Citat:
Socrii mei nu ma streseaza dar ma apuca dracii:devil: nu mai la gandul ca sunt super INDIFERENTI. Si cand te intalnesti cu ei nu-ti da nici o importanta , nu te intreaba nici macar ce mai faci, cum te descurci, nimic. De nepotica, pe care o vad foarte rar, daca se joaca cu ea 2 minute , gata si obosesc ca a zis ca ea a crescut 4 copii, si la cat sunt astia din ziua de azi agitati, nu isi da seama cum de i-a crescut pe ai ei! Mi se rupe!
De-asta am vrut fetita!;)
Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa! Si eu tot fetita vreau. Dar n-o vreau nicaieri aproape de ei. Soacra-mea e telenovelista convinsa. Asa ca mai bine departe decat cu influente negative. Cat despre indiferenta... Asa sunt si socrii mei. Nunta asta o organizam eu cu parintii mei si cu sotul. Ei nici nu stiu unde este localul, dar nici nu-i intereseaza. Era sa ramanem si fara nasi, ca s-au batut ei cu pumnul in piet ca ne aduc si trei perechi dc. vrem, asa tari sunt. Si ma cununa prietena mea din copilarie. Dar tot raul spre bine. Nu le sunt datoare cu nimic.