laura_sandu scrie:
Oricum...e o prostie dar se strica prietenii destul de des din cauza persoanei iubite si din cauza copiilor.Dragostea e oarba in ambele cazuri .
Eu sper si incerc sa raman rationala si sa nu rad ca o proasta cand copilul meu se tavaleste pe jos ca vrea ceva jucarie sau cand ii trage una la un copil.Nici nu sti cum sa reactionezi uneori, ca si in cazul tau....ca nu e corect nici sa iti pedepsesti si certi tu mereu copilul.Parca iti si vine sa ii faci in ciuda in cazul asta si sa o lasi pe Alexia sa o bata bine.
ca bine zici Laura: de la copii si din cauza persoanei iubite se strica cel mai des prietenii.....
nu stiu Gabi daca e ceva de facut deocamdata....fiecare fetita are personalitatea ei si sunt sigura ca indiferent daca a-ti sta de vb cu amnadoua nimic nu s-ar schimba,poate ptr 3 min cel mult.....cat priveste prietena ta,cred ca ea isi vede copilul perfect,mai mult cu cat ii face toate poftele(ceea ce iar nu e bine)....e mare pacat ca o prietenie asa frumoasa si de durata sa se strice din cauza fetitelor,dar daca ele nu se inteleg nu aveti prea multe de facut,sincer.....doar sa lasati timpul sa mai treaca,sa creasca mai mari si poate atunci se vor intelege mai bine
asta nu inseamna ca tu sa o pedepsesti tot timpul pe Alexia din cauza lui Eli si cum a spus si Laura cateodata ajungi de ciuda sa o lasi sa o cafteasca bine,poate nu o mai fi asa rasfatata...
mult succes....sper sa fie bine intr-o buna zi