Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 07:19

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 555 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 28  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: LA MULTI ANI!!!
MesajScris: 04 Oct 2006, 01:45 
Diva

Citat:

Si pe mine 3 trandafiri rosii minunati...asta la o luna de la casatorie;):love:

si pe mine tot 3 trandafiri rosii...la o luna de la casatorie...dar cum sa-l fac sa inteleaga ca imi plac doar trandafirii albi? si florile de camp...si irisii...si margaretele...dar nu trandafirii rosii...(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Oct 2006, 14:41 
Diva

Citat:
Mie imi plac toate florile, fiecare floare in parte are farmecul ei, ca si numele pe care-l poarta, el au fiecare buchetul sau...
Daca este de preferat, prefer o floare foarte comuna pentru noi romanii, GAROAFA, GAROAFA GALBENA!:)
Este o floare cu miros discret, dar esenta acestei flori da un parfum de o nota unica intre parfumuri...:unsure::D

vad ca toata lumea posteaza aici ...fiecare ce -i place! Ia sa incep sa scriu si io....cine stie ....poate va citi cineva si ma va surprinde placut!:nblink::drool: Mie imi place vinul rosu (Busuioaca de orice fel)...dulce - demi dulce, simplu sau uneori indoit cu Cola / Pepsi. La capitolul flori....imi plac cele care au parfum si sunt si frumos colorate in acelasi timp! Daca urzica ar fi verde si ar mirosi a trandafir .....m-as topi dupa ea! Dintre toti trandafirii ..unul singur imi place...e roshu inchis la culoare si miroase de te tampeste! Are soacra-mea in curte:drool::drool:....si mai au si cei de la Gradina Botanica....vis a vis de ciresul japonez! :ndance: Ador fructele (:p bananele), mancarea chinezeasca :food: si cea condimentata (dar nu prea tare)....imi plac iesirile de sambata seara la tol festiv in oras, vara ....dupa ora 9... imi plac parfumurile dulci spre fresh (gen Amor Amor - Cacharel si cele cu aroma de iasomie de la Body Shop) :ndance: imi place sa ma machiez ...sa ma plimb prin parcuri si prin oras ...pe strazile laturalnice din centrul Bucurestiului....sa casc gura in magazinele de antichitati, sa fac baie cu spumant si saruri ...sa zac in cada cate o ora ...sa vizionez vineri seara filme horror si duminica cate o comedie..., imi place sa plec in calatorii neplanificate, ....Ce nu-mi place? Sa ma spal pe dinti! Fac publica acest "moft"! Nu suport pasta de dinti care imi tortureaza gingiile si limba....mi-am cumparat Colgate pt. copii...pe care se pare ca-l tolerez mai usor! ...aaaaaaaa mama cat am mai aberat! Hai mai spuneti si voi .....ce va place si ce nu!!!!!????;);):-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Oct 2006, 16:01 
Diva

As zice si eu ca imi plac toate florile, dar de curand am descoperit ca uneori nu suport mirosurile prea puternice... cum ar fi mirosul de tuberoze... :( Alteori, nu-mi plac crizantemele ca mi se par flori de baba, scuzati expresia. Nu stiu de unde pana unde, dar cred ca de undeva din copilarie :). Alteori, imi plac... Sa mai zicem noi ca femeile nu sunt "cu toane" :~*.
Imi place mirosul de cafea prajita, desi nu beau cafea... si mirosul de paine calda. :food: Eu parfumurile le asociez totdeauna unei persoane (cea care a mirosit prima asa) si in concluzie, imi plac sau nu imi plac, in functie de purtator...
Imi place enorm faza aia de la inceputul filmului Amelie, in care fiecare personaj e prezentat cu ce ii place si ce nu, cam cum facem noi acuma... :D
Ar mai fi multe lucruri care imi plac, dar cred ca am sa scriu un roman despre asta...:nlol::nchat:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Oct 2006, 18:22 
Diva

Citat:
Hai mai spuneti si voi .....ce va place si ce nu!!!!!????;);):-*

mie imi place sa lenevesc, cel mai mult!!!:)
si subscriu la busuioaca, da' fara cola:p, la machiat si la iesirile de sambata seara:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Oct 2006, 18:58 
Diva

Citat:
La noi in ultimii doi ani ne-au trimis pe e-mail cate 10 variante de cadouri sa ne putem alege. Ca nu mai puteau impaca pe toata lumea! Anul trecut mi-am ales varianta (ca sa intelegi de ce sunt asa incantata) cu DVD player si o sticla de vin vechi. Ce va fi anul asta nu stiu! Si sunt foarte curioasa.
A, pun acum la instrumente poze de la petrecerea de Craciun de anul trecut.

lucrezi cumva la p&g? ca am o prietena care si-a ales ac chestie:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Oct 2006, 19:12 
Diva

Citat:
Avem cunostinte comune!
Da, asa e.:cool:

hi, hi, ce dragut:) prietena mea a fost dra de onoare la nunta...am o poza cu ea la instrumente:) o recunosti?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 555 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 28  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]