ral_ct scrie:
Ely,biserica e undeva in zona Caragiale.la 2 e slujba iar dupa slujba spune mama sa mergem acasa,sa asteptam sa doarma cea mica si dupa ce se trezeste sa ii fac baita.in timpul asta,tatal,nasul sa mearga la restaurant sa primeasca invitatii.prin zonele voastre tot asa se face?eu stiam ca baita asta se face a doua zi.ma rog,eu fac socoteala,daca slujba tine vreo ora,pana ajungi acasa,pana se scoala cred ca trec vreo 3 ore,banuiesc ca o sa ajungem la restaurant pe la 7.iar la 12 trebuie sa plecam,asa a zis patronul.nu prea ma incanta ideea.si ma gandeam daca tot o sa stau atat parca nici nu mi-as mai lua rochie.mai bine ma imbrac cu ceva mai comod,o pereche de pantaloni si o bluza.eventual doar cand ajung la restaurant sa ma schimb in rochie.ce ziceti?
da intr-adevar in constanta asa se face.....mai ales daca faceti petrecerea la restaurant....ii faceti baita dupa ce ajungeti acasa de la biserica...in cazul tau dupa ce fetita se trezeste.......la fetita fratelui meu (botezul a fost in luna mai) au facut baita seara tarziu,au lasat fetita sa doarma bine si sa stea in mir.....dar petrecerea a fost tinuta la ei acasa....stau la curte si au spatiu indeajuns ptr petreceri

........dar voi trebuie sa luati fetita presupun la restaurant? si am inteles dupa traditii(ale cui traditii habar nu am)......ca trebuie facuta baia de nasica inainte de a scoate copilul care a fost increstinat din casa.......doamne,traditii si traditii....acum nu stiu ce sa mai zic