Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 01:28

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 372 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: VIITORII SOCRI....MAMA SI TATA?
MesajScris: 15 Noi 2006, 15:29 
Diva

Citat:
Avem zodii diferite! dar avem asemanari in ceea ce gandim! chestia cu increderea/neincrederea in fortele proprii mai apare si la mine:devil: dar de obicei imi revin repede!
Am vazut fotografii cu tine! esti frumusica tare! dar imi place mai mult cu parul lung! :nwink: fotografii cu iubitelul tau nu pui?! :D macar sa vad/sa vedem cine te supara atat!:-`

Daca iti zic ca n-am ma crezi?Si sarumana pt compliment.Nu am avut ocazia sa facem poze impreuna dar nu cred ca ti-sr fi placut, ca multa lume spune ca nu ne potrivim.Pe mine nu asta m-a facut sa ma razgandesc in ce-l priveste ci ceea ce am relatat in mai sus.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2006, 15:41 
Diva

Citat:

Daca iti zic ca n-am ma crezi?Si sarumana pt compliment.Nu am avut ocazia sa facem poze impreuna dar nu cred ca ti-sr fi placut, ca multa lume spune ca nu ne potrivim.Pe mine nu asta m-a facut sa ma razgandesc in ce-l priveste ci ceea ce am relatat in mai sus.

De cat timp sunteti impreuna?! :nscmoll:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2006, 15:49 
Diva

Citat:
De cat timp sunteti impreuna?! :nscmoll:

Mergem pe 4 luni.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2006, 15:56 
Diva

Citat:

Mergem pe 4 luni.

Putin! :rolleyes: poate cu asta ar fi trebuit sa incepi! :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2006, 15:59 
Diva

Citat:

Mergem pe 4 luni.

De patru luni sunteti impreuna?! si de locuit impreuna de cand?! :wacko: trebuie sa mai "cresteti"! :food: adica mai trebuie sa papati! :flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2006, 15:59 
Diva

Citat:
Putin! :rolleyes: poate cu asta ar fi trebuie sa incepi! :-*

Da poate.Dar mi-am facut destule iluzii la inceput si m-am lasat dusa de val si n-am vrut sa vad multe chestii.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2006, 16:09 
Diva

Citat:

Da poate.Dar mi-am facut destule iluzii la inceput si m-am lasat dusa de val si n-am vrut sa vad multe chestii.

Nu ati avut timp sa vedeti cum sunteti fiecare! Nu spun ca eu am facut bine, dar noi ne-am mutat impreuna dupa 2 ani jumatate! si nu ar fi fost nici o problema, eu oricum locuiam singura! dar cred ca aici am fost de moda veche! :unsure: eu sunt mai razvratita O:) aici am fost mai mult decat moderata!:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2006, 16:09 
Diva

Citat:
De patru luni sunteti impreuna?! si de locuit impreuna de cand?! :wacko: trebuie sa mai "cresteti"! :food: adica mai trebuie sa papati! :flower:

:nlol:Unde vrei sa stau cu el la parintii lui?Ce m-am tacanit?S-asa am avut disc cu ei dupa 2 luni....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2006, 16:12 
Diva

Citat:

:nlol:Unde vrei sa stau cu el la parintii lui?Ce m-am tacanit?S-asa am avut disc cu ei dupa 2 luni....

Nu am spus asta! cred ca am inteles ceva gresit! :npray: am crezut ca deja locuiti impreuna! (X) sory! daca fac mai multe deodata: iata ce patesc! incurc borcanele! :-* ca sa nu te superi! :-*:flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2006, 16:14 
Diva

Citat:
Nu am spus asta! cred ca am inteles ceva gresit! :npray: am crezut ca deja locuiti impreuna! (X) sory! daca fac mai multe deodata: iata ce patesc! incurc borcanele! :-* ca sa nu te superi! :-*:flower:

Nu nu stai linistita ca nu m-am suparat.Cand a avut ocazia sa stam impreuna n-a vrut, in schimb vroia sa ma mut la el dupa logodna, ca cica ,,asa ar fi normal"(?)(!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2006, 16:22 
Diva

Citat:

Nu nu stai linistita ca nu m-am suparat.Cand a avut ocazia sa stam impreuna n-a vrut, in schimb vroia sa ma mut la el dupa logodna, ca cica ,,asa ar fi normal"(?)(!)

Nu e nimic normal! de ce ar fi normal dupa logodna?! :wacko: e ok sa va ma mutati cand doriti! nu e nici o regula!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2006, 16:27 
Diva

Citat:
Nu e nimic normal! de ce ar fi normal dupa logodna?! :wacko: e ok sa va ma mutati cand doriti! nu e nici o regula!

