GhidulMiresei.ro
https://www.ghidulmiresei.ro/forum/

Calcule
https://www.ghidulmiresei.ro/forum/viewtopic.php?f=88&t=51930
Pagina 2 din 2

Autor:  laura_sandu [ 03 Iun 2008, 14:38 ]
Subiectul mesajului:  Re: Calcule

Citat:

corect..si mie imi face placere sa fiu o gazda buna si sa stau cu cei dragi..cat mai mult. mai ales ca in ultimul timp ni s-a intamplat tot felul de necazuri..si cand sunt si evenimente faine ne bucuram sa le petrecem impreuna.


si noi am invitat lumea a doua zi la un gratar.a vrut sa fie ca o iesre la iarba verde, dar din pacate a fost vreme urata si lumea a plecat mai repede decat mi-am dorit.
dar nici nu concepeam sa nu ma intalnesc a doua zi cu o parte din ei sa le multumesc.

Autor:  Bibicutza [ 18 Iul 2008, 16:11 ]
Subiectul mesajului:  Re: Calcule

Citat:
asa zic si eu

a doua zi sa nu ma bata nimeni la cap cu aberatii

ce tare esti Cristinush:nlol::nlol::nlol:

sincer? sunt perfect de acord...ok, unde e cazul sa le dai de mancare si a doua zi pana pleaca ok, am mai auzit cazuri ca au mai luat friptura si sarmale de la restaurant pt invitatii care plecau numa a doua zi dar in rest...:-`

Autor:  Bibicutza [ 18 Iul 2008, 16:16 ]
Subiectul mesajului:  Re: Calcule

Citat:
Subscriu! Si ai mei vin de departe (sigur vor fi 80 de persoane, cel putin) si a doua zi o sa le dau de mancare, ca doar nu ii las sa plece flamanzi?! Pranzul miresei cum s-ar mai desfasura daca nu cu ciorba acra si multa voie buna?! O:) Si fara nimic dulce ..?!:food:

pai nu le dai praji cu o seara inainte cand ploeaca? sa mance din ea:p

Autor:  dulcica [ 27 Iul 2008, 19:00 ]
Subiectul mesajului:  Re: Calcule

Citat:

Hmm, poate iti raspunde vreuna din fetele care a avut 100 de invitati la nunta si isi aminteste cate sticle de sampanie au luat. Sau cumperi o sticla de sampanie, masori cate pahare are si apoi vezi cam cate sticle ti-ar trebui pt 100 de persoane. In ideea ca sampanie se serveste doar la intrare si poti socoti cater un pahar de persoana. Pentru tort... daca nu iti spune niciuna din fete, poti proceda la fel. Cumperi unul de 2, 3 kg si vezi cate feliute ies din el. Dar cu tortul cam stiu cum stau lucrurile si cei de la cofetarie...
mie mi s-a spus ca in masura sa dea un sfat in legatura cu tortul sunt cei de la restaurant,deoarece fiecare bucatar are deja "mana formata" si stie cam cum sa taie felia astfel incat sa ajunga,asta mi-a spus-o tocmai patronul restaurantului unde voi face eu...si de tort de ocupa tocmai ei..ca sa nu-mi mai fac eu griji sa ma duc sa-l iau de la cofetarie, sa am grija cum il transport,bla,bla

Pagina 2 din 2 Ora este UTC + 2 [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
https://www.phpbb.com/