Ultima vizită a fost: Acum este 09 Iul 2025, 17:51

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 9 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Pentru fetele cu parintii divortati
MesajScris: 28 Iun 2006, 13:40 
Diva

Citat:
Eu am o problema: parintii mei sunt divortati de cand noi eram foarte mici. Noi nu suntem apropiati de tatal nostru si nici nu prea ne vedem decat cel mult o data pe an sau chiar si o data la doi-trei ani. Nu stiu cum sa fac acum...Mama a zis ca ea nu vrea ca el sa vina, dar e o situatie cam penibila. Pot sa nu-l invit pur si simplu? Nu mi se pare OK...Sau sa nu-i spun ca ma marit? Nici asa nu mi se pare OK.
La voi cum e situatia?

eu cred ca e clara situatia...chiar tu spui ca va vedeti o data pe an sau chiar mai putin...pai, omului acela nu-i pasa de tine. scuze ca sunt cam dura dar aceeasi situatie o am si eu...adica mama e recasatorita de multi ani si individul care a donat "substanta" (tata nu pot sa-i spun) nu ne-a cautat niciodata...nu existam pentru el, nu exista pentru noi...
ce rost are sa-l chemi la nunta, mai ales ca pe mama ta o va deranja, stiind ca pentru el nu prea conteaza (daca ar conta, ar tine legatura cu tine, nu crezi?)
e cumva alaturi de tine acum ca te mariti? te ajuta cu ceva, macar verbal? deci...raspunsul e logic dar tu stii cel mai bine ce simti pentru el si cum sta situatia...

eu, de exemplu, am sa intru in biserica la bratul tatalui meu (il consider tata pe cel care m-a crescut aproape 20 de ani si nu a facut diferente intre mine si copii lui cu mama) fara nici un fel de probleme...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2006, 13:42 
Diva

Imi pare rau pentru voi! :(:( Lasa ca o sa va descurcati si fara ei!!:lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Aug 2006, 10:58 
Diva

si eu sunt in aceeasi situatie. Parintii mei au divortat de aprox. 10 ani iar tatal meu, care sta la cateva blocuri departare (locuim intr-un oras mic de provincie) nici macar nu se uita la mine cand trece pe strada pe langa mine. Ma gandesc ca poate nu ma mai cunoaste :-`. Dar daca abia a venit la inmormantarea fratiorului meu(la priveghi nici nu se pune problema) si era cel mai mici si ii ducea si numele mai departe, cu atat mai putin cred ca ar veni la nunta mea. Oricum poate o sa-l invit sa-i demonstrez cum se poarta oamenii intre ei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 18:38 
Diva

Citat:
Eu am o problema: parintii mei sunt divortati de cand noi eram foarte mici. Noi nu suntem apropiati de tatal nostru si nici nu prea ne vedem decat cel mult o data pe an sau chiar si o data la doi-trei ani. Nu stiu cum sa fac acum...Mama a zis ca ea nu vrea ca el sa vina, dar e o situatie cam penibila. Pot sa nu-l invit pur si simplu? Nu mi se pare OK...Sau sa nu-i spun ca ma marit? Nici asa nu mi se pare OK.
La voi cum e situatia?

Sincer, daca tu simti ca nu vrei sa-l inviti, nu-l invita. Daca vroia, putea sa afle singur ca i se marita fata si macar sa te sune sa te felicite.
Sotul meu a fost in aceeasi situatie. Parintii lui sunt divortati de cand avea el 6 ani. El, parca ar fi vrut sa-l cheme pe tatal lui la nunta, desi de cand au divortat parintii lui,el, tatal, nu l-a cautat nici macar o data. Exact ca si in cazul tau, soacra mea, i-a spus sa nu-l cheme si.... Nu l-a chemat. Din moment ce mama lui, care la crescut singura, a avut aceasta dorinta, ea era mult mai importanta, pentru ca ea i-a fost aproape intotdeauna, nu l-a chemat.
Asta iti recomand si tie, sa te gandesti la mama ta care te-a crescut si daca dorinta ei e sa nu-l chemi, nu-l chema. Eu cred ca ai fi mai fericita sa iti vezi mama fericita la nunta ta, decat sa-ti fie si tatal alaturi si mama suparata ca l-ai chemat. Dupa nunta, poti sa-i trimit cateva poze cu nunta voastra, noi asa am facut, dar.....nici macar nu ne-a sunat sa ne felicite. Asa ca, trage singura concluziile. Ai putea sa patesti la fel.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 19:21 
Veteran

Citat:
Merci mult de sfaturi fetelor....Cred ca asa e cel mai bine: sa ma gandesc la mama, sa fie ea multumita:love: Ca doar o data i se marita fata:D:love::love::love:

corect o sa fie foarte fericita in ziua aceea iar tie o sa iti fie suficient mama langa tine sunt sigura!:lips:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 9 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]