vin si eu cu povestea mea. deci... eu aveam 17 ani cand mi-am cunoscut 'iubirea' vietii mele, in varianta de liceana. stiti si voi cum e atunci... si el nici nu ma baga in seama. avusese o deceptie inainte de a ma cunoaste pe mine si nu avea chef de altele... doamne, ce mai sufeream!!! prostanaca! peste ceva timp, insa, rolurile s-au schimbat... eu, vazand ca nu imi acorda atentia pe care o voiam eu, mi-am vazut de ale mele. am inceput sa ies si cu alti baieti... dar tot la el ma gandeam, desi stiam ca nu e potrivit pentru mine pt o relatie de durata... a inceput sa ma caute, sa iesim impreuna. venea sa ma ia de la liceu...eram tare fericita... prietenela mele nu prea il agreau, erau diferente de conceptii intre noi pe care eu nu voiam sa le accept atunci. ai mei nu ma lasau sa ma vad cu el si totusi ele ma ajutau mult. imi pusesem in cap ca el sa fie primul, dar dua ce fac 18 ani. aveam 18 ani si 4 luni, el intre timp a fost luat in armata, din fericire pt mine chiar aici in oras, si in prima permisie, nu s-a putut din motive 'lunare'. la o sapt dupa asta, mama lui s-a imbolnavit si era in spital si i-au dat voie sa mai iasa. era de florii. si atunci s-a intamplat sa intru si eu in randul lumii... peste cateva luni, insa, am cunoscut pe cineva cu care am fost doar prieteni, caruia ii spuneam tot ce imi trecea prin cap... nu stiam, mai exact nici nu-mi trecea prin cap ca-mi va deveni sot... cateva luni bune am tot vb, eu fiind sigura ca intre noi e doar o prietenie, le-am facut cunostinta celor doi. mai tarziu am aflat ca asta era o strategie...si uite ca a functionat:wok: mi-a fost greu sa ma despart de primul, fiindca era 'primul', dar deja lucrurile avansasera si nu mai puteau continua asa. apoi am facut 'nebunii' pe care nu credeam sa le fac vreodata: pe bloc, desi acum in dau seama ca cei de vis-a-vis ne puteau vedea ca la tv:~*, acasa la el cu ai lui in casa, unde de fapt a fost conceput si asta micul al nostru, inca undeva dar mi-e rusine sa ma si gandesc... amintiri, amintiri... era frumos si inca mai e...

:rocker::ok: