Dragi mirese, nimic nu poate egala bucuria fiecarei dimineti, atunci cand va treziti alaturi de iubitul sau sotul vostru.
Am deschis acest subiect din dorinta de a va aminti mereu de cat de important este ca iubiti si sunteti iubite, ca "sunteti unul langa altul" sau ca mai sarbatoriti inca un an langa omul pe care il iubiti.

:flowers:
Ideea a venit gandindu-ma ca marte trecuta sarbatoream aniversara iubitului meu, iar ieri am sarbatorit aniversara parintilor mei.
Poate pana aici nimic special, dar cand ma gandesc la cum am petrecut aceste doua aniversari ma cuprind fiorii!:flowers:
Dupa cum stiti am avut un necaz mare de trecut saptamana trecuta(tatal meu i-a fost salvata viata in ultima clipa), iar punctul critic al starii de sanatate a fost tocmai marti de ziua de nastere si de nume a iubitului meu. Asfel ca de ziua lui iubitul meu, a devenit "eroul meu" donand sange pentru a salva viata tatalui meu.
Din cauza momentului foarte dificil nu am avut ocazia sa sarbatorim cum se cuvine.
MESAJ catre IUBIRICA: Mai presus de toate, mai presus de noapte, sau chiar dincolo de soapte iti promit ca te voi iubi pana dincolo de.... moarte!
Ieri parintii mei au aniversat 35 de ani de la casatorie, iar cel mai frumos cadou a fost intorcerea tatalui meu acasa, alaturi de familie si ami ales de sotie.
MESAJ catre PARINTI: La multi ani scumpi parinti! Sa fiti puternici si frumosi, ca doi tineri dragostosi, sa va iubiti ca acum si la anul sa petrecem tun.
Este ziua iubitei/iubitului, sau a sotiei sau poate a nasului sau a soacrei, nu conteaza fiti aproape de cei dragi cu o urare sincera de dragoste.
Sunteti casatoriti de un an sau 10 ani sau, aveti o nunta de argint in familie, nu ezitati sa dati lumii de stire, sarbatoarea voastra de familie!:lol::rocker: