Ultima vizită a fost: Acum este 08 Mai 2025, 13:48

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 652 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 33  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Dar si NASELE discuta!!
MesajScris: 17 Mai 2007, 13:24 
Diva

Citat:

Cu nasii mei m-am sfatuit,dar nunta mi-am facut-o cum mi-a placut mie si sotului meu.Nu am avut nasi pretentiosi,asa cum nici noi nu suntem.Viitorilor fini le dau cate o idee daca vor sa o ia in seama,dar daca nu, nu e cu suparare.Mi se pare corect sa-si organizeze nunta pe gustul lor.
Cred ca intrebarea nu-mi era adresata mie:nlol:
E, nu-i nimic,am raspuns si eu:

ai dreptate.nu iti era adresata.
la fel gandesc si eu ca si tine in privinta nasilor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2007, 13:58 
Diva

Citat:

:ok:

astept raspunsul ginei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2007, 15:12 
Diva

Citat:

nasii tai si-au impus punctul de vedere?sau ai facut nunta cum ai vrut?
eu sigur nu ii las pe ai mei.poate doar sa ne sfatuim.dar nunta se face dupa ideile mele si ale lui ionut
faza e ca nasii mei habar n-aveau ce se intampla la nunta! Daca nu eram noi sa-i luam ca pe turma de oi .. ei nu stiau incotro sa o ia! Pur si simplu ei au facut act de prezenta la nunta! A fost nostim intr-un fel ...dar .. totusi , prea putina implicare!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2007, 15:31 
Diva

Citat:
Ai nostrii au stiut exact ce se va intampla si cand. Cu o saptamana inainte am discutat exact ce facem si ordinea si gata. Nu au avut pretentia de a face sau nu face vreo traditie, dar nici neimplicati nu au fost.

eu le-am printat desfasuratorul nuntii de aici de pe ghid ... si l-au pierdut de vreo 2 ori. Oricum ,nu mai conteaza acum atat de mult aceste aspecte! La momentul acela nu aveam prea multe pretentii de la ei si mi se parea nostim faptul ca sunt atat de paraleli. Important e ca si-au intrat in rol la nunta si ca s-a terminat totul cu bine!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2007, 15:52 
Diva

Citat:
faza e ca nasii mei habar n-aveau ce se intampla la nunta! Daca nu eram noi sa-i luam ca pe turma de oi .. ei nu stiau incotro sa o ia! Pur si simplu ei au facut act de prezenta la nunta! A fost nostim intr-un fel ...dar .. totusi , prea putina implicare!

pai cu ce sa se implice?ei au avut nunta lor.
Eu am 2 perechi de nasi.una care nu se implica deloc...si una...unde nasa e sora mamei cea mai mica(aici e problema).plus celelalte surori ale mamei care se cred nase...(X)(X).Dar le iubesc pe toate si nu fac decat sa ma ajute desi uneori intrec masura.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2007, 15:58 
Diva

Citat:

pai cu ce sa se implice?ei au avut nunta lor.
totusi ... erau nasi , nu marionete!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2007, 16:09 
Diva

Citat:
totusi ... erau nasi , nu marionete!

poate ca m-am exprimast gresit.eu vreau sa se implice...dar nu vreau sa isi impunas punctul de vedere la nunta noastra.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2007, 16:39 
Diva

Citat:

Daca ma crezi , ca si la mine a fost la fel? Asa am zis si eu prea putina implicare, dar sunt prietenii nostrii si i-am acceptat asa cum sunt. Ei nu prea le au cu muzica populara cu astea se vedea ca sunt stangaci, saracii au incercat ei acolo dea bine la hora dar.... :wokno:. Ei sunt niste houseri inraiti altceva pt ei nu exista. deci iti dai seama:nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2007, 17:23 
Diva

Citat:

Daca ma crezi , ca si la mine a fost la fel? Asa am zis si eu prea putina implicare, dar sunt prietenii nostrii si i-am acceptat asa cum sunt. Ei nu prea le au cu muzica populara cu astea se vedea ca sunt stangaci, saracii au incercat ei acolo dea bine la hora dar.... :wokno:. Ei sunt niste houseri inraiti altceva pt ei nu exista. deci iti dai seama:nlol:
:nlol::nlol::nlol: cum spuneam ....bine ca totul s-a terminat cu bine!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2007, 18:30 
Diva

Citat:

:rocker::rocker:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2007, 18:46 
Diva

Citat:

Intradevar , bine ca s-a terminat cu bine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2007, 13:48 
Diva

nasii sunt asa, o cantitate neglijabila care vin ,dau darul si pleaca,si daca isi mai joaca si rolul bine, totul e OK.

E nici chiar asa, dar erau cam aerieni ca nu stiau ce tre sa faca si cum, legat de obiceiuri si de dansurile traditionale

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2007, 14:50 
Diva

Citat:

Se poate, nu toata lumea este in tema cu ce se intampla la o nunta(ca nas). Si eu strang informatii de cateva luni si inca mai aud de cate ceva ce trebuie facut.Ca de cand m-am maritat eu a trecut o vesnicie si s-au mai schimbat treburile.Poate nu voi fi exact pe placul tuturor, dar ma straduiesc sa fac fata. :nwink:
ei , vezi ? tu cel putin te interesezi, doresti sa fii pusa la curent. Nasii despre care vorbim noi nu au aratat prea mult interes fata de acest aspect.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2007, 15:03 
Diva

Citat:

Se poate, nu toata lumea este in tema cu ce se intampla la o nunta(ca nas). Si eu strang informatii de cateva luni si inca mai aud de cate ceva ce trebuie facut.Ca de cand m-am maritat eu a trecut o vesnicie si s-au mai schimbat treburile.Poate nu voi fi exact pe placul tuturor, dar ma straduiesc sa fac fata. :nwink:

Si eu ma voi stradui la anul sa fac totul asa cum trebuie. In principiu can stiu tot ce ar trebui sa faca o nasa , deci.....mare lucru nu e. Dar tre sa-ti fie si drag, sa cununi sau sa botezi de drag si nu de obligatie.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 652 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 33  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]