Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 01:08

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 225 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Avortul
MesajScris: 22 Noi 2006, 20:55 
Veteran

Citat:
asta e link-ul ....cititi si va documentati!
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=449

Interesant:wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 22:11 
Diva

Citat:

Eu am vazut o nastere pe Discovery. Nastere normala(X)(X). Adica tipul ala cu camera se bagase... in sufletul mamicii aleia. Nu stiu cum e sa auzi o relatare, doua, dar sa vezi efectiv tot procesul... e groaznic. 15 min.m-am plimbat prin casa cocosata si tinandu-ma de burta, incat mama a grezut ca am o criza de ulcer.

eu am auzit de unul care dupa ce a asistat la nastere, a fost asa traumatizat incat a parasit-o pe nevasta-sa...cica nu se mai putea uita la ea ca la o femeie...(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2006, 02:07 
Diva

Citat:
asta e link-ul ....cititi si va documentati!
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=449

E foarte misto.Tie ce ti s-a parut asa de urat???(?)(X):D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2006, 13:51 
Diva

Citat:

E foarte misto.Tie ce ti s-a parut asa de urat???(?)(X):D
care parte e misto?? Aia cu "Am fugit in sala de travaliu unde erau vreo cinci femei care se vaitau si urlau de te apuca nebunia. Una era alba ca varul si se mai prelingea din cand in cand pe pereti, pana la baie. Gemea in soapta, parea ca se stinge

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2006, 14:45 
Diva

Citat:
care parte e misto??

eu n-am citit de pe site...da' am citit ce-ai scris tu aici:ninja::gun: am auzit si eu multe povesti de-astea si sunt sigura ca sunt adevarate:((am avut cunostinte in situatia asta...
bine macar ca e cineva care ne informeaza despre situatiile ingrozitoare in care poti ajunge! ca pe-aici n-am vazut discutandu-se aspectele mai putin placute..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2006, 15:49 
Diva

Citat:
care parte e misto?? Aia cu "Am fugit in sala de travaliu unde erau vreo cinci femei care se vaitau si urlau de te apuca nebunia. Una era alba ca varul si se mai prelingea din cand in cand pe pereti, pana la baie. Gemea in soapta, parea ca se stinge

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2006, 15:54 
Diva

Citat:
Stii ce faze am mai auzit eu? Ceva gen: mama pe masa de nastere se chinuia si medicul "da cand... nu te-a durut?". Pai sa nu-i :gun:?
Cred ca totusi depide de medic, de a decide din timp ce vrei (eu vreau cezariana! nu vreau sa ma chinuiesc.) si de cat de bine stii medicul, spital etc.
Cred ca daca mi-ar face mie asa ceva as da direct. Nu cred ca as mai sta sa tip la ele in astfel de momente. Si apoi le-as face reclamatie. Dar sper sa nu fie cazul ca nici eu nici Victor nu suntem genul care sa ne lasam calcati in picioare....

La doctori si asistente le crapi capul dupa aia dar important si primordial e sa ti se nasca,copilul sanatos.Asta este parerea mea.Poate ma insel!:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2006, 16:05 
Diva

Citat:
Nu, nu te inseli. Dar daca sunt in stare sa spuna si sa faca asa ceva ma intreb cat de competente sunt....

Da aici ai dreptate.Insa,din pacate, asta este un risc pe care ni-l asumam, asta in cazul in care nu aveti alte cunostinte in materie de ginecologie, materitate.:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2006, 16:07 
Diva

Citat:
Stii ce faze am mai auzit eu? Ceva gen: mama pe masa de nastere se chinuia si medicul "da cand... nu te-a durut?". Pai sa nu-i :gun:?
Cred ca totusi depide de medic, de a decide din timp ce vrei (eu vreau cezariana! nu vreau sa ma chinuiesc.) si de cat de bine stii medicul, spital etc.
Cred ca daca mi-ar face mie asa ceva as da direct. Nu cred ca as mai sta sa tip la ele in astfel de momente. Si apoi le-as face reclamatie. Dar sper sa nu fie cazul ca nici eu nici Victor nu suntem genul care sa ne lasam calcati in picioare....

