Nu ne-am suparat prea tare.
In fond, se poate intampla oricand si oricui.
E important sa stii cum sa te porti cu sora ta cand o sa vina sa stea cu voi, pentru ca, poate, o sa faca pozne care n-o sa va placa, dar nu trebuie sa iei pozitie si sa o certi, trebuie sa incerci sa-i explici cu frumosul.
Eu sunt stresata, de exemplu, cand frate-miu nu vine noaptea acasa, pentru ca stiu ca eu sunt raspunzatoare de el, ca sta la mine in casa.
Sta la noi din anu I si abia acum, in anu III a invatat sa sune si sa spuna vezi ca nu vin, dorm la cutare. Pana acum, stateam treaza noptile.
Bine ca tu "o sa ai" fata si o sa fie altfel.
hhhiihiiiiiiiii.,...e cumnata-mea ...sora lui Mihai..si crezi ca emai usor..ca e bagaboanta de mik..ea acum se duce in disco sambata seara si vine acasa dimineata la 5...iti dai seama cand va fi mai mare..o sa lipseasca cu noptile!!!:o:o Da nu scapa asa usor...ca pune Mihai picioru'n prag...eu nu am nimik cu ea..ca stiu c-asa eram si eu..au fost nopti in care ajungeam acasa la 6 dimineata cu primul autobuz..dar nu erau ai mei sa stie ce si cum..insa ea..are " paznik"
:p Sper sa devina mai constienta!!Ca tot timpul sunt disensiuni intre ea si socrii mei pe aceasta tema!%%-:-`%%-:-`