Ultima vizită a fost: Acum este 06 Iul 2025, 13:22

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 17 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Biserica...vol II
MesajScris: 24 Mar 2006, 16:54 
Junior

Continuam aici discutiile despre Biserica...In caz ca doriti sa va reamintiti discutiile mai vechi din prima parte a acestui subiect intrati pe link-ul urmator:
https://www.ghidulmiresei.ro/forum_displ ... 3&mid=1899
Deci...ati gasit deja Biserica perfecta?:ok:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Biserica...vol II
MesajScris: 24 Mar 2006, 17:00 
Diva

Citat:
Continuam aici discutiile despre Biserica...In caz ca doriti sa va reamintiti discutiile mai vechi din prima parte a acestui subiect intrati pe link-ul urmator:
https://www.ghidulmiresei.ro/forum_displ ... 3&mid=1899
Deci...ati gasit deja Biserica perfecta?:ok:

la cine te referi?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2006, 18:59 
Diva

Citat:

la cine te referi?

cred ca ne intreaba pe toate ....dar e logic ...ca intrebarea asta si-a gasit raspunsul prin ianuarie! Nu cred ca mai e decat DJ ..singura fata fara biserica!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2006, 19:06 
Diva

Citat:

cred ca ne intreaba pe toate ....dar e logic ...ca intrebarea asta si-a gasit raspunsul prin ianuarie! Nu cred ca mai e decat DJ ..singura fata fara biserica!

poate ar trebui sa-si gaseasca o biserica si sa plateasca taxa bisericii cat mai repede,credeam ca a rezolvat deja asta stiind ca ea are nunta in iulie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2006, 19:25 
Diva

Citat:
In weekend-ul asta primesc raspuns referitor la nasi, deci o sa pot aranja biserica saptamana viitoare. Bineinteles, doar daca raspunsul e pozitiv, ca altfel... probabil ca asa o sa fac.

oricum trebuie sa rezolvati repede cu biserica si nasii,daca nu vor sa va fie nasi cautati si voi altii trebuie sa gasiti.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2006, 19:29 
Diva

Citat:
Pai deja suntem la a doua pereche de potentiali nasi. Nu stam cu mainile in san.

wow si noi la fel de altfel , de fapt e initiala pereche de nasi,ca a 2-a era un cuplu casatoriti de vreo 5 ani,prieten cu iubi din liceu si acum coleg de servicu,si ne-au refuzat asa ca am revenit la prima pereche de nasi,unchiul si matusa lui iubi.deci se poate.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mar 2006, 13:38 
Diva

Citat:

pilele sunt la fel peste tot :-` zic eu

voua va trebuie pila si la biserica,hai ca sunteti culmea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Noi 2007, 22:15 
Nou Venit

Citat:

sa iti aduc aminte ca suntem "pacatosii" care stau impreuna?:) normal ca tb pile daca vrei sa faci altfel decat zice traditia. mai de mult vorbeam toate cum vrem sa combinam traditiile ortodoxe cu cele catolice si in plus "se cere" sa te cununi in biserica de care "apartii", ori noi facem cununia in biserica unde am fost botezata (plus ca e la 10 minute de sala)

Nu a mai scris nimeni recent la acest subiect???Nu se mai marita nimeni??As vrea sa aflu si eu cate ceva despre bisericile din zona Dristor,cam ce taxe percep si daca preotii cununa fara ca nasii sa fie casatoriti...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2007, 21:27 
Diva

Citat:
Nu a mai scris nimeni recent la acest subiect???Nu se mai marita nimeni??As vrea sa aflu si eu cate ceva despre bisericile din zona Dristor,cam ce taxe percep si daca preotii cununa fara ca nasii sa fie casatoriti...

Eu din cate stiu nasii de cununie e obligatoriu sa fie cununati religios nu doar casatoriti. La botez nu e neaparat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2008, 03:42 
Junior

Vad ca nu prea a trezit interes subiectul. In vol I am vazut ca incepuse o discutie despre casatoriile mixte din punct de vedere religios. Eu zic ca e simplu de rezolvat la momentul cununiei dar trebuie avut in vedere si ce va fi dupa pentru copii. Fiecare ar trebui sa urmeze religia in care se simte aproape de Dumnezeu. Si cum nu poti sulji loial doi stapani trebuie sa alegi.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 17 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]