cat de nesimtit...stii ce e mai nasol?! ca in momentele alea nu prea ai cum sa ripostezi...poti pe urma sa-l reclami etc...eu n-am facut niciodata o reclamatie desi as fi vrut in nenumarate ocazii dar ma gandesc ca nu merita sa ma mai stresez cu ac pb..da' poate l-as intreba...asa i-ai zis si lu' nevasta-ta?!n-ar strica s-o intrebi si pe maica-ta...poate afli ca ai fost un copil nedorit ceea ce ar explica caracterul ordinar pe care-l ai:x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2006, 16:11 
Diva

Citat:

Bai Gina iarta-ma te rog frumos dar tu crezi ca nastereea este usoara? Normal ca nu e! Ce vrei sa pocnesti din degete si gata sa iasa copilul?Este extraordinar dc dai peste niste doctori super.Fiecare femeie isi are experienta ei.Dar pe cuvant ca nu te inteleg.Nu-ti ia nimeni gatul si exista o garamada de solutii si clinici particulare care te fac sa te simti in largul tau cat de cat.Presupun ca stii ca de ce ti-e frik nu scapi!!
nu am ce sa iert! :neyes: eu am postat textele fetelor alora, sa arat amatoarelor de copii ca habar n-au la ce se inhama! Doar daca te simti capabila, atat fizic, moral si financiar, faci un copil...nu pt ca asa ti s-a aratat aseara in vis sau ai vazut la telenovele!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2006, 16:12 
Diva

Citat:

cat de nesimtit...stii ce e mai nasol?! ca in momentele alea nu prea ai cum sa ripostezi...poti pe urma sa-l reclami etc...eu n-am facut niciodata o reclamatie desi as fi vrut in nenumarate ocazii dar ma gandesc ca nu merita sa ma mai stresez cu ac pb..da' poate l-as intreba...asa i-ai zis si lu' nevasta-ta?!n-ar strica s-o intrebi si pe maica-ta...poate afli ca ai fost un copil nedorit ceea ce ar explica caracterul ordinar pe care-l ai:x

Eeee, au impresia ca daca sunt doctori isi permit orice ca doar esti la mana lor.Imi vine sa le tai gatul la cat de idioti sunt unii.Dar sunt si doctori extraordinari.Clarut ai fost super dragutica cu comportamentul animalului!!:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2006, 16:22 
Diva

Citat:
Tipa care mi-a povestit a ridicat piciorul si i-a dat una in capul pieptului. Dupa care i-a explicat ca e casatorita de ani de zile si nu are dreptul sa ii vorbeasca asa.
Dar poate sa ii vorbeasca asa mamei lui, daca isi permite.

;)Felicitari ei.A facut foarte bine ca sa nu creada ca poata sa vb oricum!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2006, 16:42 
Diva

Citat:
nu am ce sa iert! :neyes: eu am postat textele fetelor alora, sa arat amatoarelor de copii ca habar n-au la ce se inhama! Doar daca te simti capabila, atat fizic, moral si financiar, faci un copil...nu pt ca asa ti s-a aratat aseara in vis sau ai vazut la telenovele!

Amatoare de copii???Cum vine asta, explica-mi si mie ca nu inteleg?Dar ce crezi ca inseamna sa faci un copil?Il concepi si-l nasti doar ca sa ai o familie intreaga?Este un dar de la Dumnezeu si o fiinta,asa cum ai fost si u.Ne ,,inhamam" (de parca zici ca trag povara dupa mine) la ce s-au inhamat si alte miliarde de femei si bunicile si strabunicile noastre.N-o facem doar noi.Este in firea lucrurilor si o bucurie sa faci un copil.(!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2006, 16:47 
Diva

Citat:
:nlol:amatoare de copii:nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2006, 17:23 
Veteran

Citat:

Esti cam ironica, Ginutzo. Nasterea e grea, dar si noi tot asa am aparut. Mie imi este foarte frica de nastere in toate formele ei: normala sau cezariana. Dar mai devreme sau mai tarziu tot trebuie s-o fac. Asa ca, mai bine mai devreme ca sa pot face fatza fizic (cel putin). Si nu cred ca se apuca cineva sa faca un copil "pt ca asa ti s-a aratat aseara in vis sau ai vazut la telenovele!"

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 225 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]