Ultima vizită a fost: Acum este 07 Mai 2025, 20:23

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 652 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 33  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Dar si NASELE discuta!!
MesajScris: 01 Noi 2006, 12:22 
Diva

Citat:

da asa se procedeaza in Ardeal se dau piscoturi/ cozonac ma rog ceva care sa contina faina de grau( grau= viata)dupa care se inmoaie in mere si e dat sa manace mirii, nasii iar apoi inmoaie in vin si iar dat sa manance acest lucru simbolizeaza faptul ca viata e cand dulce ca mierea cand acrisoara ca vinul.In celelalte zone cred ca viata e acrisoara precum vinul si de aceea nu li se mai da viitorilor soti miere ca sa guste numai greutati in viata :ndance: :nscmoll:cine e vinovat cred ca preotii sau nasi ca nu mai cumpara mierea:~*

Buna! asa a fost si la noi la nunta! noua ne-au dat piscoturi cu miere, iar nasilor piscoturi inmuiate in vin! Ce am uitat a fost sa duc vasul frumos pentru miere! asa ca langa pocalurile de argint a tronat frumusete de borcan (cu miere)! :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2006, 14:09 
Diva

Citat:

Buna! asa a fost si la noi la nunta! noua ne-au dat piscoturi cu miere, iar nasilor piscoturi inmuiate in vin! Ce am uitat a fost sa duc vasul frumos pentru miere! asa ca langa pocalurile de argint a tronat frumusete de borcan (cu miere)! :~*
o fosta colega de-a mea a patit-o la biserica. au adus nasii un vas din argint in care sa stea mierea si si-au exprimat dorinta ca acel vas sa fie dat copilului ce va veni in prospata familia. totul bine si frumos, numai ca preotul nu le mai da vasul. a spus ca ce intra in biserica ramane acolo.:zoombie: ca sa vezi cinste:x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2006, 15:07 
Diva

Citat:
o fosta colega de-a mea a patit-o la biserica. au adus nasii un vas din argint in care sa stea mierea si si-au exprimat dorinta ca acel vas sa fie dat copilului ce va veni in prospata familia. totul bine si frumos, numai ca preotul nu le mai da vasul. a spus ca ce intra in biserica ramane acolo.:zoombie: ca sa vezi cinste:x

Drept sa spun si eu am auzit la fel! ca ce dai la biserica, preotul iti opreste acolo! ai dreptate! probabil asa a fost sa fie! stie Dumnezeu acolo sus cum le ordoneaza pe toate! si oricum atunci nu mi-am dat seama, dar pe film apare, si m-am amuzat si am facut haz de moment , ca nu cadra deloc borcanul de miere cu ce era in jur!:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2006, 16:36 
Diva

Citat:
Drept sa spun si eu am auzit la fel! ca ce dai la biserica, preotul iti opreste acolo! ai dreptate! probabil asa a fost sa fie! stie Dumnezeu acolo sus cum le ordoneaza pe toate! si oricum atunci nu mi-am dat seama, dar pe film apare, si m-am amuzat si am facut haz de moment , ca nu cadra deloc borcanul de miere cu ce era in jur!:D

Sunt curioasa daca a oprit si borcanul de miere...:devil:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2006, 16:50 
Diva

Citat:
Sunt curioasa daca a oprit si borcanul de miere...:devil:

:nscmoll: nu ma deranjeaza mica ta malitiozitate! la biserica se opreste tot! spuneam doar ca am avut un moment cand am facut haz pe seama mea si a buclucasului - de acum! - borcan cu miere!:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2006, 17:31 
Diva

Era o gluma... Si nu era la adresa ta, ci la adresa obiceiului de a opri "tot ce intra in biserica", cum a zis remi. Scuze daca ti s-a parut deplasata...:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2006, 17:33 
Diva

Citat:
:nscmoll: nu ma deranjeaza mica ta malitiozitate! la biserica se opreste tot! spuneam doar ca am avut un moment cand am facut haz pe seama mea si a buclucasului - de acum! - borcan cu miere!:~*

se incing spiritele:):njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2006, 17:40 
Diva

Citat:
Era o gluma... Si nu era la adresa ta, ci la adresa obiceiului de a opri "tot ce intra in biserica", cum a zis remi. Scuze daca ti s-a parut deplasata...:flowers:

