Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 21:43

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 398 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Viitoare mamici
MesajScris: 15 Mai 2007, 01:26 
Senior

viitorul meu sot a zis k atunci cand o sa nasco sa stea cu mine in sala.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2007, 04:44 
Diva

Citat:
Asa gandeam si eu intial, dar el e alt fel... e mult mai tare si sigur mi-ar prinde bine sa il am langa mine atunci, mai ales ca e si descurcaret, deci nici o sansa sa imi lipseasca ceva in timpul travaliului. Iar de lesinat nici vorba, ar fi in stare sa vada exact cand iese bebe (dar cu asta nu sunt eu de acord).
Pot spune ca sunt norocoasa!:D

crezi ca mai ai nevoie de ceva in timpul travaliului?(X)(X)
dar voi stiti mai bine.eu sigur il vreau de cealalta parte a usii, sa ma astepte cu un brat mare de flori!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2007, 12:55 
Diva

Citat:
Pai poti sa ai nevoie de o multime de chestii: sa iti dea apa daca ti se face sete, sa mananci daca ti se face foame (se intampla des sa ti se faca sete sau foame in timpul travaliului, din cate am citit), sa se asigure ca anestezistul e acolo, ca vine o asistenta cand ai nevoie, ca stie doctorita daca ceva nu e cum trebuie si, cel mai important, e acolo sa te tina de mana si sa ai pe cine injura daca simti nevoia...

sunt sigura ca esti mai inteme.eu inca nu m-am interesat.....dar oricum nu-l vreau acolo.mi-e frica sa nu i se faca rau saracul...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2007, 15:36 
Diva

Citat:

crezi ca mai ai nevoie de ceva in timpul travaliului?(X)(X)
dar voi stiti mai bine.eu sigur il vreau de cealalta parte a usii, sa ma astepte cu un brat mare de flori!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eu nu vreau flori..... vreau un snop de banane! :nlol::nlol::nlol: chiar vorbeam cu el de fazele astea .... mai vedeam prin filme! Kkt ... florile se usuca si le arunci .. eu o sa am nevoie de fortze proaspete ..so ..... multe bananeeeee (se stie ca au foarte multe calorii)!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2007, 18:23 
Diva

Citat:
nici eu nu as vrea sa fie acolo. Stau si ma gandesc uneori si vad problema intr-o perspectiva 3D ... ma pun eu in locul doctorului si al moaselor si mi se face rau cand imi imaginez panorama :x :x:x:x:x! El mai lipseste acolo, sa isi dea cu parerea sau sa pice lat de "emotie". :x

:nlol::nlol::nlol: cred ca si iubitul meu ar fi la fel...chiar am gasit acum un nou subiect de filosofat cu el:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2007, 18:24 
Diva

Citat:
Asa gandeam si eu intial, dar el e alt fel... e mult mai tare si sigur mi-ar prinde bine sa il am langa mine atunci, mai ales ca e si descurcaret, deci nici o sansa sa imi lipseasca ceva in timpul travaliului. Iar de lesinat nici vorba, ar fi in stare sa vada exact cand iese bebe (dar cu asta nu sunt eu de acord).
Pot spune ca sunt norocoasa!:D

:napplause::napplause::napplause:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2007, 18:28 
Diva

Citat:
Pai poti sa ai nevoie de o multime de chestii: sa iti dea apa daca ti se face sete, sa mananci daca ti se face foame (se intampla des sa ti se faca sete sau foame in timpul travaliului, din cate am citit), sa se asigure ca anestezistul e acolo, ca vine o asistenta cand ai nevoie, ca stie doctorita daca ceva nu e cum trebuie si, cel mai important, e acolo sa te tina de mana si sa ai pe cine injura daca simti nevoia...

da si eu cred la fel.eu una de cele mai multe ori cand ma gansesc la aceasta ipostaza a mea imi tot pun intrebari cine va sta cu mine, ca nu cred ca ma voi descurca singurica...eu ma gandeam la mama mea, pt ca nu am discutat asa in amanunt despre bebe cu iubitul meu...dar voi discuta cat de curand, mai ales ca vreau sa mai schimbam subiectul...sa nu mai vb doar despre nunta, cum va fi, cum va iesi, ne vom descurca, va ploua etc si despre exemane, proiecte, facultate:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2007, 18:29 
Diva

Citat:
eu nu vreau flori..... vreau un snop de banane! :nlol::nlol::nlol: chiar vorbeam cu el de fazele astea .... mai vedeam prin filme! Kkt ... florile se usuca si le arunci .. eu o sa am nevoie de fortze proaspete ..so ..... multe bananeeeee (se stie ca au foarte multe calorii)!

