Ultima vizită a fost: Acum este 04 Mai 2025, 00:56

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 652 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 33  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Dar si NASELE discuta!!
MesajScris: 20 Sep 2006, 13:57 
Senior

Citat:

Salut!
Pai in Constanta sunt destule posibilitati de a gasi ceva (comparativ cu orasul din care sunt eu, Tulcea), dar intr-adevar in Bucuresti ai si mai multe variante.
Eu am ales sa merg in Constanta fiindca e mai aproape pentru mine (fac doar o ora cu masina).
Dac vrei o rochie sexi, rafinata dar si destul de "piperata" ca pret, incearca la "Alb si Negru", creatii Agnes Toma, 10 - 15 - 20 milioane.
Merita sa incerci si in Tomis Mall (de acolo mi-am luat pantofi rosii superbi "GEN".

Eu mi-am luat din metropol o rochie draguta de seara cu un milion jumate. dar poti gasi si in dorally ceva. sora mea si-a luat rochie de domnisoara de onoare de acolo cu vreo 2 milioane si e foarte misto. am o poza postata la galerie cu ea. e pe la pagina 4 sau 5 la "noi si partenerii de viata". ideea e ca trebuie sa ai cateva zile la dispozitie sa cauti.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Sep 2006, 20:05 
Diva

Citat:
sunt cateva bucati nu cate una si daca ma trezesc la nunta ca mai e cineva imbracat la fel cred ca innebunesc si plec sa ma schimb! e riscant!asta e parerea mea!cel putin corsetele alea dantelate ,la inceput,mi s-au parut cool dar cand am vazut ca sunt de toate culorile de vreun an incoace,chiar nu-mi mai trebuie!:x:ok:

sa stii ca mie chiar mi s-a intamplat recent sa vad la o nunta 4 :zoombie: tipe imbracate cu acelasi corset dantelat, de culori diferite :mellow:... groaznic!!!!! (pentru ele, ca eu m-am amuzat teribil, doar nu eram eu aia care il purta :D :D :p)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Sep 2006, 16:24 
Junior

Citat:

Toate bune si frumoase. Dar nasele unde sunt???

aici sunt si nasele. ma rog, o nasica mai mica. mama e nasa :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Sep 2006, 16:25 
Junior

Citat:

eu te pot ajuta cu tb sa cumpere:
- voalul miresii
- lumanarile de la cununia religioasa
- sa platesca taxa de la biserica

mai multe...nici eu nu stiu si eu am relatie informala cu nasica mea

noi am mai cumparat si diadema si lantisorul set cu cerceii.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Sep 2006, 16:26 
Junior

Citat:

Anatea, cred ca pana la urma poti sa iei mai mult decat se zice ca trebuie sa ia nasa.
La fel de bine cum poti sa nu iei absolut nimic (pentru ca de ex eu, care eram disperata ca nu gasesc nasi, am zis ca platesc si iau eu tot, numai sa ne tina cineva lumanarile si noua la biserica)...
Cred ca totul depinde de relata dintre tine si viitoarea mireasa (ca nasul si mirele, in general, nu prea se baga in chestii de astea)...
Sa-ti traiasca finii!

dar pana la urma nasii tin lumanarile in biserica? ca am auzit atat de multe variante pana acuma de m-am saturat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Sep 2006, 16:28 
Junior

Citat:
Ca nasi 50 de milioane? Mi se pare enorm daca tinutele sunt sub 35 de milioane.

cam atat facem si noi socotelile. la vreo 35 milioane. cu tot cu bani pe masa, cred. sau poate mai mult, poate or sa fie putin mai darnici.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Sep 2006, 16:54 
Diva

Citat:
cam atat facem si noi socotelile. la vreo 35 milioane. cu tot cu bani pe masa, cred. sau poate mai mult, poate or sa fie putin mai darnici.
nu mi se pare deloc exagerat la noi, nasii pun 35 mil. la masa(si avem 2 perechi de nasi;))

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 652 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 33  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]