Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 07:45

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 398 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Viitoare mamici
MesajScris: 12 Dec 2006, 21:43 
Veteran

Citat:

nu esti sadica deloc...exact asa gandesc si eu si mai cred (sau sper:npray:) ca, atunci cand o sa fiu insarcinata o sa gandesc altfel...nu o sa mai conteze durerile nasterii, bucuria de a avea copilul in brate va fi mai mare...:) si totusi...pana la urma, daca e asa de rau, de ce fac femeile mai mult de un copil?
eu vreau sa zic ca toate femeiele insarcinate se bucura de sarcin lor chiar daca e mai dificila,toate mamele se bucura de copii lor chiar daca sunt mai obrznici si tuturor gravidelor ne este un pic (sau mai mult)tema de nastere desi stim ca e normal(})Si stiti ceva?toate prietenele mele,dar absolut toate care au nascut deja (una cu 36 de ore de travaliu)mi-au zis ca dupa ce iti vezi copilul iti trtec toate durerile ca prin farmec si uiti de toate:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 21:59 
Veteran

Citat:
Asta chiar e tare! Ba asa, ba asa, ba stai ca era ca la inceput!
Dar nu vezi si tu? Ca eu vedeam pe monitor...
hai sa-ti mai zic una...daca ai baietel se vede foarte repede la eco(chiar la 4 luni)in schimb fetitele se ascund si ai ocazia sa descoperi pe la 6-7 luni:neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 22:03 
Veteran

Citat:
Pai inseamna ca la tine trebuie sa vin sa vad ce e...
Cat e taxa? :p
eu zic sa-ti faci morfologica acolo vezi orice.Eu m si foto cu putulica lui.Aici se zice pizelino.Eu tot imi doream fata asa ca doctorul a facut o foto la pizelin si mi-a zis sa o atasez pe un perete in bucatarie...decate ori ma gandesc ca poate...sa ma uit la putulica baietelului si sa-mi revin(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 22:50 
Veteran

asa...si acum sa va zic ce ma fac si eu.Cred ca va da-ti seama ca nu mi muncesc:ndance:burtica mi-a crescut mult,iar cel mi comic si minunat lucru e ca se misca foarte mult.Uneori burtica devine asa deformata...si ma credeti sau nu dar eusimt o legatura puternica intre mine si bebelus.Uneori cand ii vorbesc si il alint bate mai tare si acolo unde tin eu mana ca si cum am da noroc amandoi.Sa va zic faza(si nu am visat)intr-o noapte cand m-am trezit(ca in fiecare noapte de altfel)el se misca de zor,eu fiind somnabula am pus mana pe burta dar in cealata parte de unde batea el si surpriza....s-a mutat exact unde tineam eumana ...ca si cum mi-a zis"ciao mama nici eu nu dorm"Asa surprinsa am ramas si asa fericita sunt:ndance::napplause::DAcum ca am 7luni si 2 saptamani misca asa mult...chiar si acum cand va scriu,asa m-am obisnuit cu el in mine incat o sa-mi lipseasca atunci cand iese afara.Cred ca m vorbit cam multdar mi-a fost dor de voi si m-am bucurat cand am vazut ca si voi va doriti un copilas O:)Sper sa vin mai des sa vorbim.:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 23:18 
Diva

Citat:
asa...si acum sa va zic ce ma fac si eu.Cred ca va da-ti seama ca nu mi muncesc:ndance:burtica mi-a crescut mult,iar cel mi comic si minunat lucru e ca se misca foarte mult.Uneori burtica devine asa deformata...si ma credeti sau nu dar eusimt o legatura puternica intre mine si bebelus.Uneori cand ii vorbesc si il alint bate mai tare si acolo unde tin eu mana ca si cum am da noroc amandoi.Sa va zic faza(si nu am visat)intr-o noapte cand m-am trezit(ca in fiecare noapte de altfel)el se misca de zor,eu fiind somnabula am pus mana pe burta dar in cealata parte de unde batea el si surpriza....s-a mutat exact unde tineam eumana ...ca si cum mi-a zis"ciao mama nici eu nu dorm"Asa surprinsa am ramas si asa fericita sunt:ndance::napplause::DAcum ca am 7luni si 2 saptamani misca asa mult...chiar si acum cand va scriu,asa m-am obisnuit cu el in mine incat o sa-mi lipseasca atunci cand iese afara.Cred ca m vorbit cam multdar mi-a fost dor de voi si m-am bucurat cand am vazut ca si voi va doriti un copilas O:)Sper sa vin mai des sa vorbim.:lips:

