Citat:
ascultati aici povestea unui om care aproape renuntase la ideea de facultate.
imediat dupa terminarea liceului am luat la doua facultati de stat, nu la una. am terminat primul an cu bursa la ambele, dar, dand de gustul banilor si fiind spulberate toate visele mele cu referire la "cat de bine e sa fii studenta si cat de multe inveti...", am renuntat la ambele facultati. nimeni nu a inteles de ce, mama a facut crize.
anul trecut, terminand si fratello al meu liceul, el fiind mai ... "pramatie" din fire, a zis ca el face facultate, face si doctorat, dar cu o singura conditie: sa fac si eu acelasi lucru. asa ca anul acesta sunt din nou studenta, cot la cot cu fratello, invatam pentru cele cateva restante ramase. ca idee: desi fara facultate pana acum, am o cariera buna, un apartament al meu luat prin munca mea, un serviciu bun. insa ma simteam inferioara ori de cate ori mama prietenului meu avea grija sa mentioneze ca "toti prostii fac o facultate in ziua de azi". parerea mea: facultatea nu te face nici mai destept (eu tot ce stiu nu din facultate am invatat), nici mai frumos, nici mai cu mot in frunte. dar, daca te duce capul, e pacat sa nu o faci!
bine zis maria....sa stii mi-a placut...dar da-o incolo de soacra....daca soacra mea ar zice si ea asa....uite si eu sunt la facultate anul 3...si am ceva restante...chiar zilele trecute ma gandeam ca nu fac creditele...azi trebuia s ama duc la un examen dar am decis sa ma dus la reexaminare sa ma mai pregatesc un pic....dar in schimb ma duc la alt examen....
soacra abia daca vine pe la noi...mai vine cumnata mea din cand in cand...