Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 01:12

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 555 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 28  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: la multi ani!
MesajScris: 10 Iun 2007, 18:07 
Nou Venit

da fetelor si eu anul asta de ziua mea am avut o mare surpriza, eram la munca de dupa-masa si viitorul sot ma astepta acasa , am ajuns acasa si eu de obicei cand ajung acasa intru sa deschid calculatorul sa vb cu surorile mele,si surpriza cand trag masuta cu atstatura ce credeti ca era acolo?:D inelul de logodna:p am inceput sa plang nu mai aveam cuvinte nu ma asteptam la asa surpriza desi am tot vb despre inel dar nu credeam ca o sa mil daruiasca de ziua mea ,:ndance: , vb cu surorile mele pe internet si palngeam de fericire nu puteam sa le spun dc plang ,si le-am arata la webcam inelul meu de logodna ,a fost cea mai fericita zi de nastere din viata mea:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2007, 18:47 
Diva

Citat:
da fetelor si eu anul asta de ziua mea am avut o mare surpriza, eram la munca de dupa-masa si viitorul sot ma astepta acasa , am ajuns acasa si eu de obicei cand ajung acasa intru sa deschid calculatorul sa vb cu surorile mele,si surpriza cand trag masuta cu atstatura ce credeti ca era acolo?:D inelul de logodna:p am inceput sa plang nu mai aveam cuvinte nu ma asteptam la asa surpriza desi am tot vb despre inel dar nu credeam ca o sa mil daruiasca de ziua mea ,:ndance: , vb cu surorile mele pe internet si palngeam de fericire nu puteam sa le spun dc plang ,si le-am arata la webcam inelul meu de logodna ,a fost cea mai fericita zi de nastere din viata mea:

:napplause: frumos!:napplause:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iun 2007, 17:45 
Diva

ieri, 10 iunie, am implinit un an de cand suntem casatoriti :nparty:... as fi scris ieri, dar eram plecati sa sarbatorim :D :ndance:... asa ca azi va anunt cu drag ca doresc mie si bursucului meu muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulti ani fericiti impreuna :D :love: :kiss:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iun 2007, 18:04 
Senior

LA MULTI ANI!!!!!! si sa fiti foarte fericiti in continuare.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iun 2007, 18:05 
Diva

Citat:
LA MULTI ANI!!!!!! si sa fiti foarte fericiti in continuare.

multumim frumos :D
stiu ca am mai scris undeva zilele trecute de aniversarea noastra... nu vroiam sa va bat la cap :D, dar am vrut sa marchez momentul la locul lui, la "Aniversari" :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iun 2007, 19:07 
Diva

Citat:
ieri, 10 iunie, am implinit un an de cand suntem casatoriti :nparty:... as fi scris ieri, dar eram plecati sa sarbatorim :D :ndance:... asa ca azi va anunt cu drag ca doresc mie si bursucului meu muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulti ani fericiti impreuna :D :love: :kiss:

La multi ani!!!! Sa va iubiti la fel de mult si peste 50 ani !:champagne:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iun 2007, 19:57 
Diva

Citat:

la multi si fericiti ani impreuna!:champagne:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iun 2007, 01:16 
Diva

Citat:

La multi ani Gina! era frumos daca am fi tinut noi minte sa te/va felicitam! dar oricum...:napplause::glass::ncake::-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iun 2007, 19:46 
Diva

azi este ziua de nastere a mamei mele. face 50 de ani! tin sa ii spun LA MULTI ANI!, chiar daca ea nu va vedea mesajul:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2007, 00:12 
Nou Venit

Citat:
azi este ziua de nastere a mamei mele. face 50 de ani! tin sa ii spun LA MULTI ANI!, chiar daca ea nu va vedea mesajul:nwink:

La multi ani mamei tale,mai ales ca tot azi e si ziua mamei mele care face 47 de ani! Sa ne traiasca multi ani sanatoase si fericite!:champagne::champagne::champagne:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2007, 01:46 
Diva

Citat:

La multi ani mamei tale,mai ales ca tot azi e si ziua mamei mele care face 47 de ani! Sa ne traiasca multi ani sanatoase si fericite!:champagne::champagne::champagne:

la multi ani si mamei tale!:champagne:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2007, 01:59 
Diva

Citat:
La multi ani! :ncake::champagne::ndance:

multumim!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2007, 02:48 
Diva

Citat:

La multi ani mamei tale si numai bine si din partea mea! :champagne::ncake:%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2007, 02:49 
Diva

Citat:
Mai tarzior, dar sa iti traiasca sa aibe grija de voi...:nparty::glass::ncake::-*

Multumesc mult! asa sa fie! e o mama suuuper! cea mai buna prietena a mea!:njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2007, 14:27 
Diva

Citat:

Multumesc mult! asa sa fie! e o mama suuuper! cea mai buna prietena a mea!:njump:

La multi ani!! pentru toate care sarbatoriti ceva sau pe cineva.Pupici...:neyes::neyes::lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2007, 16:21 
Diva

Citat:

La multi ani mamei tale si numai bine si din partea mea! :champagne::ncake:%%-

saru'mana!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2007, 16:22 
Diva

Citat:

La multi ani!! pentru toate care sarbatoriti ceva sau pe cineva.Pupici...:neyes::neyes::lips::lips:

Multumim! noi pe 25 am sarbatorit 6 ani si 10 luni de cand suntem impreuna si pe 26 ziua mamei mele;)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 555 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 28  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]