Pai nu nu.Maicasa zicea ca e logic si normal sa ma duc sa locuiesc acolo dupa logodna ca e normal sa am grija de el ca doar suntem logoditi.Iar scuza lui era ca ,,dc te muti aici ne va fi mai usor sa ridicam casa, ca se pun banii laolalta."Hmmmm....don't like the idea.:nscmoll:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2006, 17:42 
Diva

Citat:

Pai nu nu.Maicasa zicea ca e logic si normal sa ma duc sa locuiesc acolo dupa logodna ca e normal sa am grija de el ca doar suntem logoditi.Iar scuza lui era ca ,,dc te muti aici ne va fi mai usor sa ridicam casa, ca se pun banii laolalta."Hmmmm....don't like the idea.:nscmoll:
nu suna prea bine. deci tu trebuie sa te muti acolo doar ca sa ai grija de el si ca sa puneti banii laolalta? hmmmm:unsure::mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2006, 18:26 
Diva

Citat:
nu suna prea bine. deci tu trebuie sa te muti acolo doar ca sa ai grija de el si ca sa puneti banii laolalta? hmmmm:unsure::mellow:

Asa cred ei.Dar le-am spus ca inca nu ma Nistor si n-am de ce sa ma mut acolo.Logodna nu ma obliga cu absolut nimik.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2006, 19:02 
Diva

Citat:

Asa cred ei.Dar le-am spus ca inca nu ma Nistor si n-am de ce sa ma mut acolo.Logodna nu ma obliga cu absolut nimik.

Ma bag si eu ca musca-n lapte. Poate pot ajuta.
Te-as sfatui sa incercati inainte de a va casatori sa stati neaparat impreuna, ca sa evitati ceva neplacut dupa casatorie. Daca stai cateva ore pe zi cu un barbat nu ai cum sa-l cunosti. Atunci cand stati impreuna si trebuie sa strangi, de ex., dupa el, abia atunci iti dai seama daca sunteti facuti unul pt. altul.
Si hai ca macar de-o garsoniera, cred ca va descurcati. Nu va trebuie cine stie ce pt. inceput. Important este sa fiti doar voi doi.:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2006, 19:26 
Diva

Citat:

Ma bag si eu ca musca-n lapte. Poate pot ajuta.
Te-as sfatui sa incercati inainte de a va casatori sa stati neaparat impreuna, ca sa evitati ceva neplacut dupa casatorie. Daca stai cateva ore pe zi cu un barbat nu ai cum sa-l cunosti. Atunci cand stati impreuna si trebuie sa strangi, de ex., dupa el, abia atunci iti dai seama daca sunteti facuti unul pt. altul.
Si hai ca macar de-o garsoniera, cred ca va descurcati. Nu va trebuie cine stie ce pt. inceput. Important este sa fiti doar voi doi.:D

Da Oana stiu ce spui tu numai ca el nu vrea sa plece de aks de la el iar mie de nunta mi s-a luat.Asa ca....Oricum sarumana de sfat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2006, 00:25 
Diva

Citat:

Da Oana stiu ce spui tu numai ca el nu vrea sa plece de aks de la el iar mie de nunta mi s-a luat.Asa ca....Oricum sarumana de sfat.

Imi pare asa de rau ca esti suparata.:(
Sa stii ca dragostea face miracole, trebuie sa rasara soarele si pe strada ta(voastra). Daca te iubeste cu adevarat va face cum vrei tu, daca nu va face inseamna ca nu e jumatatea potrivita!:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2006, 01:14 
Diva

Citat:

Imi pare asa de rau ca esti suparata.:(
Sa stii ca dragostea face miracole, trebuie sa rasara soarele si pe strada ta(voastra). Daca te iubeste cu adevarat va face cum vrei tu, daca nu va face inseamna ca nu e jumatatea potrivita!:(

Ironic! Stii ce mi-a zis in seara asta? Ca ii pare rau ca a pus atata suflet si ca ma iubeste asa mult si ca mai bine nu punea suflet si isi facea trb asa cum facea cu altele si gata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2006, 01:56 
Diva

Citat:

Ironic! Stii ce mi-a zis in seara asta? Ca ii pare rau ca a pus atata suflet si ca ma iubeste asa mult si ca mai bine nu punea suflet si isi facea trb asa cum facea cu altele si gata.

Draga elleea, nu te mai chinui atata cu el.NU MERITA!!!:nscmoll:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2006, 03:16 
Diva

Citat:

Eleea, eu niciodata nu sunt pentru dat sfaturi categorice: stai cu el, desparte-te de el... Dar poate a zis si el chestia asta la suparare, sau la nervi... TU-l cunosti... Oricum, e clar ca sufera...:(

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 372 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]