Citat:
Haideti sa va spun cum sa aveti fetite sau baieti!
Daca vreti sa concepeti un baiat, va trebui sa realizati contactul sexual exact in ziua ovulatiei. Spermatozoizii cu cromozom X - feminini, mai putini ca numar, dar mai rezistenti, cu o viata considerabil mai lunga, ajung sa fecundeze ovulul chiar daca contactul sexual a avut loc cu cateva zile inainte de ziua ovulatiei. Daca un contact sexual a avut loc, de exemplu, cu doua-trei zile inainte de ziua ovulatiei, sexul viitorului copil va fi 100% feminin, intrucat spermatozoizii masculini nu vor supravietui mai mult de 24 de ore. Asa se explica de ce, in lume, cei mai multi nou nascuti sunt fetite.
Ce parere aveti?
ai perfecta dreptate, in prima parte a ovulatiei trebuie sa ai contact sexual si atunci sansele sunt mult mai mari pt baiat...am un calendar care mi l-a adus barbatul meu si mi l-a instalat pe calculator, tot asa imi arata ca daca perioada propice pt baieti ii in prima parte a ovulatiei! Calendarul ala imi arata un total de 6 zile, 2 cu ovulatie maxima si 2 la inceput si sfarsit unde mai sunt sanse da mai mici; primele 3 zile pt baieti, ultimele 3 pt fete...
Ce am mai deviat de la subiectul principal, sper sa nu ne manance moderatoarele de vii