Ultima vizită a fost: Acum este 07 Mai 2025, 20:26

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 652 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 33  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Dar si NASELE discuta!!
MesajScris: 19 Oct 2006, 19:49 
Veteran

Citat:

Iti dau PM.:-*

astept. :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2006, 13:11 
Diva

Citat:
Sunt putin dezamagita!
Am intrat pe un alt sit pe forum, si acolo miresele asa de tare isi barfeua nasii ca am ramas cu un gust foarte amar.
Eu ma straduiesc ata de tare si iau foarte in serios rolul de nasa in cadrul nuntii!
Oare e bine?
e foarte bine. nu-ti mai fa griji. bucura-te si atat!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2006, 16:52 
Diva

Citat:
Eu cel putin nu stiu si nu am auzit de asa ceva. Dar difera dupa zona...
nici la noi in banat nu am auzit de obiceiul asta:rolleyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2006, 17:30 
Veteran

Citat:
Vroiam sa va intreb ceva: voi cunoasteti despre obiceiul de a se pune pe umerii mirilor, la un moment dat, in timpul cununiei religioase un material care se numeste "SOVON"?
Si inca ceva: in zonele voastre, de asemenea in timpul cununiei religioase se impreuneaza mainile mirilor si se leaga cu o batista?

N-am auzit de asta prin Constanta si Bucuresti... dar sunt atatea obiceiuri incat e greu sa le tii contul la toate.

Em draga, nu te mai supara pentru altii, ca nu merita. Tu ai grija de finii tai, in fond important e sa va intelegeti bine cu ei si nu pune la suflet rautatile unor straini. Plus ca poate nu toti nasii or fi ca tine... dar indiferent de situatie, nu te consuma degeaba, sunt convinsa ca o sa fii o nasica minunata! :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Oct 2006, 16:17 
Diva

Imi place! Miutza lupta impotriva cancerului la san ...in campaniile Avn!:lips: Nice avatar!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Oct 2006, 21:44 
Nou Venit

Citat:

Alo!!!
NU este vorba de nici un fel de miere!!!
PISCOTUL de care ziceti voi este cozonac in toata regula si se inmoaie in VIN fratilor.
CE are aface Cristos cu mierea cand vinul este miracolul biblic.
Poate persoana care stie de miere este angrenata intr-un soi de religie neortodoxa!

Iarasi vad ca ziceti ca poarta ghinion daca nu platesti mierea. Dar ce faci afaceti cu mierea de la bietele zburatoare?

Perlele nu le platesti frate! Ele sunt oferite drept dar de iubire de la viitorul mire, miresei!
Atentie!! Nu stiu de perle, tre sa fie un lantisor... dar in fine, merg si perle dar nu platite /sau platite de mire, daca o iei asa , vanzatoarei.

Hai ca va pup frumos.
pa.

da asa se procedeaza in Ardeal se dau piscoturi/ cozonac ma rog ceva care sa contina faina de grau( grau= viata)dupa care se inmoaie in mere si e dat sa manace mirii, nasii iar apoi inmoaie in vin si iar dat sa manance acest lucru simbolizeaza faptul ca viata e cand dulce ca mierea cand acrisoara ca vinul.In celelalte zone cred ca viata e acrisoara precum vinul si de aceea nu li se mai da viitorilor soti miere ca sa guste numai greutati in viata :ndance: :nscmoll:cine e vinovat cred ca preotii sau nasi ca nu mai cumpara mierea:~*

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 652 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 33  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]