pune poze cu burtica...pls

Cand nasti?V-ati gandit la un nume?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 23:22 
Veteran

Citat:

pune poze cu burtica...pls

Cand nasti?V-ati gandit la un nume?
dupa craciun pun si poze,promit

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2006, 00:03 
Diva

Citat:
dupa craciun pun si poze,promit

Ce frumos trebuie sa fie si ce bine cred ca te simti stiind ca in curand iti vei tine bebe-ul in brate. Iti doresc nastere usoara! :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2006, 00:08 
Diva

Fetelor, eu sunt un pic suparata, ca nu mi-au iesit bune toate analizele si trebuie sa incep un tratament cu antibiotice, asa ca trebuie sa mai amanam conceptia bebe-ului. Asa este, incep sa ma consolez. Va veni, cand va dori el nu cand il programam noi.:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2006, 01:16 
Diva

Citat:
Fetelor, eu sunt un pic suparata, ca nu mi-au iesit bune toate analizele si trebuie sa incep un tratament cu antibiotice, asa ca trebuie sa mai amanam conceptia bebe-ului. Asa este, incep sa ma consolez. Va veni, cand va dori el nu cand il programam noi.:(

Oana, nu fii trista.Important e sa fii tu sanatoasa ca sa va apucati de treaba si sa faceti un bb sanatos tun.
Dupa ce iti rezolvi problemele vei vedea ca vine si bb.:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2006, 01:47 
Diva

Citat:

Oana, nu fii trista.Important e sa fii tu sanatoasa ca sa va apucati de treaba si sa faceti un bb sanatos tun.
Dupa ce iti rezolvi problemele vei vedea ca vine si bb.:-*

Da, asa e.
Multumesc pentru sustinere.:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2006, 09:59 
Diva

Citat:
da...e clar, au si ei personalitate si vin cand vor ei nu cand am vrea noi:mellow::love::D:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2006, 16:00 
Diva

Citat:
eu am o intrebare!!! Mamele noatre, cand ne-au facut , in epoca de aur, au mai facut atatea analize inainte de a ramane borto????? krysta...tu ai facut vreo analiza? Eu tind sa cred ca va fi totul ok chiar daca nu iti verifica doctorii cata creatina ai in muschi sau daca ai in urina altceva decat in mod normal. Cate femei raman insarcinate din senin si nasc copii sanatosi! Voi credeti ca tiganii isi fac vreun fel de analize inainte de a procrea? Poate tocmai pentru ca nu isi fac li se dubleaza numarul in fiecare an!:huh::huh::huh:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2006, 16:04 
Diva

Citat:
eu am o intrebare!!! Mamele noatre, cand ne-au facut , in epoca de aur, au mai facut atatea analize inainte de a ramane borto????? krysta...tu ai facut vreo analiza? Eu tind sa cred ca va fi totul ok chiar daca nu iti verifica doctorii cata creatina ai in muschi sau daca ai in urina altceva decat in mod normal. Cate femei raman insarcinate din senin si nasc copii sanatosi! Voi credeti ca tiganii isi fac vreun fel de analize inainte de a procrea? Poate tocmai pentru ca nu isi fac li se dubleaza numarul in fiecare an!:huh::huh::huh:
corect:ok: si mai stiu ceva ce se "practica" pe vremuri. daca o femeie suferea de o boala i se recomanda sa faca un copil :rocker: si se vindeca;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2006, 17:43 
Diva

