Buna fetelor!!!!
Ma calmez si eu cand citesc mesajele voastre...aveam impresia ca sunt singura in lume impotriva soacra-mii!!!!!
E o acritura!!!! De la inceput nu mi-a placut...prima oara cand am mers la ea acasa,ii arata iubitului meu niste poze a unei fete care vrea sa faca cunostinta cu el...si ,fata de mine ii spunea...uite,mama,ce fata dragutza,si te place,si are parinti bogati...(!)(kiar daca nici ai mei nu mor de foame,dar in asta oare consta iubirea?depinde de banii parintilor???).
A stat la noi vre-o 4 zile(noi stand intr-o garsoniera!) si veneam ambii seara acasa,dupa facultate si o gaseam pe 'mama-soacra' citind ziare,iar eu,abia tragandu-mi sufletul dupa o zi incarcata,trebuia sa ma apuc de gatit...ca ea se simtea 'oaspete'!!! Ce crede-ti?Mi-a crapat rabdarea si i-am zis in fata ca daca tot sta toata ziua degeaba,macar p/u ea sa-si faca de mancare...si minune,a inceput sa gateasca si pentru noi!!!
Mai tarziu,cand i-a zis iubi,la telefon(era plecata din tara)ca m-a cerut de sotie si vrem sa ne casatorim la toamna,a inceput sa planga si zicea"De ce sa va casatoriti,doar Alina (eu) nu e insarcinata!!!!":mellow: Pentru asta stiu sigur ca o voi ura toata viatza!!!:devil::devil::devil:(Dar nu ma limatez doar la atat...ne-a sunat odata si a vut marele ghinion sa raspund eu la telefon...si i-am zis tot ce cred despre ea...a mutit..apoi nu stia cum sa inkida mai repede...
Si parca nu era de ajuns...bocea ca nu are bani de nunta (noi fiind ambii studenti...iubi si lucreaza) si sa o asteptam 1 an pana vine acasa (ea fii plecata,cu intervale,de aproape 7 ani).Incerca in fel si chip sa-l convinga sa renunte la nunta,...ca cica e prea degraba,ca va ve-ti plictisi unul de celalalt...ii dadea chiar si bani ca sa plece in state(sigur,fara mine)!!!
Toate rudele,inclusiv matusile lui ziceau sa facem nunta fara ea,insa am decis sa mergem la comprimis si sa o amanam pana la primavara,cand va fi ea acasa.Am vb f.serios cu iubi si mi-a promis ca daca la anul maica-sa nu se intoarce p/u nunta noastra,o facem fara dansa.
Acum nu-mi mai bat capul de toate tampenii-le maica-sii,ma bucur ca ai mei il iubesc pe el ca pe okii din cap si ne vedem de viata noastra fericita,impreuna...
A...am uitat de socru,e opusul soacrei....un om de aur,modest si foarte primitor...

...la care tin f.mult si merg sa-l vizitez cu mare placere!!!