Waw! chiar nu sunt suparata! spuneam ca ai dreptate ca la biserica opreste tot ce se duce acolo! scuze daca am parut suparatica! chiar nu sunt!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2006, 17:42 
Diva

Citat:
se incing spiritele:):njump:

Esti o scumpica! dar nu pune gaz pe foc! chiar nu m-am suparat! faceam haz de mine! sunt o cumintea si ma tin departe de conflicte!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2006, 17:47 
Diva

Citat:
Esti o scumpica! dar nu pune gaz pe foc! chiar nu m-am suparat! faceam haz de mine! sunt o cumintea si ma tin departe de conflicte!

iti dai seama ca nu asta mi-e intentia:lol: dar imi si inchipuiam o coradyne mica si malitioasa:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2006, 17:52 
Diva

Citat:

iti dai seama ca nu asta mi-e intentia:lol: dar imi si inchipuiam o coradyne mica si malitioasa:D

:ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2006, 17:52 
Diva

Uff... bine ca a fost o alarma falsa... Ar fi fost ciudat sa se supere cineva pe mine in prima zi de administrare. (X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2006, 17:54 
Diva

Citat:
Uff... bine ca a fost o alarma falsa... Ar fi fost ciudat sa se supere cineva pe mine in prima zi de administrare. (X)

Sunt o mare tantaloaica! trebuie sa am mai mare grija la cuvintele folosite sa nu se inteleaga altceva! acum eu sunt cea malitioasa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2006, 18:05 
Diva

Citat:
Sunt o mare tantaloaica! trebuie sa am mai mare grija la cuvintele folosite sa nu se inteleaga altceva! acum eu sunt cea malitioasa!

Vezi ca nu e voie cu jigniri pe forum. Nici macar daca ti le faci la adresa ta, da? :p
:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2006, 18:08 
Diva

Citat:
Vezi ca nu e voie cu jigniri pe forum. Nici macar daca ti le faci la adresa ta, da? :p

autocritica e cea mai buna metoda sa te indrepti!:nwink: esti o draguta! ca toate fetele de aici, desigur!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2006, 18:11 
Diva

Citat:

A! ca de obicei, stiu ca tema e alta! dar sunt pe aproape! saptamana viitoare suntem nasii unei fetite! tot e ceva! are de-a face cu nasitul!:nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Noi 2006, 16:03 
Diva

Fetelor, voi fi si eu nasa, anul viitor si inca de doua ori.
Stiam de mult ca voi fi nasa la domnisoarele si cavalerii mei de onoare, dar nu erau inca hotarati cu nunta. Week-endul acesta am fost anuntati de ambele perechi, viitori miri, ca nuntilor vor avea loc la anul si noi vom fi nasii. Ce frumos, de abia asteptam, mai ales ca sotului meu ia placut asa de mult la masa mirilor si de abia astepta sa mai stea. Anul viitor va avea ocazia!
Singura problema, asa zisa problema, e ca eu vreau bebe la anul si probabil voi fi insarcinata si poate nu voi putea sa ma distrez la maxim, sau cine stie...;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Noi 2006, 16:16 
Diva

Citat:
Fetelor, voi fi si eu nasa, anul viitor si inca de doua ori.
Stiam de mult ca voi fi nasa la domnisoarele si cavalerii mei de onoare, dar nu erau inca hotarati cu nunta. Week-endul acesta am fost anuntati de ambele perechi, viitori miri, ca nuntilor vor avea loc la anul si noi vom fi nasii. Ce frumos, de abia asteptam, mai ales ca sotului meu ia placut asa de mult la masa mirilor si de abia astepta sa mai stea. Anul viitor va avea ocazia!
Singura problema, asa zisa problema, e ca eu vreau bebe la anul si probabil voi fi insarcinata si poate nu voi putea sa ma distrez la maxim, sau cine stie...;)

Te invidiez! dar e o invidie buna ((?) nu stiu cum vine asta!) Felicitari pentru viitorii fini si felicitari si tie nasica!
Noi, deocamdata, suntem (a treia oara) nasi de botez! chiar sambata botezam! la anul vom fi si nasi de cununie dar inca nu am detalii! :neyes: oricum abia astept!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 652 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 33  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]