Citat:
Sper sa nu uit nimic;
- pui spaghetele la fiert cu sare
- calesti kaizerul taiat in feliute subtiri in unt
- cascavalul se rade si se amesteca cu un borcan de smantana, doua galbenusuri si oregano
- apoi se adauga si kaizerul calit si se amesteca
- cand s-au fiert spaghetele le treci prin apa rece apoi le torni peste sos si le mai amesteci putin pe aragaz
- se pune in farfurii si se serveste cu parmezan.
Sper ca nu am uitat nimic.
Pofta buna!:food:
CIUPERCILE! Ai uitat un ingredient e-s-e-n-t-i-a-l! Eu iau ciuperci "natur", le curat, le pun intr-o tigaie cu o lingura de ulei de masline si doua cani de apa pana se fierb bine. dupa ce s-a evaporat toata apa, pun si juma' de pachet de unt si le calesc in el. abia cand sunt ele aproape facute pun si kaizerul. Dar merge si fara kaizer,pt ca ciupercile oricum dau un gust super-bestial! Ale mele ies foarte bune, poate sa confirme si nasa.

:njump:
Am mai mancat si altfel preparate, care chipurile ar fi reteta originala. dupa ce s-au fiert pastele, se pun in farfurie si peste ele un galbenus crud, o lingura de smantana si ciupercile calite si parmezan dupa gust.
Incercati si acasa, sigur o sa va placa. Sunt preferatele mele. de cand le-am descopetit, nu mai stiu sa prepar altfel pastele.
ps: in loc de spaghete, puteti incerca tagliatele de la barilla (cu ou sau cu spanac) - sunt chiar mai bune decat spaghetele.

pofta mare!
pps: alt tips pt fiert pastele: la fiert se poate adauga o lingura de ulei de masline