Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 00:14

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 372 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: VIITORII SOCRI....MAMA SI TATA?
MesajScris: 21 Aug 2006, 20:08 
Veteran

Citat:
ma tot intreb cum sa le spun parintilor viitorului meu sot....Stiu ca ar fi frumos si canonic sa nu fac diferenta intre parinti si socri, dar nu pot!!!deocamdata, inca mai merge cu apelativul"auziti" dar n-o sa-l pot folosi la nesfarsit!!
...si-n plus, nici ei nu ma prezinta "fata noastra" ci "viitoarea sotie a lui Bogdan"!!
.....ce solutii ati gasit voi, dragile mele?

Nici o mama, nici un tata. Eu am o singura pereche de parinti si asa va fi mereu. "Auziti" functioneaza foarte bine, iar in discutiile cu terte persoane "soacra-mea" si "socru-meu" e mai mult decat potrivit. Nu suport prefacatoriile. Ei n-or sa ma iubeasca niciodata ca pe propria lor fiica (mai au o nora pe care o barfesc de fata cu mine), iar eu n-o sa vad in ei decat parintii sotului meu si bunicii copiilor. "Mama" si "tata" implica niste sentimente prea profunde si prea frumoase pt. a fi banalizate doar pt a face pe plac cuiva. Sincer, voi chiar veti mai putea iubi pe cineva la fel de mult ca pe parintii vostri(bineinteles, cu exceptia sotului si a copiilor)?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2006, 13:48 
Veteran

Citat:

True. N-o sa am niciodata pretentia sa fiu iubita de soacra mea asa cum ma iubeste mama. Este valabila si reciproca. Asa ca cine spune ca este iubita de soacra , o face doar pentru a arata altora cat de bine se intelege cu soacra. Asta oricum este altceva. De la a te intelege pana la iubire este cale lunga. Mai ales cand este vorba de SOACRA:wacko::p

Exact! De la a te intelege la iubire... Si apoi cuvintele "mama" si "tata" au fost inventate pentru a-i deosebi pe cei care ti-au dat viata(sau te-au crescut) de restul lumii. Asa ca fobia asta cu "sa le zic mama si tata?" e nejustificata. Daca poti le zici, daca nu, nu. Eu stau cu viitori socri si cred ca as face urticarie :wacko: doar la gandul ca ca trebuie sa-i strig:Mama!Tata!(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2006, 14:21 
Veteran

Citat:

De rahat este faza ca ei vor sa le zici mama si tata dar nici ei nu cred in treaba asta. Doar asa ca sa vada ca au baiat si cat de importanti sunt ei. Oricum eu le zic mama si tata ca nu ma doare gura dar adevarul este ca le si vorbesc cam la an ca stau departe de noi:D:-`:wacko:

Fericito! Sa ma vezi pe mine ce Km fac bucatarie-dormitor si retur doar ca sa nu deschid gura:). Si ai perfecta dreptate: nici ei nu cred in treaba asta. Se mai si lauda: "Eu n-am putut sa-i zic lu' soacra-mea mama. Sa vezi ce mai plangeam la inceput..." Dar li se pare mormal ca tu sa le zici ca doar ti-au dat "bijuterie" la usa casei, cap de familie, generatia urmatoare n-ar fi existat fara eforturile depuse de ei:-`. Chiar sunt importanti!:devil:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2006, 14:42 
Veteran

Citat:

Socrii mei nu ma streseaza dar ma apuca dracii:devil: nu mai la gandul ca sunt super INDIFERENTI. Si cand te intalnesti cu ei nu-ti da nici o importanta , nu te intreaba nici macar ce mai faci, cum te descurci, nimic. De nepotica, pe care o vad foarte rar, daca se joaca cu ea 2 minute , gata si obosesc ca a zis ca ea a crescut 4 copii, si la cat sunt astia din ziua de azi agitati, nu isi da seama cum de i-a crescut pe ai ei! Mi se rupe!
De-asta am vrut fetita!;)

Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa! Si eu tot fetita vreau. Dar n-o vreau nicaieri aproape de ei. Soacra-mea e telenovelista convinsa. Asa ca mai bine departe decat cu influente negative. Cat despre indiferenta... Asa sunt si socrii mei. Nunta asta o organizam eu cu parintii mei si cu sotul. Ei nici nu stiu unde este localul, dar nici nu-i intereseaza. Era sa ramanem si fara nasi, ca s-au batut ei cu pumnul in piet ca ne aduc si trei perechi dc. vrem, asa tari sunt. Si ma cununa prietena mea din copilarie. Dar tot raul spre bine. Nu le sunt datoare cu nimic.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2006, 15:51 
Diva

Citat:

Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa! Si eu tot fetita vreau. Dar n-o vreau nicaieri aproape de ei. Soacra-mea e telenovelista convinsa. Asa ca mai bine departe decat cu influente negative. Cat despre indiferenta... Asa sunt si socrii mei. Nunta asta o organizam eu cu parintii mei si cu sotul. Ei nici nu stiu unde este localul, dar nici nu-i intereseaza. Era sa ramanem si fara nasi, ca s-au batut ei cu pumnul in piet ca ne aduc si trei perechi dc. vrem, asa tari sunt. Si ma cununa prietena mea din copilarie. Dar tot raul spre bine. Nu le sunt datoare cu nimic.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2006, 15:56 
Senior

Citat:

Foarte bine faci! Chiar imi vine sa rad unde ai zis tu :"Ei nici nu stiu unde este localul, dar nici nu-i intereseaza". :D
Da frate in doare, ni acolo in c.r!
:devil:

cred ca aici conteaza si cum te intelegi cu ei. sunt oameni si oameni. am vazut si cazuri in care erau mai apropiati de socrii decat de parintii naturali, dar astea sunt cazuri foarte rare. (X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2006, 15:57 
Veteran

Citat:

Foarte bine faci! Chiar imi vine sa rad unde ai zis tu :"Ei nici nu stiu unde este localul, dar nici nu-i intereseaza". :D
Da frate in doare, ni acolo in c.r!
:devil:

:D:D Ehe, as vrea eu sa-i doara acolo :devil: ( e cam rea durerea aia). Dar poti sa stii ca nu-i doare? La cat sunt ei de comozi si de indiferenti le e greu sa se si vaiete. Serios!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2006, 16:52 
Veteran

Citat:
cred ca aici conteaza si cum te intelegi cu ei. sunt oameni si oameni. am vazut si cazuri in care erau mai apropiati de socrii decat de parintii naturali, dar astea sunt cazuri foarte rare. (X)

Extrem de rare. Multa vreme am crezut ca vesnicul conflict nora-soacra e un mit.Asta si pana sa ma mut la socri. Nu trebuie sa fie neaprat rai, dar sunt conceptii diferite, stiluri de viata diferite. Cel mai bine este sa-i vezi rar si atunci eviti toate neplacerile.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2006, 17:15 
Veteran

Citat:

Foarte adevarat. Asta am vrut sa zic si eu. Nu ca nu ma am bine cu ei, dar faptul ca sunt asa indiferenti ii face imediat si enervanti:devil:. Nu am nimic nici eu personal cu ei, ca tacand nu iti da motiv de discutii in contradictoriu. Dar doar cand le vezi fetele...:x

... si cand le auzi vocile "cristaline" strigandu-te duminica dimineata la ora 8.00 (dupa ce 6 zile/sapt ai lucrat de la 8 la 6)... Dar tu nu stii ce sentiment inaltator te incearca:rolleyes:pt ca nu stai cu ei:rocker: O nebunie!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2006, 19:47 
Veteran

Citat:

Nu stiu, asa este:D:D dar te cred!
Poate o sa va mutati vreodata de acolo si o sa fii mai linistita:wok:

Si eu sper, mai ales ca vreau sa fac un copil (cat mai repede - pacat ca perioada de gestatie e de 9 luni ca eu l-as vrea maine).Iar in apart. cu 2 camere e complicat sa-i mai suport si pe ei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Aug 2006, 11:46 
Veteran

Citat:

Fata, cand vine un copil, crede-ma pe mine din experienta iti vorbesc trebuie sa stai mai bine cu mama ta, sa te mai ajute sau cel mai misto singuri.
Cat timp esti cu astia in cap si in doua camera nu te-as sfatui. Mai bine parcurgi perioada de 9 luni, ca si-asa n-ai alta varianta:D

Si eu m-am gandit la varianta cu mama, mai ales ca ai mei stau la casa. Dar ce sa te faci cu mandria masculina? Oricum cand se va intampla fericitul eveniment n-o sa aiba incotro si va merge acolo. O sa moara soacra-mea de ciuda:,:p:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Aug 2006, 12:12 
Veteran

Citat:

Sa fii sigura de asta ! O sa ceara el sa mearga singurel cand si-o da seama ce inseamna "ajutor" !
Parintii lor , mai sunt si exceptii bineinteles, le place sa-i vada pe nepoti, dar numai cu un lugu, lugu, homo clubu si ATAT! restul sa se descurce singurei sau sa ajute mama fetei ca ei sunt din fund de boier! Ti-au dat un cadou doar nu? Un odor de baiet! Nu vrei cam multe?:-`

Punct ochit, punct lovit! Au 2 nepoti de la celalalt fiu si li se pare ca fac ceva nemaivazut cand au grija un week-end la 3 luni de ei. Intr-o seara ne-au chemat pe noi dintr-o vizita ca nu se mai intelegeau cu piticii. Cand am ajuns plangea si soacra-mea si ala mic. De asa ajutor n-am nevoie

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 372 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]