Citat:
imi plac raspunsurile voastre..e bine ca nici unul din ele nu se apropie de cel din filmul pe care l-am vaz.
Lasand traditiile la o parte, cred ca daca as intarzia in ziua nuntii, al meu viitor sot m-ar manca de vie..nu ii place deloc sa astepte si ar innebuni.. la noi (in ro) nu e la fel ca in alte tari..sa intre mireasa in biserica la bratz cu tatal sau ma rog..cu altcineva (cel putin eu nu stiu) asa ca nici nu prea sunt cazuri in care unul sa intarzie...pana la urma cred ca are si intarzierea asta o importanta. Imaginati-va cum ar fi daca v-ar face cineva o faza din asta sa va strice toata nunta..eu una as ramane cu niste chestii pe creier

la mine o sa fie altfel...vine dupa mine, acasa la parinti, ne ducem la starea civila si pe urma el pleaca la biserica cu nuntasii iar eu ma duc acasa si ma schimb in rochie de mireasa...deci o sa fie o intarziere...si o sa ma duca tatal meu la biserica...sa intru la bratul lui iar lumea sa astepte acolo...asa imi doresc eu...si asa vrea iubi meu...sa nu ma vada in rochie decat la biserica...
am noroc ca biserica are un parc dragut si nu o sa fie grea asteptarea...o sa serveasca ceva si cred ca o sa fie ok...sper...