Citat:
Buna fetelor!!!
Am o mica problema si vreau un sfat intelept

Sunt cununata cu sotul de-o saptamina. Pina acum totul a decurs foarte bine in relatia noastra, suntem impreuna de 4 ani, avem incredere totala unul in altul.
Cu 3 zile in urma m-a contactat un baiat si mi-a comunicat ca are ceva sa-mi spuna in legatura cu sotul meu, ceva ce sotul meu nu ar dori ca eu sa aflu...Mi-a lasat adresa sa de mail ca sa discutam pe net...
Sunt dezorientata complet...nu stiu ce sa fac...credeam ca doar in filme poate sa ti se intimple asa ceva...Cred ca la mijloc e cineva, adica o "Ea" care vrea sa ne tulbure linistea...problema e ca ea nu stie ca noi deja ne-am casatorit..
Eu ma gindesc sa nu reactionez deloc la cele intimplate, adica sa nu-i raspund acelei persoane care m-a contactat, n-am sa ma las provocata.
Dar voi ce ma sfatuiti????
eu zic ca intr-o relatie, cea mai importanta e increderea.daca tu crezi ca nu exista nici o ea, e pacat sa strici relatia cu scene de gelozie aiurea.cred ca cel mai bine ar fi sa discuti deschis cu sotul tau, sa vezi ce spune si cum reactioneaza.cel mai nasol e cand te lasi mancta de gelozie, si ai tot felul de ganduri negre.
gaseste un echilibru, si nu te lasa atacata de tot felul de barfe.dar nici nu te lasa orbita de sotul tau.
acum depinde cat e de grav in cazul in care s-a intamlat, si cat poti tu accepta.
mult succes