Citat:
Pai nu-i problema, ca oricum ma gandeam la fel, dar am auzit alte pareri, cum ca cine vrea cor, ala il plateste.

Eu n-am avut cor cand m-am maritat... asa ca nu stiu. O prietena de-a mea a avut si l-au achitat ei, pe principiul ca nu trebuie sa achite nasii "mofturile" finilor. Si adevarul e ca o slujba cu cor e mai deosebita.
Legat de finutii mei care imi dau batai de cap de la o vreme, m-as fi asteptat sa ne consulte inainte sa ceara si cor. Oricum am fi fost de acord, asa cum suntem cu tot de vor ei, ca doar e nunta lor, dar cred ca frumos ar fi fost sa ne intrebe daca suntem de acord.
mda, adevarul e ca daca tot ai pretentii la ce sa-ti plateasca nasii, ar trebui sa-i consulti. clar ca te costa mai mult slujba cu cor. macar ar fi putut sa spuna ca ei ar vrea cor, dar ca nu vor sa va puna la cheltuiala in plus, asa ca il vor plati ei... si era decizia voastra daca ii lasati pe ei sa-l plateasca sau il plateati voi...
eu am noroc cu nasii mei... mare noroc... am fost dintotdeauna ca si copilul lor, au posibilitati financiare (nu ca sunt bogati, dar nici saraci-lipiti) si le face placere sa ne faca mofturile (mai ales ca s-au indragostit de viitorul sot

)... acum nici noi nu cred ca avem prea multe pretentii, pt ca toti banii pt nunta provin din salariile noastre si am invatat (mai ales acum) sa pretuim banul muncit (de noi sau de ceilalti)...