Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 01:54

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 225 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Avortul
MesajScris: 21 Noi 2006, 15:25 
Veteran

Citat:

Mie mi se pare ciudat ca in statistici apare natalitatea in scadere...Sunt atatia copii pe strada...Nu mai au locuri in camine si la gradinite...Nu-mi explic...:wacko::wacko:

Copiii aia de pe strada sunt facuti de mame sarace (inclusiv cu duhul), dar ... nestresate. Eu asa vad lucrurile. Altfel nu-mi explic: femei care duc o viata sanatoasa, se ingrijesc, fac tratamente - nu pot face copii, iar "boschetarii"- umplu strazile. Cred ca fertilitatea este invers proportionala cu nivelul de trai si de educatie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Noi 2006, 18:31 
Veteran

Citat:

Nu ma refeream la boschetari:D. Ma refeream la bebiti scosi la plimbare prin oras, prin parcuri...:D

:~* Scuze! Eu ma refeream la copiii cersetori sau cei care spala parbrize de care ne lovim la tot pasul. Cel putin la noi in Pitesti

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Noi 2006, 21:28 
Diva

Citat:

Nu ma refeream la boschetari:D. Ma refeream la bebiti scosi la plimbare prin oras, prin parcuri...:D

Da, asa e. Si eu, unde intorc capul vad numai femei cu burtica sau bebei si tot e in scadere natalitatea. Nu stiu ce sa mai zic......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 11:44 
Veteran

Citat:

Da, asa e. Si eu, unde intorc capul vad numai femei cu burtica sau bebei si tot e in scadere natalitatea. Nu stiu ce sa mai zic......

Eu in schimb aud de femei care pierd sarcini sau nu pot ramane insarcinate.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 12:27 
Diva

Citat:

Stiu ca a ramane insarcinata e o problema reala a femeilor din ziua de azi! ori cat de multi copii am vedea pe strada, sunt destule femei - nu neaparat trecute de 30 de ani - care intampina dificultati in avea un copil! probabil cauzele sunt multiple!
In familia noastra deja avem o veste buna in acest sens! Fratele sotului meu v-a fi in curand tatic (adica peste 7-8 luni!:ndance:) asa ca pe "drum" e inca un nepot de-al nostru ce formeaza urmatoare generatie a familiei noastre! ;)
Deocamdata suntem fericiti pentru ei!
si speram sa ne vina si noua randul! Doamne-Doamne hotareste!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 13:23 
Diva

eu am intrat ..recent ...pe un site...cu si despre nasteri! Cautam o reteta de mancare si am nimerit unde nu trebuie. Am citit cateva relatari ale unor mame, ce trecusera prin "experienta" nasterii! Terifiant! :nbump: Nu voiam eu sa aud de copii pana mai ieri....acum chiar nu mai vreau deloc! Sa-i faca altcineva pt. mine!):(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 13:57 
Veteran

Citat:
Sa-i faca altcineva pt. mine!):(

:D:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 15:25 
Diva

Citat:
eu am intrat ..recent ...pe un site...cu si despre nasteri! Cautam o reteta de mancare si am nimerit unde nu trebuie. Am citit cateva relatari ale unor mame, ce trecusera prin "experienta" nasterii! Terifiant! :nbump: Nu voiam eu sa aud de copii pana mai ieri....acum chiar nu mai vreau deloc! Sa-i faca altcineva pt. mine!):(

Nu vreau sa cred ca ai vb serios.Eu abea astept sa am un bebe cu toate greutatile unei sarcini.Sa stii ca este ceva micut,dragut si face parte din carnea si sangele tau acolo jos si traieste in tine..mmmmm:njump:Eu am mai spus ca la mine e posibil sa trebuiasca sa fac un tratament ca se pare ca aparatul meu reproductiv nu functioneste cum trebuie.Dar mai e pana atunci.
Ginuta scumpa mea, chiar nu vreau sa cred ca ai vb serios.(!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 15:49 
Diva

Citat:
Ginuta scumpa mea, chiar nu vreau sa cred ca ai vb serios.(!)
poate in 2-3 ani imi schimb parerea! Acum nu vreau sa mai aud nimik legat de sarcina si copii!:huh::huh::huh: daca vrei iti dau linkuri catre articolele respective!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 15:53 
Diva

Citat:
poate in 2-3 ani imi schimb parerea! Acum nu vreau sa mai aud nimik legat de sarcina si copii!:huh::huh::huh: daca vrei iti dau linkuri catre articolele respective!

Da-mi! Pai si dc al tau sotior vrea copii ce-o sa faci?:nbump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 15:55 
Diva

Citat:

Da-mi! Pai si dc al tau sotior vrea copii ce-o sa faci?:nbump:
:D:D:Ddeocamdata nu e amator!:nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 16:22 
Diva

Citat:
:D:D:Ddeocamdata nu e amator!:nlol:

:njump::nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 17:48 
Diva

Citat:
si eu vreau linkurile alea. poate imi schimb si eu parerea:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 18:18 
Diva

Citat:

si eu am auzit...da' acum au nascut toate:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 18:43 
Veteran

Citat:

Eu am vazut o nastere pe Discovery. Nastere normala(X)(X). Adica tipul ala cu camera se bagase... in sufletul mamicii aleia. Nu stiu cum e sa auzi o relatare, doua, dar sa vezi efectiv tot procesul... e groaznic. 15 min.m-am plimbat prin casa cocosata si tinandu-ma de burta, incat mama a grezut ca am o criza de ulcer.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 20:42 
Diva

Citat:

Eu am vazut o nastere pe Discovery. Nastere normala(X)(X). Adica tipul ala cu camera se bagase... in sufletul mamicii aleia. Nu stiu cum e sa auzi o relatare, doua, dar sa vezi efectiv tot procesul... e groaznic. 15 min.m-am plimbat prin casa cocosata si tinandu-ma de burta, incat mama a grezut ca am o criza de ulcer.
asta e link-ul ....cititi si va documentati!
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=449

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 225 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]