Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 07:45

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 398 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Viitoare mamici
MesajScris: 03 Noi 2006, 21:40 
Diva

Citat:
Si mie mi s-a intamplat, era de la o raceala.
Si mi s-a intamplat o data sa nu-mi vina 2 luni, din cauze de stres (fara gluma, ca eram copil cuminte la vremea respectiva).

e schimbarea brusca a vremii : a venit iarna asa deodata si stresul de vina!!! M-am calmat!:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Dec 2006, 23:32 
Veteran

Citat:
bafta tie si tuturor fetelor care sunt in asteptare...si pe mine ma sperie oarecum sa ne hotaram gata, vrem copilul, pt ca de cand eram mica aveam cosmaruri ca nu voi putea avea copii. imi doresc atat de mult un bebe si ii iubesc atat de mult...:love::love:

interesant si eu am aceasi dilema...
sunt inebunita dupa ei...as sta cu ei o viata...
dar inca nu il vreau pe al meu, mai ales ca acum cam toate prietenele mele au..si le zic ca sunt in faza in care ma bucur de ai vostri...
si parca vad ca atunci cand il vreau pe al meu...nu pot sa il am

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Dec 2006, 23:42 
Veteran

Citat:

voi nu va temeti deloc de perioada de sarcina si de nastere? eu recunosc ca mi-e putin teama si sper sa trec cu bine peste...am auzit prea multe povesti urate...cu femei care s-au chinuit mult in timpul sarcinii si mai ales la nastere...

ce parere aveti despre nasterea in/sub apa?
cred ca as face orice ca sa scap de dureri...:)
o verisoara de a sotului meu a nascut saptamana trecuta si pentru ca are probleme cu ochii, dioptrii mari, nu are voie sa faca prea mare efort si la nastere i-au dat o injectie in coloana...a zis ca nu a mai simtit nimic...si a nascut normal...

nasteri in apa se faceau o data undeva langa Brasov , la o maternitate din Victoria parca, dar cum toate lucrurile bune nu merg la noi in tara, au inchis-o ca nu stiu ce nu era ok..
din cate m-am informat eu e cea mai recomandata ca nastere..
eu am auzit atatea cazuri naspa despre nasteri, mai ales in Piatra..probabil de aici si frica de a nu face copii inca...
dar eu as merge pe varianta ce e mai bine pt bebe ..chiar de ar fi cezariana sau nastere normala, m-as gandi la bebe intai si apoi la mine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2006, 12:36 
Diva

Citat:
Am fost ieri sa vad spitalul si sa compar clinica privata cu ce ofera spitalul; din ce am vazut eu (si am intrat si in saloane si in cele doua tipuri de rezerve) nu se justifica diferenta. Practic conditiile sunt relativ la fel. In plus, rezerva privata, daca gasesti libera, poti avea oricum (contra cost logic). In consecinta o sa aleg varianta spital.

Bravo!
Ma bucur ca te-ai hotarat unde vei naste. E un lucru f. important.
Pana ajungi la faza finala, sarcina usoara in continuare!
Dar spune-ne si noua cum te mai simti, daca ai greturi, cum se pare ca au majoritatea gravidutelor. ???:nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2006, 12:38 
Diva

Am fost si eu in dimineata asta sa-mi fac o parte din analize.
In seara asta merg la doctorita ginecolog sa ma mai sfatuiesc cu ea.
Numaratoarea inversa a inceput si pentru mine. Sper sa nu treaca mult si sa va anunt si eu ca fac parte dintre voi, gravidutele!:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2006, 12:48 
Diva

Citat:
Greturi am avut de vreo 3 ori, dar foarte usor, si cam atat. Dar am aflat aseara de la soacra mea ca in general sarcinile fara greturi si fara probleme sunt baieti. La fete sunt mai multe probleme. Cum eu vreau baietel si sotul fetita mi-a picat excelent!

Sa dea Domnul sa ai un copil sanatos, asta e cel mai important.
Sa ne tii la curent cum iti evolueaza sarcina.
:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2006, 13:49 
Diva

Citat:
O sa va pun poze diseara, ca l-am pozat la ecografie. E foarte mare, are 1,17 cm! Dar se vede cum ii bate inimioara...:heart:

Ce frumos!!!
Hai sa-ti zic ce mi-a spus un coleg cu privire la superstitii: daca ai avut un elefant cu trompa in sus, in casa, la momentul conceperii bebeului, vei avea baiat, daca nu, fata.
Ei, asa asa ceva in casa?:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2006, 14:01 
Diva

Citat:
Asta chiar e tare!
Dar eu nu o sa cred decat in ecografie in ceea ce priveste sexul copilului! Pentru ca eu, ca sarcina, am avut toate semnele de baiat, inclusiv nascuta dupa termen. Iar sotul e nascut inainte de termen, cum se spune ca vin fetele, si n-a fost fata!

Eu stiam exact invers, ca fetele se nasc, in general, dupa termen.
Si eu m-am nascut asa si am o prietena care are o fetita de 8 luni si ea a nascut pe la 9 lunis i jumatate ca am ajuns sa ne facem probleme ca nu mai nastea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2006, 14:38 
Diva

Citat:
Deci pana si superstitiile se contrazic! Nu am eu dreptate sa astept pana se va vedea la ecografie?

Daca era sa ne luam dupa superstitii si la nunta.....Sunt sigura ca fiecare dintre noi a facut ceva la nunta care daca ar fi sa ne luam dupa cei superstitiosi, nu ar fi de bine. :-`

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 398 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]