fetelor:((:((imi vine sa plang intr-una...imi vien sa imi dau cu capul de toti peretii. eu nu am socrii decat soacra. ma rog viitoare:((o femeie pt care as fi bagat si mana in foc si ani de zile s-a comportat cu mien de parca as fi amrea iubire a ei nu a cupilului ei...in fine, cat am fost despartiti nu mai stie ce si cum sa intrebe de mine iar odata impacati abia astepta s ama prinda si sa vorbim de facea al meu spume ca nu ma mai prinde...pana incet incet a inceput sa imi arunce una-alta...am zis ca lasa ca nu afce din rautate asa e ea, dar dadeam de inteles ca nu imi convine...
ce facea? de exemplu eu dupa ce ne-am impacat dupa cativa ani de despartire, ne-am regasit am spune...m-am mutat in zona lui, asa am hotarat ca tre sa ne croim drumul impreuna...in fine, detalii...dar pe foarte scurt sa nu va plicti si sa intelegeti totusi si contextul...
m-am mutat aici, singura, in chirie. el sta la ea, mai vine si la mine. am zis ca okay intelege ideea nu suntem casatoriti inca. pricep ca nu sunt batuta in cap. au inceput povesti despre fosta cum facea ce facea aia si comparatii directe. am lasat-o in pace raspunzand strict al intrebari iar dc zicea ceva de ea ziceam ea sa fie sanatoasa si punct.
dupa au inceput comentarii si observatii, chipurile ca sfat ca sa ne fie noua bine si sa nu itnram in gura nimanui etc...sa nu zicem al nime ca el mai vien la mine sa ascund lucrurile lui ca poate vine cutare in vizita...am aflat toate barfele rudelor etc...puiu i-a pus la punct si a anuntat ca stau in chirie si zicea cand era la mine ca ramane la mine...m-am linistit...
intre tp suna la ai mei si o tot intreba pe mama vrand sa faca front comun sa ne zoreasca sa ne hotaram de nunta. e, de cand ne-am hotarat nu ami vb cu ai mei, s-a schimbat radical. ai mei se bucura si de la inceput a zis mama, stiind ca n-avem bani de nunta etc. din start a zis cand nu ai zici si trimit. daca ai, plateste dup-aia ne socotim! ea??? la prima intrevedere cu ea dupa ce ne-am hotarat am emrs cu flori la ea, chipurile vizita oficiala sa il cer -glumeam noi- si m-am apucat sa ii zic cum facem planuri si cum ne gandim ca deh, sa o implicam ca sa nu avem discutii, probleme...din start a sarit la gatul meu ca ce? ca ce nunta planific eu ca noi n-avem bani de nunta asta, ca ea nu stie din ce o s afacem nunta...etc...specific ca dupa ce ne-am hotarat ne-am apucat sa ii si renovam casa, ba pus parchet, ba acu trebe zugravit etc...nu ma intelegeti gresit nu zic ca n-ar trebui sa isi puna la punct casa da acum? hai sa zicem e casa ei si ea isi face, nu e treaba mea, dar atunci macar sa ma lase linistita sa ma descurc cum pot...dupa faza aia imi venea sa plang intr-una si crize de fiere etc pe baza nervoasa. m-a calmat mama bine-nteles. de atunci am zis ca numai vb cu nime fac eu planurile si eventual cu caracter de informare anunt...acu e scandal...rochia mi-a luat-o mama. ncii macar nu m-a intrebat soacra de ea. nimci. ea care inainte sa o cumparam imi zicea intr-una ba sa nu iau corset si fusta ca eu nu am talie. ba sa nu iau pe cercuri ca nu sunt slaba si nu imi va sta bine:((exact asa e rochia si asa furmos sta...
sambata am primit un scandal imens ca noi n-o suportam si cu o scoatem compelt din viata noastra ca ea nu mai zice nimic si nu mai vb nimic ca nu se mai baga etc etc etc...si ca ea nu mai zice nimic dar cineva a jignit-o si tot asa a tinut-o...era sa pic din picioare. intre tp o venit viitoru sitzior si cand m-a vazut cum tremur toata si nici lacrimi nu puteam sa imi curga de:((:osi dup-aia m-a sunat ca sa nu zic nimci si ca m-am linistit? si zic cum s ama linistesc la ce mi-a spus? si a zis, citez: "linisteste-te! vrei sa ii zic lui ce ai zis si ce ai facut?"

pooooooftim? ca sa intelegeti ce am facut atat de grav...dintr-uan in alta i-am zis ca eu in primul rand cu viitoru sot tre sa ma consult si dup-aia sunam la ea...ca eu cu el ma marit...asta a durut-o ep ea...iar cea care ar fi jignit-o este mama mea...care intr-adevar are uns til mai dintr-o bucata si are ea expresiile ei, dar le zice in gluma...
in fine...nu pot sa va mai scriu ca intru intr-o sedinta...pur si simplu trebuia sa imi descarc sufletul...cica am avut un apste deosebit de minunat...
nici nu i-am zis mamei nimic sa nu o supar si pe ea...dar va trebui sa ii zic sa nu mai sune la ea sau strict cu caracter de ocazii speciale de facut urarile in cauza si punct:((
da...ca ea cat m-a iubit si caa eram ca fata ei si ar fi facut orice pt mine...
(?)

(pe cuvant ca nu stiu ce am facut...o sa va pove intreaga istorie candva sa pricepeti ce am facut asa grav:((