Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 02:23

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 398 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 20  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Viitoare mamici
MesajScris: 15 Mai 2007, 19:28 
Diva

Citat:
Eu nu am avut si abia acum au inceput cateva (arsuri, dar usoare si foarte rar, picioare umflate, dar nu foarte etc)...

asta din cauza ca esti fericita posesoare a unui baietel! Daca aveai fata , zgatia ti-ar fi facut numai probleme. Asa am auzit ... ca cica fetele ar fi mai greu de dus decat baietii!:unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2007, 19:35 
Diva

Citat:
Si eu am auzit asta, desi sunt o multime de exceptii.
Dar al doilea bebe vreau sa fie fetita; intotdeauna mi-am dorit pereche.
Aoleo!!!! Mai vrei unul ????(!)(!)(!)(!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2007, 20:37 
Diva

Citat:
deja am iar starea aia de repulsie legata de nasteri! De ce au cusut-o abia dupa 2 ore? Mi-e rau....cred ca tre sa fii si un pic inconstienta cand te hotarasti sa faci un copil! Nu de alta .... dar daca ai tine cont de toate draciile care se intampla pana in nasti ("feti" sau cum mai vreti voi sa-i ziceti) :nlol: nu ai mai vrea in viata ta asa ceva!

au cusut-o dupa 2 ore pt ca si asa trecuse printr-o nastere normala si era saraca terminata, distrusa si nu ar mai fi rezistat si unei cusaturi care aminteles ca a fost iurea tare...adik a durut.
asta cam sa e c e naspa tare la unele femei si sarcina si nasterea, insa la unele e mai usoara. acum epinde de organism si de felul in care suporta fiecar durerea.
eu dupa ce am vorbit cu vara mea despre nastere, dupa ce ea trecuse prin 2, si mi-a povestit cu lux de amanunte cum a fost, am ramas socata si am zis o buna perioada de timp ca nu imi trebuie copil nici in ruptul capului, dar mi-a trecut acum...adik asa pe moment...ca daca stau si aprofundez iar ma ia cu fiori(X) dar tot imi doresc un copil, foarte mult dar mai peste vreo 2-3 ani:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2007, 21:45 
Diva

Citat:
acu o alta intrebare: de ce trebuie sa vina neaparat cu ceva la spital (flori, dude, banane, brose ... sau mai stiu eu ce vreti voi :D)? Hmmm....mare branza nu e, faci un copil, bun .... cred ca mai degraba lui ar trebui sa i se dea ceva ... ca el e noutatea! Ce ? Noi suntem mame eroine si ni se aduc flori ca la morti? :blink::blink: Cred ca o iau aiurea, p-aratura....dar chiar ca nu inteleg! Despart firu' in 4 iar!

E ca un troc... Tu i-ai facut un copil, el iti da un buchet de flori! :nlol::nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2007, 22:07 
Diva

Citat:
Mie mi se pare ca doctorul e de vina. Chiar la nastere naturala fara peridurala tot se face o anestezie locala inainte de a taia, care ar trebui sa tina si la cusut. Cel putin eu asa am citit.

pai puii mei ..... dentistul meu imi face anestezie si pentru o plomba minuscula ... cum ar fi sa te operezi pe viu?!?!?!!? Ce jigodii imputite!:gun::gun::gun: pe toti!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2007, 01:04 
Diva

Citat:
Mie mi se pare ca doctorul e de vina. Chiar la nastere naturala fara peridurala tot se face o anestezie locala inainte de a taia, care ar trebui sa tina si la cusut. Cel putin eu asa am citit.

si prietenei mele i s-a facut anestezie, dar cusatura a fost dupa 2 ore si motivul pt care a fost dupa att timp vi l-am zis deja, adica asa mi-a zis si mie prietena mea...si la cusut i se facea anestezie dr a fost groaznic pt ca ii facea o mica injectie (simtea intepatura) dupa care baga acul si era groaznic. asta deoarece nu era prea amortita va dati seama: injectie imediat acul cu atat chirurgicala, injectie ac...groaznic(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2007, 01:07 
Diva

