Citat:
Mda e si asta o posibilitate, dar nu stiu,nu mi-i pot imagina ca fiind nasii mei, adik nasa care o am deja..vb in fiecare saptamana cu ea...suntem f apropiati..chiar ne pot fi parinti spirituali..insa familia asta nu ma incanta cu nimic. Alta faza e ca nu m-ar deranja, insa nu vreau 2 perechi de nasi, pt ca se va mari lista invitatilot si tot asa..... Anyway..o scot eu la cap. Ms mult oricum
stai calma. si noi am patit la fel. initial, inainte de a ne hotari sa ne casatori, 2 cupluri ne-au zis ceva de genul "cand va hotarati ne-ar placea sa va cununam noi"... in fine, cand a venit marea cerere (:D) noi ne-am gandit amandoi la un cuplu, cu care am vorbit si care a acceptat imediat (nici vorba de cei care se oferisera)...
faza si mai tare a fost cand am anuntat-o pe o prietena de-a mea ca ne casatorim... ea a sarit repede "vreau sa va cununam noi"

... si i-am spus ca deja avem nasi, dar ca apreciem gestul
te sfatuiesc sa nu accepti doar pentru ca nu poti refuza. ba poti, te asigur!!!

daca va spun direct in fata ca vor sa va cunune, spuneti-le frumos ca le multumiti, dar partea asta a fost deja rezolvata. si gata, nu trebuie sa va scuzati