Citat:

Da, da vezi tu in umbra sta intrebarea:cate avorturi spontane au avut?Noi nu stim aceste lucruri.Poti sa ai toxoplasmoza de la o pisica si faci avorturi spontane si nu stii de ce.
Deci noi stim ca (ne)-au nascut copii dar nu stim cate sarcini au pierdut, fara sa stie de ce.Sa stii ca incidenta este f mare.:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2006, 18:10 
Veteran

Citat:

Da, da vezi tu in umbra sta intrebarea:cate avorturi spontane au avut?Noi nu stim aceste lucruri.Poti sa ai toxoplasmoza de la o pisica si faci avorturi spontane si nu stii de ce.
Deci noi stim ca (ne)-au nascut copii dar nu stim cate sarcini au pierdut, fara sa stie de ce.Sa stii ca incidenta este f mare.:(
sa va zic si eu ceva...prietena mea cea mai buna a suferit 2 pierderi de sarcina dintre care una la 4 luni.Nu va zic in ce stadiu se afla avand in vedere ca era mereu pe usile spitalului la tot felul de analize.Motivul pierderilor nu s-a aflat nici in ziua de astaziTimp de 1 an a tot mers pe la toate spitale chiar si aici la romasa afle ce are si ce poate sa faca...Doctorii i-au recomandat un tratament foarte puternic zicandui ca timp de 2-3 ani nici sa nu se gandeasca ca va ramane gravida.A plecat la farmacie,si-a luat sacosa de pastile si injectie dar pt. ca trebuia sa vina in Romania a amanat inceperea tratamentului si bine a facut pt. ca ea era insarcinata in 10 saptamani(X)(!)Eu zic ca unde pune mana Doamne Doamne se cunoaste.Eu nu am facut nici o analiza pt. ca nu ma asteptam la un eventual copil.AAAAAAA prietena mea trebuie sa nasca una din zilele acestea daca nu de craciun e sigurO:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2006, 18:13 
Diva

Citat:
sa va zic si eu ceva...prietena mea cea mai buna a suferit 2 pierderi de sarcina dintre care una la 4 luni.Nu va zic in ce stadiu se afla avand in vedere ca era mereu pe usile spitalului la tot felul de analize.Motivul pierderilor nu s-a aflat nici in ziua de astaziTimp de 1 an a tot mers pe la toate spitale chiar si aici la romasa afle ce are si ce poate sa faca...Doctorii i-au recomandat un tratament foarte puternic zicandui ca timp de 2-3 ani nici sa nu se gandeasca ca va ramane gravida.A plecat la farmacie,si-a luat sacosa de pastile si injectie dar pt. ca trebuia sa vina in Romania a amanat inceperea tratamentului si bine a facut pt. ca ea era insarcinata in 10 saptamani(X)(!)Eu zic ca unde pune mana Doamne Doamne se cunoaste.Eu nu am facut nici o analiza pt. ca nu ma asteptam la un eventual copil.AAAAAAA prietena mea trebuie sa nasca una din zilele acestea daca nu de craciun e sigurO:)
si presupun ca punga de pastile si injectii a ramas neatinsa! ;):-`;);)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Dec 2006, 12:09 
Veteran

Citat:
si presupun ca punga de pastile si injectii a ramas neatinsa! ;):-`;);)
normal,ea astepta sa mearga acasa iar la intoarcere sa inceapa cu tratamentul,dar numai bine nu a avut nevoie de nici o pasteluta,si fetita e OK.va avea o fetita

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Dec 2006, 03:13 
Senior

Citat:
normal,ea astepta sa mearga acasa iar la intoarcere sa inceapa cu tratamentul,dar numai bine nu a avut nevoie de nici o pasteluta,si fetita e OK.va avea o fetita

Wow... ma bucur pentru prietena ta...si sa dea Domnul sa fie fetita sanataoasa ...toata viata...:D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 398 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]