Eu doresc tuturor socri cum am eu, dar mai ales soacra. Soacra mea e o femeie de o bunatate rar intalnita, si este pur si simplu... inteleapta, nu gasesc alt cuvant. Principiul ei in viata este ca mai bine sa lase de la ea si sa fie pace, decat sa insiste aiurea... Niciodata, in aproape 5 ani de zile de cand sunt impreuna cu sotul meu, nu a zis o singura chestie aiurea despre mine, nu a comentat in niciun fel negativ relatia noastra... si efectiv mi-a aratat tot timpul dragoste si respect si intelegere - si credeti-ma, am multe care trebuiau intelese.
Un singur exemplu va dau, si cred ca spune multe: Noi stam la scara vecina fata de socri, intr-un apartament care, evident, le apartine. Intr-un an si ceva, de cand suntem casatoriti si mutati impreuna, niciodata-niciodata nu au venit la noi la usa fara sa ne sune inainte sa vada daca se poate. Chiar daca veneau numai sa isi ia lucruri ramase pe la noi, tot sunau la telefon sa vada daca e un moment potrivit. Cand am fost plecati in concediu, ne-au intrebat daca pot sa vina sa puna repartitoare in lipsa noastra...
Ma gandesc chiar sa le fac un cadou de multumire pentru cei mai buni socri...
P.S. Stiati ca socri se scrie cu un singur "i"?
Eu acum am aflat...