Citat:
tabu subiectul asta, nu ma place nu o plac, la fel si cu socru-miu, care deja ne-a anuntat ca nu vine la nunta, ce sa zic sunt divortati, ii doare fix undeva de copii, al meu mai are un frate, iubi meu e cel mai dezghetat din toata familia aia:mellow: parca sunt batuti in cap, cu soacra-mea sincer sa va spun stie ca sunt rea de gura, nu ii convine, imediat ii dau replica, nu tac deloc, poate de aia nici nu ma sufera:ermm: nici eu pe ea, cat de cat ne acceptam acolo cand ne vdm odata la o luna, doua:-`
eu am o relatie super cu soacra...nu avem nici o treaba....ne cafelim si cel putin odata pe luna mergem la cumparaturi impreuna....am facut toata nunta cu ajutorul ei...sotul fiind super ocupat....ne intelegem super....ea cu casa ei,noi cu a noastra,nu vine niciodata sa comande sau sa zica ca nu-i convine ceva la noi in casa....trebuie sa va spun ca e mare diferenta intre soacrele de aici si cele de Romania...aici le spunem pe nume,nici de cum mama si tata,ca in Romania si sunt fff deschise la minte,moderne....alta lume,alte conceptii.....eu ii spun mama,ptr ca si al meu ii spune "mama",mamei mele,ne place cum suna fiecare in limba materna.avem multumesc lui dumnezeu o relatie buna,si nu este nici fff mamoasa cu baiatul ei sau al meu cu mama sa..e normal,sper sa tina asa