Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 12:19

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 398 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 20  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Viitoare mamici
MesajScris: 20 Apr 2007, 01:37 
Senior

buna seara la toate viitoarele mamici de aici.as avea si eu o intrebare stie careva ce analize trebuie facute ca sa vad daca pot sa raman insarcinata.pana acuma nu am ramas deloc insarcinata si credeti-ma aufostmulte ocazii in care puteamsa raman insarcinata dar nu s-a intamplat nimic.sias vrea sa aflu ce analize ar trebui sa facptr k ne dorim extrem de mult un copil.:nbump::npray:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Apr 2007, 02:57 
Diva

Citat:
buna seara la toate viitoarele mamici de aici.as avea si eu o intrebare stie careva ce analize trebuie facute ca sa vad daca pot sa raman insarcinata.pana acuma nu am ramas deloc insarcinata si credeti-ma aufostmulte ocazii in care puteamsa raman insarcinata dar nu s-a intamplat nimic.sias vrea sa aflu ce analize ar trebui sa facptr k ne dorim extrem de mult un copil.:nbump::npray:

Buna seara draga tiza! primul drum trebuie sa il faci la ginecolog, care in urma consultatiei si a discutiilor pe care le ve-ti avea, iti v-a indica ce analize ar trebui sa faci, daca este cazul, desigur!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Apr 2007, 10:54 
Senior

va multumesc mult ptr informatii.o sa tin cont de ele.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2007, 02:16 
Diva

noi ne dorim foarte mult copii. bine, eu vreau unul, dar el vrea 2. oricum mai vedem noi ce va fi.in schimb nu ii vrem prea repede. undeva dupa 2-3 ani de casnicie, dar daca va fi sa vina mai repede va fi bine venit si ffffffffffffffffffff iubit.
ne plac mult de tot copii. avem o nepotica pe care o adoram si o alintam. cand iesim cu ea in oras numai noi 2, dar si cand suntem cu mama ei, multi ne intreaba dac este a noastra, mai ales ca seamana mai bine cu iubitul meu decat cu mama ei, care este sora logodnicului meu:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2007, 02:32 
Diva

Banuiam ca sunt exclusa din lista, dar tot vroiam sa precizez punctul de vedere "proprietate personala". Pentru ca sunt de acord cu tine ca viziune. Sa nu mai vorbim de cei care nici nunta n-au facut sau, mai rau, se casatoresc ca "a ramas".

Sa nu exageram.Sunt si cazuri speciale.Sunt care isi prog nunta si nu mai au nici un stres.Mai ales ca acum tb ales rest cu un an inainte.Nu vad nici o rusine.
Eu nu am vrut sa incerc pt ca mi-e frica sa nu imi fie greata la nunta:nbump:
Acum din pacate femeile emancipate pun pe primul loc cariera in detrimentul copiilor.Mie mi-ar fi placut sa fiu mama tanara, dar din pacate deja am 27 ani.Nu mai am nici o sansa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2007, 23:44 
Diva

Citat:
Una e sa ai nunta programata si sa ramai
..

DRagoto cum mai stati cu sporturile si orele de dans?:nwink::-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2007, 01:17 
Diva

Citat:
Vesti noi: conform ultimei ecografii bebe are 2 kg, nasul si gura sotului si obrajii, ochii si fruntea mea. Si e o frumusete de baiat! (nici nu ar fi putut sa mi se para altfel).
A, si e foarte sportiv; sau cel putin ii place foarte mult cand merg la gimnastica pentru gravide, pentru ca daca ma opresc protesteaza...

Servus DJ! m-am bucurat sa aflu vesti despre tine si bebelusul tau! pupicei!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2007, 02:27 
Diva

Citat:
Vesti noi: conform ultimei ecografii bebe are 2 kg, nasul si gura sotului si obrajii, ochii si fruntea mea. Si e o frumusete de baiat! (nici nu ar fi putut sa mi se para altfel).
A, si e foarte sportiv; sau cel putin ii place foarte mult cand merg la gimnastica pentru gravide, pentru ca daca ma opresc protesteaza...

ce frumos! imi plac asa de mult discutiile despre beblusi:) si descrierile astea...sa iti traiasca bebele si sa vina pe lume fara probleme, cat mai snatos, voios si frumos!
roate cele bune!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2007, 16:39 
Diva

Citat:
Multumesc mult!

:lips::lips::lips:

Cat mai ai pana la eveniment (nastere)? :) Sa ai grija de tine si de cel mic!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2007, 18:09 
Diva

Citat:
DPN (data probabila a nasterii) e 17 iulie, deci mai am doua luni si cateva zile.

Merci mult! :lips::lips::lips:

Abia astept sa vii cu povestea detaliata a momentului! Cred ca e foarte interesant, mai ales ca e pentru prima data! Bafta!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2007, 21:36 
Diva

Citat:
Merci mult!

Poate vine si tati cu perspectiva lui pentru ca sunt sanse mari sa asiste la nastere; a reusit sa o convinga pe doctorita ca nu va lesina pe acolo! :njump::njump::njump:

e bun! barbatii astia...niste copii mari...si se mai zice ca sunt sexul tare:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2007, 22:30 
Diva

Citat:
Merci mult!

Poate vine si tati cu perspectiva lui pentru ca sunt sanse mari sa asiste la nastere; a reusit sa o convinga pe doctorita ca nu va lesina pe acolo! :njump::njump::njump:

eu nu vreau sa vada pe viu....cred ca lesina si cand se gandeste(X):-`:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2007, 22:51 
Diva

Citat:

eu nu vreau sa vada pe viu....cred ca lesina si cand se gandeste(X):-`:-`
nici eu nu as vrea sa fie acolo. Stau si ma gandesc uneori si vad problema intr-o perspectiva 3D ... ma pun eu in locul doctorului si al moaselor si mi se face rau cand imi imaginez panorama :x :x:x:x:x! El mai lipseste acolo, sa isi dea cu parerea sau sa pice lat de "emotie". :x

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 398 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 20  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]