Ultima vizită a fost: Acum este 05 Iul 2025, 03:56

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 372 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 19  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: VIITORII SOCRI....MAMA SI TATA?
MesajScris: 25 Aug 2006, 13:59 
Diva

Citat:

Mie , la fetite chiar imi plac slabute.
Cand am aflat de la Eco ca este fetita tot ce mi-ai dorit pentru ea ca aspect, sa fie slabuta ca o trestie si innaltuta:((, ca eu nu prea sunt:p, dar in primul rand SLABUTA, adica nu bine facuta, mie imi plac femeile slabute, slabute, nu stiu ... par asa mai delicate, mai finute, niste sculpturi firave si mladioase...:~*

de acord cu tine:) tre sa ceara protectie:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2006, 15:57 
Diva

Citat:

Si nu numai. Si haina sta mai bine pe tine, chiar daca gurile rele spun ca "stau ca pe gard" mai bine stau parerea mea decat pe un "butoi plin de rahat":p

urasc expresia asta cu statul pe gard!:devil: eu am fost intotdeauna slabuta si am auzit destule guri rele...pacat cu nu stiam replica cu butoiul:) da' le-am aratat eu lor, cand m-am facut mare :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Oct 2006, 01:42 
Diva

Citat:
Si ea seamana foarte mult cu bunica mea care m-a crescut si care nu mai e (soacra e mult mai mica decat mama) Oricum, are si o varsta respectabila si nu stam impreuna, deci nici urma de probleme.

Vrei sa zici "mai mare", nu "mai mica" decat mama ta, nu ?O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2006, 17:25 
Diva

la mine situatie incepe sa se imbunatateasca...am trecut de la "buna ziua" la saru' mana...si desi ii vb (soacrei, bleah ce nu-mi place cuvantul asta) cu dumneavostra si inca nu-i spun nici cum stiu ca in timp se rezolva si asta...mai ales ca am si intrebat-o cum ar vrea sa-i spun (odata cand am prins momentul) si a zis sa-i spun cum ma simt eu bine dar cand am intrebat-o cum sa-i spui socrului meu a zis "tata, normal"...adevarul e ca e o draguta si tin mult la ea...merita tot respectul si toata dragostea mea...
sunt o norocoasa, stiu...:ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2006, 19:54 
Diva

Citat:
la mine situatie incepe sa se imbunatateasca...am trecut de la "buna ziua" la saru' mana...si desi ii vb (soacrei, bleah ce nu-mi place cuvantul asta) cu dumneavostra si inca nu-i spun nici cum stiu ca in timp se rezolva si asta...mai ales ca am si intrebat-o cum ar vrea sa-i spun (odata cand am prins momentul) si a zis sa-i spun cum ma simt eu bine dar cand am intrebat-o cum sa-i spui socrului meu a zis "tata, normal"...adevarul e ca e o draguta si tin mult la ea...merita tot respectul si toata dragostea mea...
sunt o norocoasa, stiu...:ndance:

Eu am doar soacra. La inceput a fost greu, dar am inceput sa-i spun mama, mai rar ce-i drept, dar ii spun. Prima oara cand i-am spus, i-a facut capul calendar a doua zi lui iubi, ca nora ei ii spune mama. Era asa de incantata. Si mama imi spuna ca ii cade tare bine cand iubi ii spune mama. Asa ca, incercati si voi, o sa vedeti ca relatia voastra se va imbunatati pe zi ce trece.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Oct 2006, 08:41 
Diva

Citat:

Eu am doar soacra. La inceput a fost greu, dar am inceput sa-i spun mama, mai rar ce-i drept, dar ii spun. Prima oara cand i-am spus, i-a facut capul calendar a doua zi lui iubi, ca nora ei ii spune mama. Era asa de incantata. Si mama imi spuna ca ii cade tare bine cand iubi ii spune mama. Asa ca, incercati si voi, o sa vedeti ca relatia voastra se va imbunatati pe zi ce trece.

Eu nu pot sa le spun mama si tata, mi se pare strange si la adi i se pare la fel sa le zica la ai mei mama si tata...poate in timp o sa imi schimb atitudinea dar ma indoiesc...cumnatul meu nu are probleme de genul asta din cate am vazut; si am fost un pic geloasa cand l-am auzit ca ii zice la mama la fel ca mine...ii ciudat...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Oct 2006, 12:49 
Diva

Citat:

Eu nu pot sa le spun mama si tata, mi se pare strange si la adi i se pare la fel sa le zica la ai mei mama si tata...poate in timp o sa imi schimb atitudinea dar ma indoiesc...cumnatul meu nu are probleme de genul asta din cate am vazut; si am fost un pic geloasa cand l-am auzit ca ii zice la mama la fel ca mine...ii ciudat...

Si mie mi-e greu, pentru ca mama e doar una, dar cand vad cate placere ii face ( si mamei mele la fel cand ii spune iubi) incerc si sincer merita.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Oct 2006, 14:42 
Diva

Citat:
La soacra nu e cazul, ii spun pe nume ca asa ii spun si copii ei, dar stiu cat m-a incantat cand Victor i-a spus mamei mele "mama". Bine, eram in vizita la ea la spital exact dupa ce fusese operata.
Dar a fost o singura data, sau nu am mai observat eu de atunci...

Inceputul e mai greu, dupa aceea vine de la sine!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Oct 2006, 13:13 
Veteran

Citat:

Inceputul e mai greu, dupa aceea vine de la sine!

Evit, evit, evit. Pur si simplu nu-i strig in niciun fel. Niciodata nu voi putea sa le spun mama si tata din inima, asa ca prefer sa n-o fac. Am mai spus-o: mama si tata sunt cuvintele prin care ii deosebim pe cei care ne-au dat viata (sau ne-au crescut) de restul lumii. Sau cel putin asa simt eu.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 372 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 19  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]