nu ai voie sa mananci banane dupa nastere, dupa operatii in general pt ca baloneaza. sunt mai indicate citricele.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2007, 18:33 
Diva

Citat:

nu ai voie sa mananci banane dupa nastere, dupa operatii in general pt ca baloneaza. sunt mai indicate citricele.
da? nu e voie? :(:(:(:(:( :(( chiar m-ai dezarmat cu asta! Mie imi plac mult de tot! :( da' lasa ... sa vina el cu snopul ala de banane, eventual verzi ... si le mananc la o saptamana dupa aia, poate ma refac si eu ... si se coc si bananele intre timp!:nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2007, 18:36 
Diva

acu o alta intrebare: de ce trebuie sa vina neaparat cu ceva la spital (flori, dude, banane, brose ... sau mai stiu eu ce vreti voi :D)? Hmmm....mare branza nu e, faci un copil, bun .... cred ca mai degraba lui ar trebui sa i se dea ceva ... ca el e noutatea! Ce ? Noi suntem mame eroine si ni se aduc flori ca la morti? :blink::blink: Cred ca o iau aiurea, p-aratura....dar chiar ca nu inteleg! Despart firu' in 4 iar!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2007, 18:36 
Diva

Citat:
da? nu e voie? :(:(:(:(:( :(( chiar m-ai dezarmat cu asta! Mie imi plac mult de tot! :( da' lasa ... sa vina el cu snopul ala de banane, eventual verzi ... si le mananc la o saptamana dupa aia, poate ma refac si eu ... si se coc si bananele intre timp!:nlol::nlol:

da stiu ca si eu sunt moarta dupa banane. stiu asta de cand a fost operata mama si mi-a zis doctorul ca bananele baloneaza si sa le iau acasa ca nu sunt indicate pt pers operate...si mai stiu si de la o prietena care dupa ce a nascut nu a lasat-o sa pape banane:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2007, 18:38 
Diva

Citat:

da stiu ca si eu sunt moarta dupa banane. stiu asta de cand a fost operata mama si mi-a zis doctorul ca bananele baloneaza si sa le iau acasa ca nu sunt indicate pt pers operate...si mai stiu si de la o prietena care dupa ce a nascut nu a lasat-o sa pape banane:(
da ...dar poate ca mama ta ... fiind operata, a avut taietura la burtica ... iar prietena o fi facut cezariana. :D:D:D (caut si eu motive acum) ... si d-aia a zis sa nu manance ca i se rupe operatia de la balonare!!:nlol::nlol::nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2007, 18:45 
Diva

Citat:
da ...dar poate ca mama ta ... fiind operata, a avut taietura la burtica ... iar prietena o fi facut cezariana. :D:D:D (caut si eu motive acum) ... si d-aia a zis sa nu manance ca i se rupe operatia de la balonare!!:nlol::nlol::nlol::nlol:

da, mama intr-adevar a avut taietura..o peritonita urata, ma rog....dar prietena mea a nascut normal...si tot a fost taiata jos si apoi cusuta dupa 2 ore...si la fel de la balonare i s-ar fi rupt cusatura si ar fi fost nasol...:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2007, 18:48 
Diva

Citat:
acu o alta intrebare: de ce trebuie sa vina neaparat cu ceva la spital (flori, dude, banane, brose ... sau mai stiu eu ce vreti voi :D)? Hmmm....mare branza nu e, faci un copil, bun .... cred ca mai degraba lui ar trebui sa i se dea ceva ... ca el e noutatea! Ce ? Noi suntem mame eroine si ni se aduc flori ca la morti? :blink::blink: Cred ca o iau aiurea, p-aratura....dar chiar ca nu inteleg! Despart firu' in 4 iar!

nu stiu de ce se aduc flori, atentii etc...asa se obisnuieste nu stiu daca are vreo semnificatie...tot ce stiu este ca eu nu as vrea cadouri, flori ci doar pe iubitul meu aproape si pe mama mea...care sa aiba grija de mine si sa ma ajute cu ce voi avea nevoie dupa nastere...mai ales la ingrijit bebele:nwink:
da eu vb deja de bebe si mai am mult pan atunci...adik asa cred:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2007, 18:55 
Diva

Citat:

si tot a fost taiata jos si apoi cusuta dupa 2 ore...
deja am iar starea aia de repulsie legata de nasteri! De ce au cusut-o abia dupa 2 ore? Mi-e rau....cred ca tre sa fii si un pic inconstienta cand te hotarasti sa faci un copil! Nu de alta .... dar daca ai tine cont de toate draciile care se intampla pana in nasti ("feti" sau cum mai vreti voi sa-i ziceti) :nlol: nu ai mai vrea in viata ta asa ceva!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 398 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]