dar ce ma deranjeaza e ca nu-mi prea aduce flori. f rar o face. si niciodata nu a dansat decat atunci cand ma tinea in brate, blues-urile cum s-ar zice. nu stiu ce o sa ma fac la nunta. sunt ingrozita... mi-e ca o sa fie o nunta seaca, fara nici o distractie. mi s-a sugerat sa-i dau ceva 'la bord' , dar nu o sa mearga. de regula nu prea bea decat cate o bere, ocazional, iar, chiar daca o face e constient si nu-l poti corupe. desi...cand m-a cunoscut, la o discoteca de pe plaja, era un pic ametit si asa a avut curajul sa vina la mine sa ma intrebe daca nu vreau sa fac o poza cu el... poate merge intr-un fel...el de regula imi face toate voile, dar n-as vrea sa nu se simta bine la propria nunta... mi-e si frica. daca nu o sa iasa bine? daca nu o sa se simta lumea bine? daca nu terminam la timp cu pregatirile, ca am cam ramas in urma daca...daca...
Si eu am cam aceeasi temere, de fapt, mi-a cam trecut. Nici al meu nu danseaza de fel, desi tot intr-un club ne-am cunoscut, si la fel si el, era un pic ametit, si astfel a avut tupeu sa intre in vb cu mine. Eu am primit inelul de ziua indragostitilor, anul acesta, dupa 2 ani de convietuire impreuna...El mai batea apropouri, pt k in perioada asta incepusera prietenii sa faca nunti si ma intreba mereu "noi cand o sa urmam". Si de ziua indragostitilor, cand m-am intors de la ai mei (stateam in ct, cu chirie), ma astepta cu un buchet de trandafiri si mi-a spus k are o surpriza pentru mine...si apoi...mi-a pus intrebarea cea emotionanta, cu tot cu inel, bineinteles
La inceput si eu mi-am facut griji k nu o sa iasa bn, pt k mie mi-ar fi placut sa stie sa danseze (mie imi place fff mult) si as fi vrut sa fim sufletul petrecerii impreuna...Dar vom face repetitii pt dansurile cele mai importante, deja am inceput...prin casa, din senin:hap_d: , si in rest, ne vom descurca cumva,...improvizam pe moment