Citat:

si prietenei mele i s-a facut anestezie, dar cusatura a fost dupa 2 ore si motivul pt care a fost dupa att timp vi l-am zis deja, adica asa mi-a zis si mie prietena mea...si la cusut i se facea anestezie dr a fost groaznic pt ca ii facea o mica injectie (simtea intepatura) dupa care baga acul si era groaznic. asta deoarece nu era prea amortita va dati seama: injectie imediat acul cu atat chirurgicala, injectie ac...groaznic(X)

aaa si inca ceva...pe langa dilatatie si taietura (peridurala) care i s-a facut prietenei mele, la nastere deoarece copilasul era cam mare(4 kg) a avut si ruptura.:(noroc ca nu a fost nimic grav dar stiu ca a fost f dureros...:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2007, 03:58 
Diva

Citat:
Nu stiu daca ai voie sa mananci banane dupa nastere, dar suc de fructe (natural, facut in casa, nu la cutie) trebuie!

Daca e dupa preferinte eu vreau o bijuterie simpla si frumoasa si neaparat sa fie din aur! Eventual o brosa...

cred ca poti sa ceri orice...si iti va da.cel putin sunt sigura ca asa va fi la mine.
daca ziceti banane si suc natural asa sa fie....si un buchet mare de flori!!!!!!!!!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2007, 04:01 
Diva

Citat:
da? nu e voie? :(:(:(:(:( :(( chiar m-ai dezarmat cu asta! Mie imi plac mult de tot! :( da' lasa ... sa vina el cu snopul ala de banane, eventual verzi ... si le mananc la o saptamana dupa aia, poate ma refac si eu ... si se coc si bananele intre timp!:nlol::nlol:

sa fie portocale atunci:ndance::ndance:

imi vine sa rad acum...dar mi-e groaza numai cand ma gasndesc ce o sa urlu atunci.....(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2007, 04:04 
Diva

Citat:
deja am iar starea aia de repulsie legata de nasteri! De ce au cusut-o abia dupa 2 ore? Mi-e rau....cred ca tre sa fii si un pic inconstienta cand te hotarasti sa faci un copil! Nu de alta .... dar daca ai tine cont de toate draciile care se intampla pana in nasti ("feti" sau cum mai vreti voi sa-i ziceti) :nlol: nu ai mai vrea in viata ta asa ceva!

depinde cat de usor e procesul si cat de tare te dilati.sunt si persoane care nu au suferit asa de rau.sper sa fiu printre norocoase.
dar abia astept sa fac un bebe.si apoi inca unul....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2007, 04:06 
Diva

Citat:

asa stiu si eu.nu mai suntem in epoca de piatra.medicina a avansat:ndance::ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2007, 04:08 
Diva

Citat:
pai puii mei ..... dentistul meu imi face anestezie si pentru o plomba minuscula ... cum ar fi sa te operezi pe viu?!?!?!!? Ce jigodii imputite!:gun::gun::gun: pe toti!

sa nu vb de stoma ca lesin.acolo nu ma doar dar asa ma enerveaza sunetul ca imi vine sa ma urc pe pereti

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2007, 04:09 
Diva

Citat:

aaa si inca ceva...pe langa dilatatie si taietura (peridurala) care i s-a facut prietenei mele, la nastere deoarece copilasul era cam mare(4 kg) a avut si ruptura.:(noroc ca nu a fost nimic grav dar stiu ca a fost f dureros...:(

te rog....nu ma maltrata.(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2007, 16:42 
Diva

Citat:
La bebe de 4 kg nu se recomanda nasterea naturala. La mine exista riscul sa ajunga la 4 kg (are acum 2 kg si mai are peste doua luni de stat in burtica) si doctorita mi-a spus clar ca daca ajunge la 4 kg sa nu mai visez la nastere naturala.

da...dar na...la ea a fost natural, cu ace mica ruptura, dar a fost totul bine in cele din urma...sunt bine si sanatos amandoi...cel prichindel are 2 anisori de acum si e un scump.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2007, 16:57 
Diva

Citat:
cel prichindel are 2 anisori de acum si e un scump.
eeeee nu e el chiar asa de prichindel daca a avut 4 kg...:p

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 398 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 20  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]