Bamba scrie:
bravo tie...si eu incerc sa zic dar parca nu am chef de scandal in fiecare zi...si atunci ma enervez in mine...ceea nu ii bine, stiu...in fine...sa speram ca o sa se rezolve cumva ca stiu ca nici ei nu ii face placere ca nu ii la casa ei...
Se va rezolva...vei vedea.
uite eu de exemplu este cand sunt chiar absurda si imi dau seama dupa ca am gresit.Acum vreo 3 ani, tatal lui Ionut avea ceva pb medicale pe care le trata in Cluj.si nu s-a internat ca a stat o saptamana la noi.Am fost ciufuta non stop...imi venea sa stau numai pe drumuri sa nu vin acasa.seara povesteam 10-15 min cu el si apoi ma inchideam in dormitor de nervi.Pur si simplu nu ma puteam controla, desi ma inteleg foarte bine cu socrul meu si el ma iubeste foarte mult.
Mi-am dat seama ce tare am gresit, cand s-a pus problema sa se intample acelasi lucru cu tata.si Ionut s-a comportat exemplar.
Si tu,poate daca s-ar pune pb sa se intample acelasi lucru cu cineva din familia ta, vei realiza ce inseamna pt Adi.Nici lui nu ii este usor cu siguranta si nu ii convine.Barbatii intr-adevar nu vad toate amanuntele ca si noi(de exemplu masina de spalat pusa cu 3 haine), dar vede multe si tine in el, pt ca stie ca e o situatie temporara.
Iti doresc multa rabdare