Citat:
eu am auzit ca femeile devin mult mai calme si mai sigure pe ele dupa casatorie...pt mine e prea repede sa ma pronunt:) azi am rostit pt prima data cuvintele sotul meu iar el m-a prezentat saptamana trecuta sotia mea:) m-am simtit bine, ce sa zic

da' asta nu ma face mai calma:)
un singur lucru n-as vrea: sa nu ne plafonam, sa nu devenim multumiti de viata noastra linistita sa nu intram intr-o rutina si sa ne trezim la 50 de ani ca timpul a trecut pe langa noi, copiii sunt mari iar noi ne simtim ca doi straini..
cred ca totul depinde de cum privesti lucrurile...uite, noi stam de aproape 3 ani impreuna si categoric nu ne-am plafonat dar o rutina s-a instalat totusi...ne-am format obiceiuri comune, lucruri pe care le facem mai mult sau mai putin regulat...eu chiar cred ca omul are nevoie de o rutina pentru a se simti stapan pe el...
dar asta nu inseamna ca, din cauza ca suntem obisnuiti unul cu celalalt, nu ne mai distram, nu mai facem lucruri traznite, adica nu inseamna ca nu mai suntem ca la inceput...poate din contra...ne place sa facem mereu ceva nou, ceva care sa ne faca sa simtim ca traim, ne place sa descoperim lumea...intr-un cuvant...noi nu ne plictisim in doi...si imi place sa cred ca nu o sa vina o zi in care sa se intample si asta...o sa ne cautam mereu alte si alte provocari...
apropo...si eu le mai zic alor lui chestii de genul " da' sotul meu unde-i? " ...provoaca rasete si eu ma simt...cu fluturasi in stomac...