comentariu nu prea "pe subiect" dar apropo de banii care raman dupa nunta(daca raman
) ,
tocmai am citit pe un alt site cam cat trebuie sa scoti din buzunar pentru nunta...si am ramas "muta", total dezamagita cand am vazut ca unele fete spuneau ca au chestuit si 80.000ron, sau 50.000ron si sincer mie mi se pare f mult
( ...niciodata nu m-am gandit cat ar costa dar facand acum un calcul rapid la care am adaugat:
1. meniu: aprx 150 ron*150 pers= 22.500ron
2. fotograf/cameraman: 1000 ron
3. muzica: 2000 ron
4. imbracaminte: 4000 ron (nunta+cununie)
5. verighete: 1000 ron
6. baloane+marturii+scaune imbracate+fete de masa+... sa zicem si astea 1000 ron(nu stiu sigur) . Am ajuns la
31500. Nu am adaugat buchetele, tortul, lumanarile, banii la biserica si cine stie cate am mai uitat.
Si sunt sigura ca nu vor veni toate cele 150 de persoane, pentru ca asa se intampla mereu. cati nu spun pana in ultima clipa : DA VENIM NORMAL CA VENIM...si nu apar.
Acum as avea o intrebare pt cele care sunteti deja in pregatri de nunta, sau care ati trecut pe asta: cam cati bani ati cheltuit? Eu vreau sa-mi "oficializez relatia" poate peste 2 ani dar sunt totusi curioasa cat m-ar costa.
Sper ca nu v-am plictisit.