Citat:
eu sint Ada(mami) si el e Gabi(tati) si ne despart doar 2 luni fara 2 zile, adica eu sint mai mica.nu cred ca e foarte importanta diferenta de virsta, e mai important sa reusesti sa sa fi pe aceeasi frecventa.
Loredana (Dana pentru el)si Marius...e cu 2 ani mai mare decat mine dar eu par cu cel putin 5 ani mai matura decat el...uneori nu am rabdare la copilariile lui dar, pana la urma,cred ca asta il face atat de deosebit...atunci cand eu imi pierd cumpatul, el e calm, cand eu vad viata in negru...el ma ajuta sa o colorez putin...nu avem nume de alint speciale...cred ca depinde de moment...dar am observat ceva...atunci cand ne alintam, asociem alintul cu pronumele "meu,mea"...eu ii spun "micutul meu(de aproape 2 m,

),puiu meu" iar lui ii place sa-mi spuna "Dana mea" "dragostea mea"...cred ca sentimentul de posesivitate isi spune cuvantul...e al meu...si sunt a lui...cat de mandra si fericita ma simt cand, pe strada, imi strange protector mana, cand ma inveleste noaptea sa nu-mi fie frig la spate...sau cand spala vasele fara sa-i cer eu asta...Doamne, cat de mult pot sa-l iubesc...