Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 20:15

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 190 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: ceva nou, ceva vechi, ceva albastru ceva impru
MesajScris: 27 Mai 2006, 12:25 
Veteran

Citat:

m-ati omorat cu toatele ......pai am tot stat si m-am gandit ........si nimik....pana a venit ea cu ideea!! Ca mie oricum imi placea ala f mult!! ..Da ' mi-era rusine sa i-l cer!!:p:p
Doamne ca abia astept sa va vad pe toate mirese...sa povestiti cum a fost,daca a fost totul asa cum ati vrut voi...Cosmina ormai stim ca a fost o mireasa super,era frumoasa cu adevarat nu e asa?;):wok:Va pupacesk pe toate.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mai 2006, 15:00 
Veteran

Citat:

eli, ceva nou e rochia, pantofii, etc. ceva albastru dupa cum ai zis jarterutza. ceva vechi de obicei e bijuterie de familie (eu am un lantisor de aur de la mama pe care nu prea il port in mod normal dar il voi purta la nunta) iar de imprumutat...eu am furat voalul si poseta de la nasica. vezi ce poti subtiliza de la o prietena :) ideal e sa fie de la cineva fericit in casatorie ;)
eu renunt la ceva vechi,ceva albastru si la ceva imprumutat.Eu renunt la toate:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mai 2006, 22:31 
Diva

Citat:

bine ca purtati acelasi numar :p:ok:

da...slava domnului ...problema ar fi ca ea ea e mai lata in spate ....dar ajustam noi problema!!! :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iun 2006, 18:49 
Veteran

acum cateva ziel ma gandeam si eu....

- nou -> rokitza, voal, tiara, trusou' de dedesubt :D, pantofiori (de fapt, mai toate)
- albastru -> jartelussa
- imprumutat & vechi -> nada de nada....

...daca o sa am inelushu' de "logonda" de la iubi, "vechi" de 2 luni, se pune? :D....si asa, mai raman sa imprumut ceva...da' ce?? ...si de la cine? :ermm:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iun 2006, 13:55 
Veteran

Io nu port cercei :(....asa ca iese din discutie..
eh, oi vedea eu...imprumut un mascara d ela nasa :-` si il tin toata seara in poseta...sa nu zic ca n-am nimic imprumutat O:)

Citat:
Eu imprumut de la nasa o pereche de cercei:ok: Si vechi osa fie un inel pe care-l am demult si are si valoare sentimentala...:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iun 2006, 17:29 
Veteran

Citat:
ar fi o idee:ok:
mai fetelor stiti la ce ma gandeam eu...ce semnificatie are jarteluta aia?mai bine imi cumpar direct ciorapi din aia care sunt cu jartelute(stiu sigur ca nu m-am exprimat corect)dar decat sa-mi pun numai o jartelutza mai bine imi pun 2 nu?Sau am inebunit=?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iun 2006, 19:09 
Veteran

Citat:
Doar putin! O:)
In loc sa scoata omul cu dintii o jarteluta iti scoate ciorapii!? Ati intr-adevar originali...
eeeeeeeeeeee,dar la mine nu-i scoate la nunta ci dupa:Dadica atunci cand va fi prima seara de luna de miere

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 190 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]