Citat:
tot in perioada confirmarilor sunt si eu.. si am ramas putin uimita. din 370 de persoane cat am invitat ma asteptam la vreo 270.. si deocamdata am pe lista abia 150. chiar am ramas prost suprinsa de fostii mei colegi de clasa, 3 la numar care au zis ca nu au bani. dupa ce ca au fost cei mai buni prieteni si singurii invitati din clasa, ar fi trebuit sa se simta onorati.. uite ce mi-au facut. chiar nu imi e de bani dar chiar erau importanti pt mine.
in plus am mai avut o colega de serviciu care acum e colega cu sotzul meu...chiar cineva la care ne asteptam.. nu vine
in schimb m-a surpins un tip amic cu al meu iubit... adika cu care nu prea avem tangente decat dinan in pasti... si cand ne-a vazut cu invitatia.. bai venim... ca n-am mai fost la o nunta de 2-3 ani si ne e dor...

apoi mi-a zis iubi ca a fost cu nevasta-sa in facultate dar nu era casatorita tipa atunci

Multa stima pt cel ce a acceptat sa vina. Din pacate la ocazii din astea iti dai seama pe cine te poti baza. Noi avem anul asta 7 nunti si nu am refuzat pe nimeni chiar daca nu stau bine cu banii. Prefer sa ma imprumut si sa merg pentru ca sunt prietenii mei si asta conteaza sa fiu cu ei in astfel de momente.
Şi merg la nunta nu ca sa vina si la mine. NU suntem cu chestii din astea. Merg ca vreau si atat. Noi avem probleme cu cei pe care i-a rugat sa ne fie nasi, desi nu avem nici o pretentie, facem noi tot, nu vrem nici un leu , si suntem prieteni foarte buni de ani de zile stau pe ganduri de 5 luni si inca nu se decid:rolleyes: pacat:( si scuza este: nu avem bani