Citat:
am inceput sa facem planurile de nunta si odata cu ele au inceput sa apara si micile neantelegeri,asta mi se pare normal.dar oare e normal sa am indoieli? nu stiu ce se intampla cu mine,uneori stau si ma gandesc dc il iubesc sau dc sunt dispusa sa-mi petrec viata alaturi de el,cu o luna in urma nu gandeam asa,iubeam fara indoieli si parca uneori imi e dor de acele momente. imi e asa de frica de ce se va intampla, oare o sa fie bine?:wacko:
Discutii aprinse si certuri?Draga mea,fara ele nu se poate.E normal,pt ca odata cu nunta se spune ca viata ti se schimba radical.Nu!!!!Pe vremea bunicii era asa.Nu stateai cu el,nu .........nu...nu.Acum cred ca voi locuiti impreuna,pt ca asa se intampla acum.Si chiar daca nu,ce daca?Eu vreau sa spun ca daca acum e bine,dupa nunta de ce nu va mai fi?Stai calma!!!:mellow:Sa nu te gandesti la lucruri de genul"s-a schimbat de cand cu planificarile de nunta.oare ma mai iubeste?".Nu e cazul.Asa cum si tu te schimbi inainte de nunta(poate tu nu observi,dar altii sigur o fac),asa s-a schimbat si el.Dar o sa treaca!!!Si gandeste-te:dak acum e asa,dar cand o sa asteptati un copil?Nu te speria,dar atunci o sa fie mai rau!!!!
Spunem noi ca femeile sunt delicate,finute si sensibile,dar hai sa fim seriosi ca ei sunt mai sensibili si mai panicosi decat noi!!!!

%%-